• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالاتی درباره طراحی وب...احتیاج به کمک و راهنمایی

Mianji

Registered User
لایک‌ها
19
سلام به همه دوستان و خسته نباشید
شاید بیش از 2 ماه باشه که دنبال یه سایت خوبم برای آموزش طراحی وب و کلا کار کردن با HTML و Javascript و کلا همه چیزهایی که به دردم بخوره.
او از همه بگم من هنرجوی سال دوم رشته کامپیوترم ولی خیلی دوست دارم زود تر از همه این چیز هارو یاد بگیرم...
یه سوالی که بدجور ذهن من رو درگیر کرده این هست که آیا با شناخت این مسائل به طور حرفه ای میتونم درآمد خوبی داشته باشم.
اگه اینطوره از کجا باید شروع کنم؟ واقعا خیلی سعی کردم و خیلی گشتم اما تنها چیزی که فهمیدم اینه که یه جورایی دنبال نخد سیاهم...
اگر از بین شما دوستان راهی یا سایتی یا کتاب الکترونیکی یا هر مرجع دیگه رو سراغ داره که میتونه مشکل بنده رو حل کنه خیلی ممنون میشم اگه این مرجع رو به من معرفی کنید.
در ضمن لطفا دوستان عرض کنن که یادگیری این مسائل چقدر میتونه برام مفید باشه برای آینده ای بهتر...
از همه دوستان پیشاپیش ممنونم...

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
انشاالله می تونید پول در بیارید. هنوز خیلی خیلی توی نت جای کار هست. مخصوصا که مرتب به روز میشه
توصیه می کنم نوشتن پلاگین یا قالب برای جوملا یا وردپرس رو یاد بگیرید . نوشتن سایت از صفر معمولا کار اشتباهیه
سایت w2schools و کتاب ها و رفرنس های sitepoint رو ببینید

martinn

Registered User
لایک‌ها
60
اولین چیز اینه که شما باید بتونی خودت از پس کارهای خودت بر بیای یعنی برای طراحی وب، CSS یا همون کدنویسی قالب رو یاد بگیرید.
این صد در صد نشونه این نیست که قرار خودتون هر روز بشینید از اول برای قالبها کد نویسی کنید ولی با یاد گرفتن CSS به راحتی میتونی به تمامی قالبهایی که در هر سیستم مدیریت محتوا (ووردپرس، جوملا، مووبل تایپ و ...)
برخورد میکنی تسلط داشته باشی.
مرحله بعد تسلط به دو زبان برنامه نویسی PHP و ASP.net هستش منظورم از تسلط این نیست که شما 2 تاشو در حد خیلی خیلی عالی بلد باشی اصلا چنین تسلطی سالها تجربه میخواد و برای وب هم در اون اندازه بهش نیاز نیست
مهم اینه که بتونی برای طراحی وب از پس این 2 تا زبون بر بیای. این که میگم 2 تاش لازمه طبق 8 - 9 سال تجربه خدمتت عرض میکنم هر کدوم یه جا به دردت میخوره اما اگر باز هم فقط به سرعت و سریع یاد گرفتن و شروع کردن کار فکر میکنی
همون زبان PHP کفایت میکنه.
برای یادگیری هم از اون دانشگاهی که میری فقط توقع مدرک داشته باش که البته خیلی هم به دردت میخوره :) ولی برای یاد گیری باید خودت تلاش کنی و کلاس بری
کلاسهای آموزشگاهی هم اصلا توصیه نمیکنم تا جایی که ممکنه آدمهایی رو پیدا کن که بتونن دلسوزانه تجربیاتشون رو در اختیارت بزارن نه اینکه صرفا بخوان پول بگیرن و بعد بگن حالا برو ماه بعد برای ترم 2 بیا!
توی همین فروم بچه های قدری توی برنامه نویسی هستن که میتونی ازشون راهنمایی های بیشتر رو بگیری.
پس 1) CSS
2) برنامه نویسی PHP و ASP.NET
شرمنده زیاد حرف زدم ولی خواستم چیزایی که لازمه رو گفته باشم.

