• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سهام بخرید بدون سرمایه

sty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عضو شدن در این سایت خود سایت 150$ بهتون جایزه میده که بتونید یه سهم از خود سایت بخرید و هرروز 0.1$ به عنوان سود به حسابتون واریز میشه و به این ترتیب 120روزه این مبلغ رو ازتون پس میگیره. می نیمم پرداختش هم 10$ هست.با لینک زیر عضو بشید تا در ادامه مراحل کار رو براتون توضیح بدم.

banner-468x60.jpg

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
اول اینکه 150 دلار جایزه نمیده و 10 دلار میده...
دوم اینکه سایت کاملا اسکمه! :)
(تو فروم تاک گولد میتونید بررسی کنید و ببینید)

sty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول اینکه 150 دلار جایزه نمیده و 10 دلار میده...
دوم اینکه سایت کاملا اسکمه! :)
(تو فروم تاک گولد میتونید بررسی کنید و ببینید)

اول اینکه من خودم ثبت نام کردم و 150$ وام میده دوماً اشتباه گرفتی سایت رو حتماً یه سر بزن داداش.

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
شایدم شما اشتباه گرفتی دوست عزیز!
من خودم قبل از تو، تو سایت ثبت نام کرده بودم!
اون بالای سایت هم گنده نوشته:
GET FREE 10$ ON REGISTRATION!!!
جایی نشونی از 150 دلار نیست!
...
لطف کن تو تاک گول اسم هایپ رو سرچ کن و ببین فقط paid poster ها زیرش اومد پست گذاشتن! و آخر یه نفر عکس اکانتش رو گذاشته که درخواست برداشت داده و بعد چند روز پرداخت نشده و تاپیک به بخش اسکم ها منتقل شده...
...
اینارو گفتم که کسی نره یوقت سرمایه بزاره تو سایت و پولش رو از دست بده وگرنه که خب ثبت نامش مجانیه، هر کی دوست داشت ثبت نام کنه و چند ماه بعد که به مینیمم پرداخت رسید سر بزنه ببینه پرداخت میکنه یا نه! :)

sty

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شایدم شما اشتباه گرفتی دوست عزیز!
من خودم قبل از تو، تو سایت ثبت نام کرده بودم!
اون بالای سایت هم گنده نوشته:
GET FREE 10$ ON REGISTRATION!!!
جایی نشونی از 150 دلار نیست!
...
لطف کن تو تاک گول اسم هایپ رو سرچ کن و ببین فقط paid poster ها زیرش اومد پست گذاشتن! و آخر یه نفر عکس اکانتش رو گذاشته که درخواست برداشت داده و بعد چند روز پرداخت نشده و تاپیک به بخش اسکم ها منتقل شده...
...
اینارو گفتم که کسی نره یوقت سرمایه بزاره تو سایت و پولش رو از دست بده وگرنه که خب ثبت نامش مجانیه، هر کی دوست داشت ثبت نام کنه و چند ماه بعد که به مینیمم پرداخت رسید سر بزنه ببینه پرداخت میکنه یا نه! :)
بله ببخشید من اشتباه کردم. شما درست میگی کسی نباید سرمایه گذاری کنه.

بالا