آرین محمدی
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 83
- لایکها
- 5
سلام عزیزان!!×!
من چند وقت پیش یک باکس ایرانی رو معرفی کردم: به نام آواباکس
دوستان گفتن همش تقلبیه و بعد از یک مدت اسکم میشه!!!!
الآن بنده عضو این سایت هستم و چند روز پیش به برنزی ارتقا عضویت دادم و الآن درآمد واقعی دارم!!!
یک نکته جالب این که به مدیر سایت تیکت زدم که و کمک خواستم!!! باورتون نمیشه!! مدیر 70 هزار تومان به من وام داد تا ارتقا بدم!!!
خوب من قبلا هم در این باره تاپیک زده بدم اما الآن خبر مهمی دارم:
آواباکس سهام دار شد!!!!!!!!!
یعنی شما علاوه بر فعالیت در پی تی سی می توانید سهام از این سایت بخرید و سود ببرید!!!
البته با این همه درآمد و محکم کاری شما هم باید یک کا کوچولو کنید و اون اینکه: برای عضویت 5000 تومان بپردازید!!
البته مطین باشید که ضرر نمیکنید و می توانید ماهی درآمد واقعی داشته باشید متل من!!!:general406::general406::general406:
هر سوال و مشکلی هم داشتید در خدمتم:general510::general510:!!!
عضویت عضویت عضویت عضویت
من چند وقت پیش یک باکس ایرانی رو معرفی کردم: به نام آواباکس
دوستان گفتن همش تقلبیه و بعد از یک مدت اسکم میشه!!!!
الآن بنده عضو این سایت هستم و چند روز پیش به برنزی ارتقا عضویت دادم و الآن درآمد واقعی دارم!!!
یک نکته جالب این که به مدیر سایت تیکت زدم که و کمک خواستم!!! باورتون نمیشه!! مدیر 70 هزار تومان به من وام داد تا ارتقا بدم!!!
خوب من قبلا هم در این باره تاپیک زده بدم اما الآن خبر مهمی دارم:
آواباکس سهام دار شد!!!!!!!!!
یعنی شما علاوه بر فعالیت در پی تی سی می توانید سهام از این سایت بخرید و سود ببرید!!!
البته با این همه درآمد و محکم کاری شما هم باید یک کا کوچولو کنید و اون اینکه: برای عضویت 5000 تومان بپردازید!!
البته مطین باشید که ضرر نمیکنید و می توانید ماهی درآمد واقعی داشته باشید متل من!!!:general406::general406::general406:
هر سوال و مشکلی هم داشتید در خدمتم:general510::general510:!!!
عضویت عضویت عضویت عضویت