• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سهام پدیده/کشان رو چطور توی سجام بیاریم؟

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
568
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
توی سجام ثبت نام کردم و احراز هویت انجام شده، کد سهامداری پدیده رو که میزنم میگه اشتباهه.
توی سایتها و کانالهای مختلف سرچ کردم و هرکس چیزی نوشته بود، یجا گفته بودن باید از کارگزاری بخواید براتون انجام بدن! یجا گفته بودن با هون کد سهامداری در بخش فرابورس سجام میاد! و ...
پشتیبانی سجام هم وصل نمیشه.
الان اصلا نمیدونم چکار کنم و با چیزایی که خوندم کامل گیج شدم.

ممنون میشم دوستان یه توضیح کلی بدید که چطور سهام پدیده رو الان که وارد بورس شده زنده کنیم.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
گشان - بازار پايه نارنجي فرابورس
1 . سجام داشته باشید
اینجا من سجام رایگان و کدبورسی آموزشش میزارم براتون اگه کمکتون میکنه لینک آموزش سجام رایگان و کد بورسی رو براتون گذاشتم اینجا و گرنه پول باید بدید .... البته پولش مهم نیست ... خیلی کمه
2 . تعیین کارگزار ناظر ... برید هر کارگزاری دستی انجام بدید ... یه کارگزاری برید که درش باز باشه حداقل ..... پس اول کارگزاری که کار انجام میده پیدا کنید و گرنه کارگزاری الکی صد تا هست ... فارابی و مفید درش بسته هست ... کارگزاری آگاه باز بود رفتم ... ..... البته فرق نمی کنه کدوم کارگزاری
3 . پایان
این سامانه سناپ فقط جهت اطلاع رسانی هست ... مهم نیست ...

Last edited:

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
568
با تشکر از شما
طبق مطالب شما پیش رفتم و در سایت آگاه ثبت نام کردم. سجام قبلا ثبت نام کرده بودم.
الان باید کارگزاری آگاه رو احراز هویت کنم مجدد؟؟
بعد از طریق کارگزاری آگاه، سهام پدیده رو بیارم داخل سجام؟

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
با تشکر از شما
طبق مطالب شما پیش رفتم و در سایت آگاه ثبت نام کردم. سجام قبلا ثبت نام کرده بودم.
الان باید کارگزاری آگاه رو احراز هویت کنم مجدد؟؟
بعد از طریق کارگزاری آگاه، سهام پدیده رو بیارم داخل سجام؟
الان همه کارگزاری ها برای تایید امضای کد بورسی ساده هم باید برن پیشخوان ( قانون سازمان بورسه در زمان کرونا ) ... اما کار اداری گشان رو آگاه خودش انجام میده ...
سجام رو هم ای کاش با پر کردن همون فرم ها یک باره رایگان انجام می دادید ...

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
568
سجام رو چند ماه پیش ثبت نام کرده بودم.
ممنون از راهنماییهای شما دوست عزیز

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سهام های جبرانی رو تو سامانه بورس وارد نکردن و همون مقدار سهامی که خریدید همون رو ثبت کردن
چند سال پیش قیمت کارشناسی 12 هزار بود الان بعد از چند سال و این همه تورم شده 14 تومن :D بیشتر سهام رو هم دادن بانک صادرات و موسسه ملل :rolleyes:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سجام رو چند ماه پیش ثبت نام کرده بودم.
ممنون از راهنماییهای شما دوست عزیز
شما بعد از اینکه آگاه هم احراز هویت کردید و وارد سامانه انلاینش شدید . اونجا گزینه تغییر ناظر رو پیدا کنید و سهم گشان رو جستجو و ثبت کنید تا به لیست تون اضافه شه
قبلش یه سر به سامانه سمات بزن ببین اونجا سهم گشان رو نشون میده جزء دارای تون یا نه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
سهام های جبرانی رو تو سامانه بورس وارد نکردن و همون مقدار سهامی که خریدید همون رو ثبت کردن
چند سال پیش قیمت کارشناسی 12 هزار بود الان بعد از چند سال و این همه تورم شده 14 تومن :D بیشتر سهام رو هم دادن بانک صادرات و موسسه ملل :rolleyes:
سهام های جبرانی که چند سال پیش دادن که به دو قسمت تقسیم شد سهام اصلی و اولیه که داشتید به 70 درصد سهم توسعه که همان گشان هستش و 30 درصد سهم ابنیه .
اون سهم توسعه همان سهام جبرانی هستش که حرفش رو میزدن

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
سهام های جبرانی که چند سال پیش دادن که به دو قسمت تقسیم شد سهام اصلی و اولیه که داشتید به 70 درصد سهم توسعه که همان گشان هستش و 30 درصد سهم ابنیه .
اون سهم توسعه همان سهام جبرانی هستش که حرفش رو میزدن

من فکر میکردم که سهام ابنیه قراره بره بورس !
اطلاع دارید که آیا برنامه ای برای سهام ابنیه دارن یا نه ؟ چون قیمتش خیلی پایینه اونم تو سامانه سناپ خرید و فروش میشه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
من فکر میکردم که سهام ابنیه قراره بره بورس !
اطلاع دارید که آیا برنامه ای برای سهام ابنیه دارن یا نه ؟ چون قیمتش خیلی پایینه اونم تو سامانه سناپ خرید و فروش میشه
ابنیه هم برنامه دارن ببرن ولی زمانش مشخص نیستش احتمالا 2 یا 3 ماه دیگه تصمیم میگرن راجبش . اگر سهام توسعه داشته باشید 70 درصد پول سهامدارها رو شامل میشه

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
ابنیه هم برنامه دارن ببرن ولی زمانش مشخص نیستش احتمالا 2 یا 3 ماه دیگه تصمیم میگرن راجبش . اگر سهام توسعه داشته باشید 70 درصد پول سهامدارها رو شامل میشه

آره سهام توسعه دارم
منم یه چیزایی در مورد سهام ابنیه تا دو سه ماه آینده شنیدم نمیدونم تا چه حد واقعی ــه انگار قراره عام بشه و بره بورس ، البته امیدوارم

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
568
شما بعد از اینکه آگاه هم احراز هویت کردید و وارد سامانه انلاینش شدید . اونجا گزینه تغییر ناظر رو پیدا کنید و سهم گشان رو جستجو و ثبت کنید تا به لیست تون اضافه شه
قبلش یه سر به سامانه سمات بزن ببین اونجا سهم گشان رو نشون میده جزء دارای تون یا نه

چند سری با مرورگرهای مختلف و آی پی مختلف زدم وارد سامانه نمیشه و اصلا سایتشون قسمت کاربریش بالا نمیاد.
توی کانال رسمی پدیده اعلام کردن که کسایی که قبل 27 بهمن 98 اقدامات رو انجام دادن میتونن کشان و بیارن.
برای احراز هویت اینقد همه جا شلوغ شده که مثل صف نفت مردم ساعت 4 صبح میرن نوبت میگیرن:p
این آگاه هم احراز هویت کنم ببینم میشه یکاری کرد، اینهمه سال پولای مردم خوابیده و دست اوناست.

یه ترفندی هست که میگن با کسی که ازتون طلب داره کاری کنید که قید سود گرفتن و بزنه، همون پول خودشم بیخیال بشه :)
الان این همون ترفند هست، بعد از سالهای کار کردن با پول و سرمایه مردم، دارن کاری میکنن که مردم یا قید پولشونو بزنن یا بگن همون پول خودمو بگیرم راضیم و سود نمیخوام :d

بالا