Si30KhaN
Registered User
سلام
من امروز از گوگل وبمستر لیست لینک دهندگان به سایتمو دانلود کردم و یه بررسی انجام دادم
1-خواستم بپرسم که بک لینک گرفتن از وبلاگها در بالا بردن رنک سایت مهمه یا سایت ارزش لینکش بهتره؟
یه بررسی یک سوم بک لینکها کردم این بک لینکهای مهم رو دیدم
1 بک لینک از وبلاگ با رنک 4
10 تا بک لینک از وبلاگ رنک 3
5 تا بک لینک از وبلاگهای رنک 2
4 تا ب لینک هم از وبلاگهای رنک 1
و کلی بک لینک از وبلاگهای بدون رنک...
2- با توجه به بک لینکهای بالا انتظار رنک چند برای سایتم میتونم داشته باشم؟ (سایت خودم اصلا لینک خارجی نداره)
3- لینکهای من در همه اون سایتهایی که بک لینکم ثبت شده موجوده ولی بعضیهاشون در گوگل وبمستر به صورت:
example.com/post/category/11
ثبت شده که رنک اون صفحه صفره آیا رنک صفر این صفحه ملاکه یا رنک صفحه اصلی محاسبه میشه؟
4- میشه کاری کرد که بک لینک صفحه اصلی ثبت شه؟
5 - اگه بک لینک دهندگان موضوعشون به سایت مقصد نزدیک نباشه در افزایش رنک سایت مقصد به حساب نمیان؟
من امروز از گوگل وبمستر لیست لینک دهندگان به سایتمو دانلود کردم و یه بررسی انجام دادم
1-خواستم بپرسم که بک لینک گرفتن از وبلاگها در بالا بردن رنک سایت مهمه یا سایت ارزش لینکش بهتره؟
یه بررسی یک سوم بک لینکها کردم این بک لینکهای مهم رو دیدم
1 بک لینک از وبلاگ با رنک 4
10 تا بک لینک از وبلاگ رنک 3
5 تا بک لینک از وبلاگهای رنک 2
4 تا ب لینک هم از وبلاگهای رنک 1
و کلی بک لینک از وبلاگهای بدون رنک...
2- با توجه به بک لینکهای بالا انتظار رنک چند برای سایتم میتونم داشته باشم؟ (سایت خودم اصلا لینک خارجی نداره)
3- لینکهای من در همه اون سایتهایی که بک لینکم ثبت شده موجوده ولی بعضیهاشون در گوگل وبمستر به صورت:
example.com/post/category/11
ثبت شده که رنک اون صفحه صفره آیا رنک صفر این صفحه ملاکه یا رنک صفحه اصلی محاسبه میشه؟
4- میشه کاری کرد که بک لینک صفحه اصلی ثبت شه؟
5 - اگه بک لینک دهندگان موضوعشون به سایت مقصد نزدیک نباشه در افزایش رنک سایت مقصد به حساب نمیان؟