• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلام.من موبايل نوكيا 6260 دارم.مي خواستم بپرسم چه جوري مي شه با اس ام اس عكس بفرستم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

Hanif_17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
با اس ام اس عکس رنگی بفرستی؟؟
سیاه و سفید که میشه ولی رنگی تو ایران نمیشه

مي دونم .همون سياه سفيدش را غير از اون چيزي كه تو خود مبايل هست از كجا مي تونم گير بيارم ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Hanif_17 :
مي دونم .همون سياه سفيدش را غير از اون چيزي كه تو خود مبايل هست از كجا مي تونم گير بيارم ؟
يا بايد يكي برات بفرسته تو save كني يا اين كه عكس هاي با فرمت ota كه مخصوص اين كار هستند گير بياري بريزي تو گوشي

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از Hanif_17 :
ممنون ميشم از هر كي بتونه كمكم كنه.

من حدوده 100 تایی از این ota ها داشتم واست attach کردم. ولی نمیدونم چطور میفرستن به گوشی :blush: :blush:

فایل های ضمیمه

• ota.zip
    41.5 KB · نمایش ها: 26

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
به نقل از hamed1297 :
من حدوده 100 تایی از این ota ها داشتم واست attach کردم. ولی نمیدونم چطور میفرستن به گوشی :blush: :blush:

حالا شما یک کمکی به من بکن یک برنامه میخواهم که بتونم فیلمهایی که با 6260 گرفتیم رو رویه کامپیوتر صاف ببینم و بتونم به همین صورت save ;کنم pc suite نمیتونه save کنه

kouroshm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد SMS همونطور که دوستان گفتند عکس های کم حجم سیاه و سفید با فرمت ota رو فقط میشه فرستاد.

ولی بوسیله سرویس - MMS - Multimedia Message Service میشه عکس رنگی کلیپ صوتی و تصویری رو هم فرستاد حتی تو ایران . سرویسش راه نیوفتاده ؟؟؟ این سایت براتون این کارو میکنه :
http://www.peykasa.com/index.php?menu=fa_mms

در ضمن عکس های Ota رو هم با فایل منجر Pc suite میشه داد تو گوشی.

آقا حامد جواب سوال شمام واسه سیو کردن فیلم همون PC Suite هست ورژن جدیدشو از سایت نوکیا بگیر بعد برو تو فایل بزن Save as بعد فرمتتو انتخاب کن خودش برات Convert میکنه حتی برعکسشم میشه یعنی از AVI به 3gp .

ولی اینکه گفتی میخواهی فیلم ها صاف صاف شن متاسفانه غیر ممکنه چون ابعاد فیلمی که گوشی های نوکیا میگیرن و رزولوشنشون اندازه ابعاد اسکرین خود گوشیه نه Fullscreen کامپیوتر شما !

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ولی اینکه گفتی میخواهی فیلم ها صاف صاف شن متاسفانه غیر ممکنه چون ابعاد فیلمی که گوشی های نوکیا میگیرن و رزولوشنشون اندازه ابعاد اسکرین خود گوشیه نه Fullscreen کامپیوتر شما ![/QUOTE]

مرسی از راهنمایی تون ولی منظوره من از صاف نشون دادن , fullscreen نبود.اگه امتحان کرده باشین وقتی که فیلم با این گوشی گرفته میشه به صورته vertical هست و به همون صورت هم رویه کامپیوتر دیده میشه.یعنی کج نشون میده.من یک برنامه واسه درست نشون دادنش میخواهم.و save کردنش به حالت طبیعی. ببخشید که من منظورم رو درست نگفتم

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
این اوتا هارو رو پی سی با چه برنامه ای میشه باز کرد؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

فایل های ضمیمه

• Ota.zip
    197.6 KB · نمایش ها: 20

kouroshm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hamed1297 :
مرسی از راهنمایی تون ولی منظوره من از صاف نشون دادن , fullscreen نبود.اگه امتحان کرده باشین وقتی که فیلم با این گوشی گرفته میشه به صورته vertical هست و به همون صورت هم رویه کامپیوتر دیده میشه.یعنی کج نشون میده.من یک برنامه واسه درست نشون دادنش میخواهم.و save کردنش به حالت طبیعی. ببخشید که من منظورم رو درست نگفتم

خوب اگر منظورتون اينه كه جوابش همون PC Suite هست فقط باید save as کنی

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از hamed1297 :
ممنون !
34.gif

بالا