• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سنپطرزبورگ

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
سلام دوستان

از کسانی که فیلم سنپطرزبورگ ر دیدند خواهش میکنم نظرشون بدند.

خودم که فیلم خیلی پسندیدم. بعد از مدت ها یه کمدی واقعی تو سینمای ایران دیدم. با اینکه از بازیگران نا اشنا استفاده شده (البته برای عموم واگرنه پیمان قاسم خانی و محسن طنابنده از بهترین های سینما هستند) ولی خوب داره میفروشه چون در حد سینماست و چون کارگردانش بهروز افخمیه و چون گروهش حرفه ایه و از همه مهمتر چون به مخاطب احترام گذاشته.
حالا خودتون مقایسه کنید امثال این فیلم ر با کمدی های پوچ و سخیف و مبتذل سینمای ایران. در این مورد نظرتون بگید لطفا...

amirepsilon

Registered User
لایک‌ها
2
با اجازتون من این فیلم رو 2 بار دیدم
توی سینما پردیس ملت. با بلیط 4 هزار تومنی!

فیلم معرکه ای هست
تقریبا همه چیزش سر جاشه
بازیگر ها خوب انتخاب شدند
جز دو سه مورد کهم تو ذوق میزنه بقیه فیلم عالیه
مخصوصا بازی قاسم خانی که بهش امید وارم

راستی! قاسم خانی شوهر بهاره رهنما هست!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اگر اینطوری پایانش رو خراب نمی کرد خیلی بهتر می شد. حالا خودشون که هی میگن فلان قدر از فیلمنامه زده شده و قرار بوده کلا کاراکترهای متفاوتی حضور داشته باشن و این حرفها.. کلا بد نبود ولی چیز آنچنان خاصی هم نبود.

attachment.php

نکته باحالش هم این کت و شلوار دو شخصیت اصلی بود که مثل Blues Brothers (
3925.gif
) پوشیده بودن :lol: مثل اینکه خود افخمی هم گفته بوده که قصد ارجاع دادن به این فیلم رو داشته.

فایل های ضمیمه

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    71.3 KB · نمایش ها: 45

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب من هم دوبار رفتم فیلم رو که البته یکبارش توفیق اجباری بود ...

به نظرم فیلم خوبی بود هرچند بهترین کمدی امسال همچنان برای من همون پسر آدم و دختر حوا هست.

قسمت دومش هم قرار هست ساخته بشه اتفاقی که قبلآ به ندرت میفتاد اما الان کم کم داره باب میشه تو ایران (منظورم سری سازی هست)
برام یکمی عجیب هست چطور قاسم خانی ها آخر داستان اینجوری بریدن. قصه دعوای کارگردان و تهیه کننده و تدوینی که داستان رو خراب کرده رو نمیتونم خیلی بپذیرم به خاطر اینکه هرجا مصاحبه ای شده اعلام کردن این تدوین خیلی به متن وفادار هست.

داستان جای کار بیشتر رو داشت اما به نظرم تو شهر سنپطرزبورگ که قرار هست قسمت دوم ساخته بشه اینقدر جای کار نیست.

پ.ن کاملآ بی ربط به موضوع: سنپطرزبورگ برای من شهری هست که تمام عمر آرزوی دیدنش رو داشتم و همیشه از بچگی میگفتم وقتی پاسپورت گرفتم اولین جایی که میرم اونجاست! خب اینجوری نشد اما حتمآ یک روزی میرم اونجا.

mkf711

Registered User
لایک‌ها
18
فیلمو زود از روی اکران برداشتن
تبلیغاتش هنوز توی tv میشه ولی شیراز خیلی وقته برش داشتن.
به نظرتون علتی داره؟

soroushX

Registered User
لایک‌ها
271
سلام
منم فیلم رو دو هفته پیش دیدم، اما متأسفانه صدای سینما ساحل اهواز (که گوش شیطون کر) بازسازی هم شده، افتضاح بود و اون قسمت های بریده شده از مستندهای تاریخی رو هیچیش رو نفهمیدم تقریبا!
بنظر من که دارن زیادی بزرگش می کنن. از نظر گاف های فیلمنامه ای که افتضاح بود، شخصیت های اضافی زیاد داشت (مثل شیلا خداداد)، تغییر لحنی که آخرای فیلم وجود داشت واقعا مسخره بود، فقط چند سکانس کمدی اونم بر اساس دیالوگ داشت که فقط هنر نویسندگی قاسم خانی رو نشون می داد، وگرنه بازی قاسم خانی که معمولی بود (چند جا کاملا می شد فهمید که یه بازیگر آماتوره)
البته یه سکانس کوتاه از دوربین روی دست استفاده کرده بودن که من خیلی خوشم اومد (تشییع جنازه رو میگم)

بالا