• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالاتی در مورد پیج رنک گوگل

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
سلام
من امروز از گوگل وبمستر لیست لینک دهندگان به سایتمو دانلود کردم و یه بررسی انجام دادم
1-خواستم بپرسم که بک لینک گرفتن از وبلاگها در بالا بردن رنک سایت مهمه یا سایت ارزش لینکش بهتره؟
یه بررسی یک سوم بک لینکها کردم این بک لینکهای مهم رو دیدم
1 بک لینک از وبلاگ با رنک 4
10 تا بک لینک از وبلاگ رنک 3
5 تا بک لینک از وبلاگهای رنک 2
4 تا ب لینک هم از وبلاگهای رنک 1
و کلی بک لینک از وبلاگهای بدون رنک...
2- با توجه به بک لینکهای بالا انتظار رنک چند برای سایتم میتونم داشته باشم؟ (سایت خودم اصلا لینک خارجی نداره)
3- لینکهای من در همه اون سایتهایی که بک لینکم ثبت شده موجوده ولی بعضیهاشون در گوگل وبمستر به صورت:
example.com/post/category/11
ثبت شده که رنک اون صفحه صفره آیا رنک صفر این صفحه ملاکه یا رنک صفحه اصلی محاسبه میشه؟
4- میشه کاری کرد که بک لینک صفحه اصلی ثبت شه؟
5 - اگه بک لینک دهندگان موضوعشون به سایت مقصد نزدیک نباشه در افزایش رنک سایت مقصد به حساب نمیان؟

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
سلام
گوگل روند رنک دهیش جدیدا خیلی فرق کرده به تعداد خیلی خیلی بیشتر اهمیت میده تا رنک
بعنوان مثال:
ارزش بک لینک گرفتن از 5سایت رنک 2 خیلی بیشتر از بک لینک گرفتن از 2سایت رنک 5 هست
تو اینترنت هم زیاد میبینید سایتهائی که با بک لینک های گرفته شده از سایتهای رنک 2-3 به رنک 5-6 رسیدن
آی پی هم خیلی مهمه مثلا اگه شما از یک مجموعه سایت رنک بالا لینک بگیرید که همگی روی یک سرور باشن زیاد جالب نیست نمونش هم همین سیستم های بلاگدهی هستن که از بلاگهای رنک 3-4-5 لینک به خودشون دارن ولی زیاد هم بالا نیستن

بین بلاگ و وبسایت هم فرقی نیست لینک لینکه

G_Advertiser

Registered User
لایک‌ها
45
Last edited:
بالا