Mianji

Registered User
لایک‌ها
19
اولین چیز اینه که شما باید بتونی خودت از پس کارهای خودت بر بیای یعنی برای طراحی وب، CSS یا همون کدنویسی قالب رو یاد بگیرید.
این صد در صد نشونه این نیست که قرار خودتون هر روز بشینید از اول برای قالبها کد نویسی کنید ولی با یاد گرفتن CSS به راحتی میتونی به تمامی قالبهایی که در هر سیستم مدیریت محتوا (ووردپرس، جوملا، مووبل تایپ و ...)
برخورد میکنی تسلط داشته باشی.
مرحله بعد تسلط به دو زبان برنامه نویسی PHP و ASP.net هستش منظورم از تسلط این نیست که شما 2 تاشو در حد خیلی خیلی عالی بلد باشی اصلا چنین تسلطی سالها تجربه میخواد و برای وب هم در اون اندازه بهش نیاز نیست
مهم اینه که بتونی برای طراحی وب از پس این 2 تا زبون بر بیای. این که میگم 2 تاش لازمه طبق 8 - 9 سال تجربه خدمتت عرض میکنم هر کدوم یه جا به دردت میخوره اما اگر باز هم فقط به سرعت و سریع یاد گرفتن و شروع کردن کار فکر میکنی
همون زبان PHP کفایت میکنه.
برای یادگیری هم از اون دانشگاهی که میری فقط توقع مدرک داشته باش که البته خیلی هم به دردت میخوره :) ولی برای یاد گیری باید خودت تلاش کنی و کلاس بری
کلاسهای آموزشگاهی هم اصلا توصیه نمیکنم تا جایی که ممکنه آدمهایی رو پیدا کن که بتونن دلسوزانه تجربیاتشون رو در اختیارت بزارن نه اینکه صرفا بخوان پول بگیرن و بعد بگن حالا برو ماه بعد برای ترم 2 بیا!
توی همین فروم بچه های قدری توی برنامه نویسی هستن که میتونی ازشون راهنمایی های بیشتر رو بگیری.
پس 1) CSS
2) برنامه نویسی PHP و ASP.NET
شرمنده زیاد حرف زدم ولی خواستم چیزایی که لازمه رو گفته باشم.

ممنون دوست عزیز حرفاتون خیلی کامل و کمک کننده بود
فقط خواستم بدونم از کجا باید برای آموزش شروع کنم.
راستش یه سری فیلم به زبان فارسی دانلود کردم که آدم هیچ چی ازشون نمیفهمه و فقط حرف بیخود میزنن.
پیشنهاد شما برای شروع یادگیری چیه؟

martinn

Registered User
لایک‌ها
60
ممنون دوست عزیز حرفاتون خیلی کامل و کمک کننده بود
فقط خواستم بدونم از کجا باید برای آموزش شروع کنم.
راستش یه سری فیلم به زبان فارسی دانلود کردم که آدم هیچ چی ازشون نمیفهمه و فقط حرف بیخود میزنن.
پیشنهاد شما برای شروع یادگیری چیه؟

همونطور که گفتم باید به صورت حضوری کلاس برید. اما پیش افرادی که ادعایی نداشته باشن تا بابت این ادعا پول شمارو بچاپن! ببخشید که اینطوری میگم قصد توهین به هیچ شخصی رو ندارم ولی
مطمئن باشید افرادی هستن که توی این زمینه به معنای واقعی استاد هستن و ادعایی هم ندارن. فیلمهای آموزشی و جزوه ها برای وقتی خوبن که شما بتونی از این مسائل سر دربیاری و بخوای بیشتر یاد بگیری.
براتون آرزوی موفقیت دارم از قدیم گفتن جوینده یابندست

بالا