سلام من می خوام هرکی بخواهد وارد انجم بشه ازش user password begiri ممنونم.....
ccna Registered User تاریخ عضویت 13 سپتامبر 2004 نوشتهها 33 لایکها 0 3 ژوئن 2006 #1 سلام من می خوام هرکی بخواهد وارد انجم بشه ازش user password begiri ممنونم.....
A Ali_Solo Registered User تاریخ عضویت 28 مارس 2005 نوشتهها 855 لایکها 3 محل سکونت Tehran 3 ژوئن 2006 #2 سلام من می خوام هرکی بخواهد وارد انجم بشه ازش user password begiri ممنونم..... کلیک کنید تا بازشود... اگر منظورت اینه که برای دسترسی به محتوای انجمن از کاربران ثبت نام نشده یوز و پس بخواد میتونی از قسمت user group manager استفاده کن و دسترسی یوزر های ثبت نام نشده رو محدود کن
سلام من می خوام هرکی بخواهد وارد انجم بشه ازش user password begiri ممنونم..... کلیک کنید تا بازشود... اگر منظورت اینه که برای دسترسی به محتوای انجمن از کاربران ثبت نام نشده یوز و پس بخواد میتونی از قسمت user group manager استفاده کن و دسترسی یوزر های ثبت نام نشده رو محدود کن
ccna Registered User تاریخ عضویت 13 سپتامبر 2004 نوشتهها 33 لایکها 0 4 ژوئن 2006 #3 mikham mesle ina beshe www.satsat.net ta login konim user pass bekhad
A Ali_Solo Registered User تاریخ عضویت 28 مارس 2005 نوشتهها 855 لایکها 3 محل سکونت Tehran 4 ژوئن 2006 #4 کنترل پنل/گروه های کاربری/مدیریت در گروه های کاربری/Forum Viewing Permissions تو این قسمت گزینه های موجود رو به NO تغییر بده
کنترل پنل/گروه های کاربری/مدیریت در گروه های کاربری/Forum Viewing Permissions تو این قسمت گزینه های موجود رو به NO تغییر بده