• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سهام عدالت؛ نحوه عرضه، ارزش سهام ، زمان فروش

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
نحوه عرضه سهام عدالت به بازار سرمایه

- سهام عدالت که تاکنون سازوکاری برای معامله نداشته به صورت شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی که سهام آن به صورت تجمیعی است وارد بورس و قابل خرید و فروش می‌شود. به برخی از سهام‌ها نیز اجازه داده شده است اگر می‌خواهد عضو شرکت‌های سرمایه‌گذاری نباشد سهام شرکت‌های اصلی را داشته باشد.

- هر کدام از سهام به ۵۰ میلیون سهم تقسیم می‌شود و سهام را به صورت سبد سهم به متقاضیان سهام شرکت‌های اصلی می‌دهند.

- مردم برای سود بلندمدت سهام عدالت، خود را در قالب شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی نگهدارند، البته اگر کسی بخواهد سهام خود را بفروشد می‌تواند.

- مردم می‌توانند برای چگونگی ورود خود به بازار سرمایه به شرکت‌های مشاوره سرمایه‌گذاری یا تعاونی‌های سهام عدالت مراجعه کنند.

- اکنون ۳۰۰ هزار میلیارد تومان با ورود سهام عدالت به بازار سرمایه، وارد زندگی آن‌ها شده است

- در سبد سهام عدالت ۴۹ شرکت بورسی و تعدادی نیز در حال بورسی شدن هستند.

- اکنون ارزش سهام یک میلیون تومانی حدود ۱۵ میلیون تومان است

- کدهای سهام داران عدالت آماده است، زیرا صاحبان سهم هستند و می‌توانند معامله انجام دهند.

- شورای عالی بورس هفته آینده زمان فروش سهام عدالت را تعیین می‌کند.

خلاصه ای از https://tejaratnews.com/نحوه-عرضه-سهام-عدالت-به-بازار-سرمایه

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
روش های آزادسازی سهام عدالت
سهام‌دار محترم سهام‌عدالت، در صورت انتخاب آزادسازی به روش مستقیم، مالکیت و مدیریت سهام‌عدالت به‌صورت مستقیم و بدون واسطه با لحاظ مراتب ذیل به شما تخصیص و انتقال می‌یابد:

۱- به میزان سهام تخصیص‌یافته به هر فرد در شرکت‌های سرمایه پذیر سهام‌عدالت و به‌تناسب ارزش مقطع واگذاری، تعدادی از سهام ۳۶ شرکت بورسی به شما تخصیص خواهد یافت. علاوه بر آن، این دسته از سهام‌داران سهام عدالت، به ازای سهام شرکت‌های غیر بورسی سرمایه‌پذیر سهام عدالت، سهام شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی را نیز دریافت خواهند نمود.

۲- در این حالت مسئولیت حفظ، نگهداری و مدیریت سهام اختصاص‌یافته به عهده سهامدار بوده و در راستای حفظ ارزش سهام تخصیص‌یافته، قابلیت نقل‌وانتقال سهام مزبور به غیر و فروش آن بر اساس محدودیت‌های زمانی و مقداری تعیین‌شده توسط شورای عالی بورس صورت خواهد گرفت.

۳- مطابق قانون تجارت شما سهامدار محسوب شده و از مزایای سهام تخصیص‌یافته ازجمله سود و … بهره‌مند خواهید شد.

۴- خاطرنشان می‌سازد دو ماه پس از تاریخ انتخاب روش مذکور می‌توانید با مراجعه به سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) از تعداد سهام تخصیص‌یافته نزد شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت مطلع شوید.

۵- شایان‌ذکر است بهره‌مندی از خدمات قابل‌ارائه ازجمله ایجاد امکان معامله پذیری سهام تخصیص‌یافته در آینده منوط به مراجعه به سامانه سجام، ثبت‌نام و احراز هویت در مراکز تعیین‌شده می‌باشد.

سهام‌دار محترم سهام‌عدالت، در صورت انتخاب آزادسازی به روش غیرمستقیم، مالکیت و مدیریت سهام‌عدالت شما با لحاظ مراتب ذیل از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی ساماندهی خواهد شد و شما حق انتقال به غیر و دخل و تصرف در آن را نخواهید داشت.

