• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام , ممنون میشم جواب بدید .ir رو گرفتن ولی بدون استفادست .com آزاده بگیرم ؟

AshkanA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها ممنون میشم به سوال منم ج بدید
من یک دامنه مورد نظرم هست که .ir گرفته شده اما بدون استفادست یعنی هیچی روش بالا نیومده فکر کنم 5 ساله هم ثبت بوده چون نوشته بود آخرین تغییر سال 91

ولی همین دامنه .com آزاده

چون میخوام یک سایت درست حسابی بالا بیارم و براش هزینه کنم بنظرتون .کام رو بگیرم ؟ یا کلا بیخیال این دامنه بشم

آخه نمیدونم میگن .com روی اینترنت ملی حالا مثلا اگه بیاد اله و بله البته نمیدونم فقط شنیدم => جدیدآ انگار همه دارن میرن روی .ir

بحرحال کلا اگه بگیرم با فرض اینکه طرف .ir هم آدم .. باشه ( یعنی بهم نفروشه دامنه ir رو ) بعدا مشکل پیش نمیاد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

AshkanA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون حق با شماست
ولی خب .آی آر این دامنه بالا آبرده نیست و .. بدون استفادست گفتم که چند ساله ثبت شده ولی ..
حالا .کام بگیرم یا نه موندم راستش بیشتر بخاطر شایعات یا .. که اینترنت ملی که بیاد .کام محدودیت داره و ..

بازم به معرفتت ج دادی

Mirho3ein

Registered User
لایک‌ها
73
اینترنت ملی هیچ ربطی به پسوند دامنه ها نخواهد داشت...

AshkanA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون خیالم راحت شد دمت گرم

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
سعی کنید ای ار رو هم بخرید از طرف. جوری که متوجه نشه شما مالک دات کام اون اسم هستید.

m0rt3za.t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
اگر دات آی آر رو هم بتونید بخرید خیلی بهتر است
شبکه ملی هم که با نام اینترنت ملی شناخته میشه که اسم اشتباهی هم هست هیچ ربطی به دامنه های بین المللی نداره. خیالتون راحت باشه

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
اگه دامین خیلی خوبیه میتونی دات کام رو بگیری و سایت رو بالا بیاری و بعدا که کارت گرفت آی آر رو هم از طرف بخری

بالا