• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالاتم در مورد راه اندازی سایت|اینکاره هاش بیان توش

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
سلام دوستان من می خوام یه سایت وردپرس راه اندازی کنم فقط چندتا سوال دارم همینا رو میخواستم بهم بگین
سایت فروش پروزه و پایان نامه و مقالات علمی ....به صورت دانلودی و پرداخ انلاین و حجم هر فایل حداکثر 2 مگابایت می باشد
اخبار استخدامی+سوالات استخدامی+تحقیق های رایگان و
انجمن
یه قالب خیلی ساده
یه دامین

خوب دوستای گلم سوالاتم رو پایین اعلام می کنم

1- چقدر هاست 500 مگابایت بسه...
2- انجمن
3-یه قالب ساده که قوانین سئو سازیش رعایت شده باشه
4-یه دامین که نمیدونم چی باشه بنظرتون com بهتره یا ir
5 هزینه ایی که اول باید براش بکنم + هزینه سالیانه هاست+هزینه دامین هام

دوستان تبلیغات نکنید فقط راهنمایی کنید در مورد سوالاتی که پرسیده شده جواب بدرد بخوری بدید خواهش میکنم

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
شما اول جواب سوال منو بده تا خودم برات راه اندازی کنم سایتو ؛
اگر مقاله و پروژه هات مال دیگرونه؛ می دونی اگر ازت شکایت کنه چی می شه؟

pouyajabbarisani

Registered User
لایک‌ها
58
سلام دوست گلم ببین نگی می خواهد تبلیغ کنه حا ولی هرشرکتی یه قیمتی داره و قیمت ها کمی متفاوت اند. ولی قیمت های شرکت ما به شرح زیر است: هاستت رو رایگان میدم با حجم 5 گیگ و پهنای باند 50 گیگ این از این - دامنه دات کام به نظرم بهتره که ثبت می کنیم 40 تومن اگه ای ار هم بخواهی میشه 5 تومن- انجمن رو هم رو ساب دومین اش ست می کنم و رایگان برات می سازم (یه قالب خوشگل حاظری هم براش جور می کنم) و وردپرس رو هم با افزونه های لازم رایگان نصب می کنم و قالب ساده که گفتی اونهم که خودم یه طراح حرفه ای ام و یه قالب اچ تی ام ال 3 سی اس اس 3 برای وردپرست می سازم که اونهم نا قابل میشه 40 تومن (اینو در نظر بگیر که این 40 تومنو اول می دی خیالت راحت میشه و هاست رایگان بهت می دم اما اگه بخواهی هاست بگیری هر سال باید 20 الی 30 تومن خرجش کنی. ادرس اینترنتی شرکت: پیکاپیکس | picapix کد مقابل رو در قسمت توضیحات درج کن بشناسمت :0002222 درخدمت هستیم (بالا ترین کیفیت در کنار پایین ترین قیمت) ;)

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
شما اول جواب سوال منو بده تا خودم برات راه اندازی کنم سایتو ؛
اگر مقاله و پروژه هات مال دیگرونه؛ می دونی اگر ازت شکایت کنه چی می شه؟

دوست من جواب سوالت.......خودم می دونم قانون کپی رایت رو...... و خودم تایپ تکثیری داشتم خیلی از مقالات و پایان نامه های مشتریامو دارم که بنده انجامشون دادم یا که اوردن ویرایش کنم اکثریتشون تو نت نیست

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
سلام دوست گلم ببین نگی می خواهد تبلیغ کنه حا ولی هرشرکتی یه قیمتی داره و قیمت ها کمی متفاوت اند. ولی قیمت های شرکت ما به شرح زیر است: هاستت رو رایگان میدم با حجم 5 گیگ و پهنای باند 50 گیگ این از این - دامنه دات کام به نظرم بهتره که ثبت می کنیم 40 تومن اگه ای ار هم بخواهی میشه 5 تومن- انجمن رو هم رو ساب دومین اش ست می کنم و رایگان برات می سازم (یه قالب خوشگل حاظری هم براش جور می کنم) و وردپرس رو هم با افزونه های لازم رایگان نصب می کنم و قالب ساده که گفتی اونهم که خودم یه طراح حرفه ای ام و یه قالب اچ تی ام ال 3 سی اس اس 3 برای وردپرست می سازم که اونهم نا قابل میشه 40 تومن (اینو در نظر بگیر که این 40 تومنو اول می دی خیالت راحت میشه و هاست رایگان بهت می دم اما اگه بخواهی هاست بگیری هر سال باید 20 الی 30 تومن خرجش کنی. ادرس اینترنتی شرکت: پیکاپیکس | picapix کد مقابل رو در قسمت توضیحات درج کن بشناسمت :0002222 درخدمت هستیم (بالا ترین کیفیت در کنار پایین ترین قیمت) ;)

پویا جان منظورم این بود که کسی تبلیغ نکنه چون من دارم بر اورد میکنم ببینم صرف داره این کار هزینه اش قابل توجیح است ... هاستو میخوام میهن وب هاست بگیرم این 5 گیگ با پهنای باند 50 گیگ دو روز دیگه که فروش بره بالا هم میزاری باشم بعدش این چهل تومن رو برای طراحی قالب میگیری دیگه بعدش نشه که سرورت از بین بره سرعت سرورت چطوره به میهن وبهاست میرسه

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
خوب دوستای گلم سوالاتم رو پایین اعلام می کنم

1- چقدر هاست 500 مگابایت بسه...
2- انجمن
3-یه قالب ساده که قوانین سئو سازیش رعایت شده باشه
4-یه دامین که نمیدونم چی باشه بنظرتون com بهتره یا ir
5 هزینه ایی که اول باید براش بکنم + هزینه سالیانه هاست+هزینه دامین هام

دوستان تبلیغات نکنید فقط راهنمایی کنید در مورد سوالاتی که پرسیده شده جواب بدرد بخوری بدید خواهش میکنم

1 - واسه استارت کارت 500 مگ زیادم هست، ولی حجم و تعداد فایل ها بره بالا کم میاری، پس 1 گیگ مناسبتر
2- انجمن بازدیدش بره بالا پهنای باند زیاد میخواد
3- قالب که خیلی هزینه ای نداره
4- واسه کار شمت ir مناسب تر و ارزون تر، سالی 4 تومن
5- بتسگی داره از چه هاستی بگیری با چه پهنای باندی، اول کار حداقل 5 تا 10 گیگ پهنای باند میخواد

بالا