۱- با این تفویض اختیار، سهام شرکت‌های سرمایه پذیر سهام‌عدالت متعلق به شما توسط شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی ساماندهی خواهد شد.

۲- سهام مزبور در قالب صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله (۷۰%) و صندوق‌های سرمایه‌گذاری پروژه استانی (۳۰%) ساماندهی خواهد شد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
شرکتهای بورسی پورتفوی سهام عدالت

(عکس) راهنمای کامل آزاد سازی سهام عدالت، ارزش سهام عدالت چقدر است؟

(عکس) راهنمای کامل آزاد سازی سهام عدالت، ارزش سهام عدالت چقدر است؟

ارزش روز ۴۹ شرکت حاضر در سبد سهام عدالت به حدود ۲۴۰ هزار میلیارد تومان رسیده است که از میان آن‌ها ۳۵ شرکت بورسی و ۱۴ شرکت غیربورسی هستند

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
فروش یکجای سهام عدالت امکانپذیر نیست
رییس سازمان خصوصی‌سازی گفت: در شیوه سهامداری مستقیم، فروش یکجای سهام عدالت امکانپذیر نیست، بلکه محدودیتی در معاملات وجود دارد.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، «علیرضا صالح»‌ امروز (شنبه)‌ در گفت و گویی تلویزیونی اظهار داشت: علت این موضوع، امکان بروز مشکلات با ورود یکباره همه افراد برای فروش سهام است، به همین دلیل پس از اینکه اوراق سهام عدالت به نام افراد شد، مطابق ساز و کاری که شورای عالی بورس تعیین می کند عمل خواهد شد.
برپایه این گزارش، در روش مستقیم سهامداری سهام عدالت، مسوولیت حفظ، نگهداری و مدیریت سهام اختصاص‌یافته به عهده سهامدار است. مطابق قانون تجارت، افرادی که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند سهامدار محسوب شده و از مزایای سهام تخصیص‌یافته از جمله سود و غیره بهره‌مند خواهند شد.

اما در شیوه غیر مستقیم سهامداری سهام عدالت، مالکیت و مدیریت سهام‌عدالت سهام دار از طریق شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی ساماندهی خواهد شد و سهام دار حق انتقال به غیر و دخل و تصرف در آن را نخواهد داشت.

-------------------------------------
گفتم آزاد بشه همه میخوان بفروشن، قیمتا پایین میاد

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
ارزش روز شرکتهای سرمایه پذیر عدالت

ارزش سهام عدالت در مقطع واگذاری یعنی سال 85 در مجموع 266 هزار و 363 میلیارد ریال (26.63 تریلیون تومن) بود که مربوط به سهام 49 شرکت شامل 36 شرکت بورسی به ارزش 227 هزار و 825 میلیارد ریال و 13 شرکت غیربورسی به ارزش 35 هزار و 965 ریال بوده است.

اما بعد از 13 سال ارزش روز 36 شرکت بورسی سهام عدالت، به بیش از 3 میلیون و 665 هزار و 861 میلیارد ریال (366.58 تربلیون تومن) شده و ارزش 13 شرکت غیربوسی همچنان 35 هزار و 965 میلیارد ریال برآورد شده است.

ارزش کل سهام 49 شرکت حاضر در سهام عدالت، امروز به بیش از 3 میلیون و 701 هزار و 826 میلیارد ریال یعنی 370 هزار میلیارد تومان شده است که اگر ارزش روز این شرکت‌ها را به ارزش روز شرکت‌ها در مقطع واگذاری تقسیم کنیم، به صورت میانگین 13.9 برابر شده است.

