• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سلیکون!!

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
روم به دیوار!! میدونم که سوالم خیلس ضایعس! اما باور کنید که من جوابشو نمیدونم!!
میشه بگید که گلوله های شیشه ای!!!(فکر کنم اسمش سیلیکون باشه!!!!!!) چه جوری استفاده میشه؟مگه نباید به صورت خمیر باشه بعد روی سی پی یو بزنن و فن رو روش بذارن؟!!!
اینا چه جوری استفاده میشه؟!
کاراییشون تا چه حدیه؟(اخه من همیشه اینا رو میندازم دور!)
بعد از استفاده سی پی یو از فن راحت جدا میشه؟ راه جدا کردنش و همین طور پاک کردنش!!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از faridbahal :
روم به دیوار!! میدونم که سوالم خیلس ضایعس! اما باور کنید که من جوابشو نمیدونم!!
میشه بگید که گلوله های شیشه ای!!!(فکر کنم اسمش سیلیکون باشه!!!!!!) چه جوری استفاده میشه؟مگه نباید به صورت خمیر باشه بعد روی سی پی یو بزنن و فن رو روش بذارن؟!!!
اینا چه جوری استفاده میشه؟!
کاراییشون تا چه حدیه؟(اخه من همیشه اینا رو میندازم دور!)
بعد از استفاده سی پی یو از فن راحت جدا میشه؟ راه جدا کردنش و همین طور پاک کردنش!!
اوني كه روي cpu هست سيليكون هست.
براي اينكه بهتر حرارت رو انتقال بدن. وقتي يه مدت روي اون باشه كارايشو از دست ميده , خشك ميشه.
فكر كنم با بنزين هم ميتونيد تميز كنيد.

ARH

Registered User
لایک‌ها
4
سلام آقا
معمولا بر روي تراشه هايي كه درجه حرارتشون بالاست و نياز به هدسينك دارند يك خميري ماليده ميشه تا با هدسينك سريعتر و راحت تر تبادل حرارت كنند . اين خمير تو بازار به نام سيليكون جا افتاده اما درصد كمي از مواد تشكيل دهنده اش از تركيبات سيليكون هست . اگر از اين خمير استفاده نكنيد مشكل خاصي براي سي.پي.يو به وجود نمياد فقط ممكنه درجه حرارتش چند درصد بره بالاتر . استفاده از اين خمير در Overclocking ضروريه و براي پاك كردن اون از سطح تراشه ميتونيد از الكل استفاده كنيد .

موفق باشيد

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از ARH :
سلام آقا
معمولا بر روي تراشه هايي كه درجه حرارتشون بالاست و نياز به هدسينك دارند يك خميري ماليده ميشه تا با هدسينك سريعتر و راحت تر تبادل حرارت كنند . اين خمير تو بازار به نام سيليكون جا افتاده اما درصد كمي از مواد تشكيل دهنده اش از تركيبات سيليكون هست . اگر از اين خمير استفاده نكنيد مشكل خاصي براي سي.پي.يو به وجود نمياد فقط ممكنه درجه حرارتش چند درصد بره بالاتر . استفاده از اين خمير در Overclocking ضروريه و براي پاك كردن اون از سطح تراشه ميتونيد از الكل استفاده كنيد .

موفق باشيد
چند هست این خمیر

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
اق اینی که من میگم خمیر نیست!!! ساچمه های شیشه ایه که توی یه بسته ی کوچیک کاغذی همیشه همرا سی پی یو هست
اون خمیر رو نمیگم

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از faridbahal :
اق اینی که من میگم خمیر نیست!!! ساچمه های شیشه ایه که توی یه بسته ی کوچیک کاغذی همیشه همرا سی پی یو هست
اون خمیر رو نمیگم
من اون ساچمه هايي كه ظاهرا پلاستيكي هم هست به همراه هارد ديدم. اما هنوز خاصيت اونها رو نفهميدم. بيشتر به ضربه گير ميخوره تا چيز ديگه اي!!!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
فکر می کنم اونا جذب کننده رطوبت باشند! کریستالی گرد؟؟؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
:D
ماده ايست به نام سيليكاژل كه همونطور كه دوستمون گفت جاذب رطوبت است .

