• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سهام اینترنتی؟!؟!؟!

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام عزیزان!!×!
من چند وقت پیش یک باکس ایرانی رو معرفی کردم: به نام آواباکس
دوستان گفتن همش تقلبیه و بعد از یک مدت اسکم میشه!!!!
الآن بنده عضو این سایت هستم و چند روز پیش به برنزی ارتقا عضویت دادم و الآن درآمد واقعی دارم!!!
یک نکته جالب این که به مدیر سایت تیکت زدم که و کمک خواستم!!! باورتون نمیشه!! مدیر 70 هزار تومان به من وام داد تا ارتقا بدم!!!
خوب من قبلا هم در این باره تاپیک زده بدم اما الآن خبر مهمی دارم:
آواباکس سهام دار شد!!!!!!!!!
یعنی شما علاوه بر فعالیت در پی تی سی می توانید سهام از این سایت بخرید و سود ببرید!!!
البته با این همه درآمد و محکم کاری شما هم باید یک کا کوچولو کنید و اون اینکه: برای عضویت 5000 تومان بپردازید!!
البته مطین باشید که ضرر نمیکنید و می توانید ماهی درآمد واقعی داشته باشید متل من!!!:general406::general406::general406:

هر سوال و مشکلی هم داشتید در خدمتم:general510::general510:!!!
عضویت عضویت عضویت عضویت

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
این سهام ها بر چه پایه و اساسی داده میشن ؟ واقعا ارزش دارن ؟ یا فقط مشتی عدد و رقم هستن برای گرفتن پول های واقعی شما ؟

آرین محمدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اقای مسعود نمازی هم بابت سرمایه گذاری سفته میداد و چک ولی کوش الان پولا چی شد یعنی این معتبرتره؟
دوست عزیز !!
زمانی هم که بنده تازه عضو شدم و تو همین انجمن گفتم آوابکس معتبره یک عده مثل شما گفتن سایت آسمان باکس یا... اسکم شد این آواباکس هم اسکم میشه!!!!
اما الان دارم فعالیت میکنم درآمد هم دارم و راضیم!!!!
اگه قرار باشه تا قیامت بگیم فلانی کلاهبرداره پس اون یکی هم هست یا امثال اینها که کار پیش نمیره!!!
شما میتونید خوب تحقیق کنید بعد عضو شوید!!!

این سهام ها بر چه پایه و اساسی داده میشن ؟ واقعا ارزش دارن ؟ یا فقط مشتی عدد و رقم هستن برای گرفتن پول های واقعی شما ؟
دوست عزیز من فعلا در سهام عضو نشدم و از جزییات کار با اطلاع نیستم( من فعلا قصد دارم عضویت خود را به طلایی برسانم و بعد انشاالله...)
اما شما هنگامی که عضو شوید در قسمت اطلاعیه مدیر میتونید اطلاعات به دست بیارید!!!
بالا