به زبان ساده می‌توان گفت: ارزش سهام عدالت یک میلیون تومانی بعد از گذشت 13 سال به حدود 13 میلیون و 900 هزار تومان رسیده و به همین نسبت ارزش سهام 532 هزار تومانی نیز 13.9 برابر (یعنی 7 میلیون و 394 هزار تومان) شده است.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
از هر شرکت چه تعداد سهام به هر نفر می‌رسد؟

بنابراین اگر فرد سهامدار سهام عدالت روش مستقیم را انتخاب کند اداره سهام ۳۵ شرکت بورسی را در اختیار دارد و در سبد بورسی خود نام ۳۵ شرکت جدید را خواهد دید. سوالی که برای برخی از مشمولین مطرح این است که در صورت آزادسازی سهام عدالت به روش مستقیم هر مشمول از کدام شرکت سرمایه پذیر بورسی و به چه میزان سهام دار می‌شود؟

در جدول ذیل بر اساس آمار سازمان خصوصی سازی تعداد سهم هر شرکت احصا شده و با توجه به درصد تعلق گرفتن آن شرکت به سهام عدالت سهم هر مشمولی که روش مستقیم را انتخاب کند نیز محاسبه شده است.

3449076.png

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
امکان سفارش گذاری فروش سهام عدالت تا سقف 30 درصد پرتفو

از تاریخ 10 خرداد اجرای عملیات فروش از سوی کارگزاریهای وابسته به بانکها انجام خواهد شد. بعد از چند روز که فروش از سوی کارگزاری انجام شد مبلغ مربوطه از طریق حساب دریافت شده از سوی بانک در اختیار متقاضی قرار خواهد گرفت.
...
افرادی که روش مستقیم را انتخاب کرده اند می‌توانند با مراجعه به شعب بانکی از مزیت فروش فوری 30 درصد پرتفوی سهام عدالت استفاده کنند.
...
تا سقف 30 درصد پرتفو امکان سفارش گذاری وجود دارد، گفت: از تاریخ 10 خرداد اجرای عملیات فروش از سوی کارگزاریهای وابسته به بانکها انجام خواهد شد. بعد از چند روز که فروش از سوی کارگزاری انجام شد مبلغ مربوطه از طریق حساب دریافت شده از سوی بانک در اختیار متقاضی قرار خواهد گرفت.
...
تا کنون حدود 10 میلیون نفر روش مستقیم آزاد سازی سهام عدالت را انتخاب کرده اند

آیا شرکتهای سرمایه گذاری استانی مانند ETFخواهند بود؟
وی افزود، وضعیت نماد این شرکتها تا حدودی شبیه ای تی اف خواهد بود اما ساختار حقوقی آنها با ETF ها به صورت کلی متفاوت است.

به گفه فهیمی، افرادی که روش مستقیم را انتخاب میکنند 36 شرکت سهام عدالت در سیستم معاملاتی شان قرار میگیرد اما افرادی که در روش غیر مستقیم قرار میگیرند تنها یک شرکت سرمایه گذاری استانی در پرتفوی آنها لحاظ می‌شود.

سخنگوی ستاد راهبری آزاد سازی سهام عدالت گفت: این سهام از 10 خرداد به بعد بر اساس شرایط بازار به صورت یک جا و یا به صورت تدریجی از طریق کارگزاری و با رعایت مصالح مشمولان سهام عدالت به فروش خواهد رفت.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا معتمد در استودیوی پخش اخبار 21 شبکه اول سیما با بیان این که در صورت عدم نیاز مالی, فروش سهام عدالت توصیه نمی‌شود افزود: از روز شنبه دهم خرداد امکان فروش سهام عدالت برای دارندگان و یا مشمولان معامله سهام عدالت وجود دارد.

او با تأکید بر اینکه تعیین روش مدیریت سهام عدالت فقط تا 8 خرداد ماه میسر می‌باشد گفت: طبق مصوبات شورای نظارت بر امور سهام عدالت، دارندگان سهام عدالت در این مرحله مجاز به فروش 30 درصد از سهام خود هستند و باقی مقدار دارایی سهام عدالت ظرف مدت یک سال آینده آزادسازی و قابل معامله خواهد شد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
ارزش روز شرکت های بورسی سهام عدالت چقدر است؟

1590497743833.png
قرار است مابه ازای ۱۲ شرکت غیربورسی به تمامی سهامداران، سهام شرکت‌های سرمایه گذاری استانی داده می‌شود بنابراین ارزش نهایی رقمی بالاتر از رقم محاسبه خواهد شد اما به دلیل اینکه هنوز در بورس پذیرش نگرفته اند امکان قیمت گذاری آن وجود ندارد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سخنگوي ستاد ازادسازي سهام عدالت: ثبت ٦٠٠ هزار درخواست فروش سهام عدالت
تا به امروز ۱۷ میلیون نفر روش مستقیم را انتخاب کرده اند