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از PHA1 :
سلام
درسته و داخل درپوش قرص های ویتامین سی کلسیم و... که به صورت قوطی هستند هم یافت می شود!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از PHA1 :
سلام
اصولا بايد شبيه رطوبت گير باشه. اما نه به اين صورت كه داخل پلاستيك در پوشيده پلوم شده باشه!!! بيشتر به ضربه گير ميمونه تا رطوبت گير :D

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از fireboy8766 :
اصولا بايد شبيه رطوبت گير باشه. اما نه به اين صورت كه داخل پلاستيك در پوشيده پلوم شده باشه!!! بيشتر به ضربه گير ميمونه تا رطوبت گير :D
تو یه پاکت کاغذی هست!ضربه گیر؟؟؟ خود یونولیت دورش هست!! میشه بگی چجوری ضربه گیره درحالی که خودش عین ماسه سفته؟؟ :blink:

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mehrdad1355 :
تو یه پاکت کاغذی هست!ضربه گیر؟؟؟ خود یونولیت دورش هست!! میشه بگی چجوری ضربه گیره درحالی که خودش عین ماسه سفته؟؟ :blink:[/QUOTE

اول اينكه داخل پلاستيك پلوم شده بود. بعد اينكه كجا ديدي رطوبت گير رو داخل بسته پلاستيكي بذارن و بعد درشو هم محكم پلوم كنند؟

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از fireboy8766 :
به نقل از mehrdad1355 :
تو یه پاکت کاغذی هست!ضربه گیر؟؟؟ خود یونولیت دورش هست!! میشه بگی چجوری ضربه گیره درحالی که خودش عین ماسه سفته؟؟ :blink:[/QUOTE

اول اينكه داخل پلاستيك پلوم شده بود. بعد اينكه كجا ديدي رطوبت گير رو داخل بسته پلاستيكي بذارن و بعد درشو هم محكم پلوم كنند؟
سلام
اگر داخل بسته پلاستيكيه حتما رطوبت گير نيست.پس چيه ؟؟

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
بابا اولش فکر میکردم که من خیلی خنگم!!! :lol: اما الان انگار به جز PHA1 نمیدونست که چیه!!!! دارم به خودم امیدوار میشم!!
در ضمن اخه یکی نیست بگه که توی کیس رطوبت دیگه چی کار میکنه!!!
این سوال زمانی به ذهنم رسید که سیستم یکی از اشناها رو باز کردم دیدم این بسته رو همینجوری انداخته کف کیس!!! اول فکر کردم یادش رفته برداره :lol: اما خدا وکیلی جرات نکردم بندازمش بیرون!! با اینکه من همیشه اینا رو دور میندازم!! چون طرز کارش رو نمیدونستم و برای اینکه خیط نشم میگفتم به درد نمیخوره :lol:
به نظز من اصلا ایده جالبی نیست به دو دلیل!!:
اول اینکه خاک بر سرها حداقل یه چیزی روش بنویسید تا ادم بفهمه چیه!! یا اینکه توی دفترچه قطعه یه توضیحی بدید!!(اینجور مواقع انقدر لجم میگیره دوست دارم بزنم %$^^% کنمشون!!
دوم اینکه این قطعه ته کیس میافته!!! چه مزخرف!
در کل اصلا رطوبت کجا بود اخه! بر فرض هم باشه اون یه تیکه بسته کوچیک مگه میتونه کل کیس به اون بزرگی رو پوشش بده!!
نتیجه اینکه خاک بر سرشون با این ایده اشون!!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از faridbahal :
بابا اولش فکر میکردم که من خیلی خنگم!!! :lol: اما الان انگار به جز PHA1 نمیدونست که چیه!!!! دارم به خودم امیدوار میشم!!
در ضمن اخه یکی نیست بگه که توی کیس رطوبت دیگه چی کار میکنه!!!
این سوال زمانی به ذهنم رسید که سیستم یکی از اشناها رو باز کردم دیدم این بسته رو همینجوری انداخته کف کیس!!! اول فکر کردم یادش رفته برداره :lol: اما خدا وکیلی جرات نکردم بندازمش بیرون!! با اینکه من همیشه اینا رو دور میندازم!! چون طرز کارش رو نمیدونستم و برای اینکه خیط نشم میگفتم به درد نمیخوره :lol:
به نظز من اصلا ایده جالبی نیست به دو دلیل!!:
اول اینکه خاک بر سرها حداقل یه چیزی روش بنویسید تا ادم بفهمه چیه!! یا اینکه توی دفترچه قطعه یه توضیحی بدید!!(اینجور مواقع انقدر لجم میگیره دوست دارم بزنم %$^^% کنمشون!!
دوم اینکه این قطعه ته کیس میافته!!! چه مزخرف!
در کل اصلا رطوبت کجا بود اخه! بر فرض هم باشه اون یه تیکه بسته کوچیک مگه میتونه کل کیس به اون بزرگی رو پوشش بده!!
نتیجه اینکه خاک بر سرشون با این ایده اشون!!
تو کیس؟؟؟ یا تو بسته سی پی یو!!!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
من نميدونم اينا كرم دارن از اين معما ها داخل بسته ها ميذارن كه ملت رو بذارن تو ... :D

faridbahal

Registered User
لایک‌ها
15
فکر کنم اصلا به درد نمیخوره!!!
به نظرم اینو فقط برای مدتی که قطعه توی بسته بندی هست میذارن تا موقع حمل و نقل رطوبت به خدوش نگیره!!!!!!!!!!
منطقیه؟

بالا