• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سه تا سوال!!!!!!

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
سه تا سوال داشتم :
1- چطور مي تونم واسه وب سايتم Forum درست كنم؟
2- چطور يه قسمت واسه سايتم درست كنم كه بازديدكنندگان نظراتشون رو اونجا بنويسند و بقيه ببينند؟
3- چطور ميتونم يه قسمت واسه سايتم درست كنم كه بازديدكنندگان مطلبي رو بنويسند و اون مطلب رو فقط خودم تو سايت ببينم؟

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
يه سوال ديگه :
من ميخوام سايت رو هفته اي چند بار آپديت كنم. مثل سايت p30net.com يا takdownload.com كه مطالب رو آپديت ميكنن و هر كدوم تو يه جدوله و پستهاي قبلا هم همگي ميرم پايين تر . مي خوام بپرسم كه اگر بخوام من هم همچين كاري كنم هر دفعه بايد جدول درست كنم و ...... يا اينكه راه حل يا ابزار ساده اي واسه اينكار هست؟ ( من با Front Page ) كار ميكنم.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از cyber boy :
سه تا سوال داشتم :
1- چطور مي تونم واسه وب سايتم Forum درست كنم؟
2- چطور يه قسمت واسه سايتم درست كنم كه بازديدكنندگان نظراتشون رو اونجا بنويسند و بقيه ببينند؟
3- چطور ميتونم يه قسمت واسه سايتم درست كنم كه بازديدكنندگان مطلبي رو بنويسند و اون مطلب رو فقط خودم تو سايت ببينم؟
خوب شما یا باید یک فروممثل phpbb نصب کنید یا یک سیستم پرتابل مثلxoops که فروم داخل خودش داره
2و 3 هم با تنظیم برنامه امکان پذیره

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از cyber boy :
يه سوال ديگه :
من ميخوام سايت رو هفته اي چند بار آپديت كنم. مثل سايت p30net.com يا takdownload.com كه مطالب رو آپديت ميكنن و هر كدوم تو يه جدوله و پستهاي قبلا هم همگي ميرم پايين تر . مي خوام بپرسم كه اگر بخوام من هم همچين كاري كنم هر دفعه بايد جدول درست كنم و ...... يا اينكه راه حل يا ابزار ساده اي واسه اينكار هست؟ ( من با Front Page ) كار ميكنم.
اگه مثل پی سی نت و اینا بخواهید بلاگ رو کنار فروم داشته باشید پرتابل های مثل ناک و زوپس به کارتون میاد که هم فروم دارند و هم بلاگ و هم امکانات دیگه

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
اين زوپس چيه ؟ كار باهاش آسونه؟ من حرفه اي نيستما !
شما واسه اون مورد آپديت چي پيشنهاد ميكنيد ؟؟؟؟؟؟؟؟

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
برو تو تاپیک طراحان عزیز کمککککککککککککککک
اونجا همه چیزش توضیح داده شده

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
سایت منو ببین! یه همچین چیزیه! لینکش تو امضامه! راهنما فارسی و سایت ساپورت فارسی هم داره
تو این تاپیک درمورد زوپس یه کمی بحث شده http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=13903

بالا