ارزش شون کمتر از 1 تریلیون تومن بوده

بقیه سهام ها بعدا آزادسازی میشه

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
به خاطر مفت خری سهام عدالت دارن رنج می کشن توی بازار ... حواسا هست ؟ فروش حقوقی ها به صف خرید و خروج پول هوشمند مشاهده میشه !
بر اساس تابلوخوانی به این نتیجه رسیدم که پول کشیدم بیرون ... به نظر اساتید کار درستی هست ؟ سیکل زمانیش تا کی هست ؟

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
ارزش سهام 492 هزار تومنی 97,689,153 ریال

به روز رسانی :سه‌شنبه 20 خرداد 1399 ساعت 09:38

saman1992@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام بهمه دوستان،،بنده روش مستقیم انتخاب کردم و همه کاراشو انجام دادم در کارگزاری هم ثبتنام کردم و چند روز پیش کد بورسیم اومد کارگزاری هم تایید کردو اجازه انجام معامله رو بهم داده.. میخواستم بدونم چرا سهام عدالتم تو پرتفوی وجود نداره ؟ باید چکار کنم ؟؟؟ ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین جواب بدین

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام بهمه دوستان،،بنده روش مستقیم انتخاب کردم و همه کاراشو انجام دادم در کارگزاری هم ثبتنام کردم و چند روز پیش کد بورسیم اومد کارگزاری هم تایید کردو اجازه انجام معامله رو بهم داده.. میخواستم بدونم چرا سهام عدالتم تو پرتفوی وجود نداره ؟ باید چکار کنم ؟؟؟ ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین جواب بدین

سلام

مثل اینکه فعلا در پرتفو نمیاد، اگر قصد فروش دارید:

سامانه عدالت کارگزاری آگاه ( برای مشاهده ی سبد سهام و در صورت تمایل فروش )

و مفید:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
سلام
فعلا به پرتفو کارگزاری ها اضافه نمیشه .. قراره اول این ماه اضافه بشه
برای فروش سهام عدالت سامانه جداگانه درست کردن ...

saman1992@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام

مثل اینکه فعلا در پرتفو نمیاد، اگر قصد فروش دارید:

سامانه عدالت کارگزاری آگاه ( برای مشاهده ی سبد سهام و در صورت تمایل فروش )

و مفید:

بابت راهنمایی ممنون .. میخوام ثبتنام کنم ولی پیام خطا میده میزنه شماره موبایل سهام دار نامعتبر است در حالی ک شماره تماسی ک گذاشتم تو سایت سهام عدالت و سامانه سجام همینه و واردشونم میشه ،،مشکلش چیه ؟ بعد اینکه اگه اینجا هم ثبتنام نکنیم بعدا ب پرتفوی اصلی کارگزاری اضافه میشه ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بابت راهنمایی ممنون .. میخوام ثبتنام کنم ولی پیام خطا میده میزنه شماره موبایل سهام دار نامعتبر است در حالی ک شماره تماسی ک گذاشتم تو سایت سهام عدالت و سامانه سجام همینه و واردشونم میشه ،،مشکلش چیه ؟

خواهش میکنم

شماره ای که در سهام عدالت ثبت کردید باید به نام خودتون و یکی باشه وگرنه نمیشه..

بعد اینکه اگه اینجا هم ثبتنام نکنیم بعدا ب پرتفوی اصلی کارگزاری اضافه میشه ؟

گفتن میشه ولی تا این لحظه از منبع معتبری نخوندم این خبر رو.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
گفتن میشه ولی تا این لحظه از منبع معتبری نخوندم این خبر رو.
منبع معتبرتر از من؟ D:

پرسیده بودم نمادهای سهام عدالت کی میاد تو پرتفوی کارگزاری ها
1591730697111.png

آپدیت یه ساعت پیش باز پرسیدم این بار جواب دادن تاریخ مشخصی اعلام نشده.. هه

Last edited:
بالا