• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سم کارتم رو سوزوندم اما ...

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان 2تا سوال داشتم

1. من یک سیم کارت اعتباری همراه اول داشتم که امروز غروب بردم بسوزونم از من فوتوکپی و ... گرفت و رسید داد که روش نوشته سیم کارت سوخته اما 5 تومن ازم گرفت و یک سیم کارت دیگه هم همراه اون سند به بنده داد که وقتی زدم توی گوشی دیدم دقیقا همون شماره هست ( الان چی شده ؟ مگه قرار نبود سیم کارتم بسوزه ؟ ) این که همون سیم کارته
زنگ بهش میزنی شمارش کار میکنه
ممنون میشم جواب بدید مهمه .

2. سیم سوخته شده هم قابل پیگیریه؟

majid_sd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
درسته دیگه! الان مشکل شما چیه؟
شما دلیل سوزوندن سیم کارتت چی بوده؟
برای شما بسته بازگشت فعال کرده!
اگه فقط میخواستی بسوزونین(که دلیلی نداره الکی بسوزونی!خوب دو تیکه میکنی میندازیش تو چاه! یا ایانکه میندازیش یه گوشه خودش غیر فعال میشه و بعد هم میسوزه!) میگفتی فقط میخوام بسوزونمش!
ولی اگه گم کرده بودین که همین روش درسته! سیم کارت قبلی میسوزه و دیگه کار نمیکنه! به جاش یه سیم کارت دیگه بهت میدن با همون شماره. و میتونی دوباره از شماره خودت استفاده کنی.

Preceptor

Registered User
لایک‌ها
106
مثلا اگر شما سیم کارت خط ثابت داشته باشید انتظار دارید در اثر شکستن (که همون معادله سوزوندن هستش) یه شماره جدیدی بگیرید؟
نه اینطور نیست بلکه اگر بخواهید شماره عوض شه کلا باید یه سیم کارت جدید خریداری کنید.
معنی سوزاندن اینه که مثلا اگر اطلاعاتی در اون سیم کارت ذخیره بوده مثلا شماره تلفن و .... از بین خواهند رفت.

pedram99

Registered User
لایک‌ها
17
من میخواستم کلا از شبکه خارج بشه

sadegh196

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
38

Mark.Wahlberg

Registered User
لایک‌ها
176
خدایی باحال بوده
گفتی می خوام بسوزونم دوباره همونو بهت دادن

باغ امید

Registered User
لایک‌ها
37
تا اونجایی که من متوجه شدم ایشون کاری با سیمکارت انجام دادن (که نباید میدادن!!!)حالا هم میخواسته بسوزونه که اگه کسی پیگیر شد بهش بگه من این سیمکارت رو سوزوندم ولی داداش من اگه حدس من درست باشه و مورد این باشه عملی نیست چون تاریخ سوزوندن معلومه داداش

msbmeysam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به گـ ـا میری داداش ببین دارم الان بهت می گم ...

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
سم کارتم رو سوزوندم اما ...

سُم کارت ؟ سَم کارت ؟ سِم کارت ؟
images.php

بالا