• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سن استفاده کننده ها از لینوکس

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت دوستان
این تاپیک رو قبلا در سایت رسمی اوبونتو ایران دیده بودم خیلی جالب بود بدونیم سن استفاده کننده ها از دنیای آزاد چقدر
برای خود من که خیلی جالب بود سن بچه ها بیشتر بین 11 تا 21 بود
من اونجا جزوه پیر مردها بودم

خودم شروع می کنم
سنم 28 ساله
20 ساله با رایانه همه مدل کار می کنم اسپکتروم 128 داشتم تا الان cor2duo
8 ساله لینوکس رو میشناسم
5 ساله دنیای اوپن سورس رو میسناسم
3 سال اوبونتو رو می شناسم
2 ساله از اوبونتو تا جائی که می تونم استفاده می کنم.
1 ساله سعی می کنم از اوپن آفیس استفاده کنیم.

شما هم می تونید همین صورت اطلاعات تون رو اینجا بزارید
با تشکر از همه

Last edited:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
خوب بنده هم ۱۹ سالمه، از ۱۵ سالگی لینوکسو شروع کردم ادامه ندادم اما از ۲ ۳ سال پیش بیشتر وقتم رو تو لینوکس میگذرونم
اپن سورس هم همزمان با لینوکس شناختم اما مطمئن نیستم بهش علاقه مندم یا نه! من بیشار از لینوکس استفاده میکنم چون سرعت، امنیت و آزادی عمل بسیار بیشتری نسبت به ویندوز داره و همینطور پایدارتره.

نرم افزار اصلی ادیت عکس هم برای من Gimp ه و نه Adobe Photoshop، این هم به دلیل تعصب روی اپن سورس نیست، به این دلیله که فکر میکنم Gimp امکانات بهتری داره و دم دستتره نسبت به فتوشاپ. حتی تو ویندوز هم از گیمپ استفاده میکنم..

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
24.

8 ساله لینوکسو میشناسم.

8 سال پیش ردهت 7.2 کار می کردم کتابشم دارم هنوز به نام "لینوکس 7.2" !!! بعد از مدتی دیگه به جز سیخونک زدن های چند روزه به بعضی توزیع ها مثل لیندوز و فدورا لینوکس کار نکردم تا 4 سال پیش که با اوبونتو آشنا شدم. اول که به خاطر تجربه یه چیز جدید اومدم سمتش ولی بعد به خاطر امنیت و راحتی خاطری که تو لینوکس داری و از همه مهمتر رایگان (!) بودنش جذبش شدم. تو این مدت هم زیبایی فلسفه اوپن سورس و روح همیاری و کمک رسانی بدون هیچ گونه چشم داشتی که تو جامعه کاربرهاش هست واقعا منو به لینوکس علاقه مند کرده.

و بالاخره 8-9 ماهی هست به آرچ لینوکس مهاجرت کرده ام. عاشق انعطاف پذیری و سرعت و پایداری و مدیر بسته دوست داشتنیشم. از نصب کردنش واقعا لذت می برم! الان دو بار و برای دو دسک تاپ گنوم و kde رو سیستمم نصبش کرده ام. kde خوشگله ولی توی پایداری و کارایی اصلا به پای گنوم نمیرسه.
اوپن آفیس را واقعا دوست دارم و به نظرم باحالتر از مایکروسافت آفیسه ولی بعضی مواقع به دلیل عدم اطمینان از سازگاری مجبورم از آفیس مایکروسافت استفاده کنم.
کار گرافیکی زیاد نمی کنم ولی با GIMP مشکلی ندارم. البته تعصبی هم بهش ندارم و توی ویندوز از فتوشاپ و توی لینوکس از gimp استفاده می کنم.

ویندوز هم به خاطر بازی ها و برنامه های تخصصی مجبورم داشته باشم.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باز هم به نظر میاد سن من از همه بیشتر باشه.
آفرین به جوانتر ها که روح آزاد بودن رو بهتر درک می کنن.
دوستان ادامه بدید

بالا