• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالاتی پیرامون ad rotator :ِدی

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
قبلا هم پرسیده بودم ولی تاپیک شلوغ شد و من هیچ جوابی نگرفتم واسه همین تاپیک جدید زدم
چجوری میتونم اطلاعات بنر هارو توی اد روتیتور از دیتا بیس بگیرم بجای ایکس ام ال ؟
بی زحمت بگید از کدوم پارامتر

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ینی هیشکی نمیدونه؟
بعید میدونم

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من خدائیش تا حالا با این کنترلی که تومیکی کار نکردم نمیدونم چی داره که تو رو جذب کرده . فکر کنم تنها کاری که میکنه اینه که یکی رو Random ور داره بیراه برات درسته . ....

اگه با انتخاب یک سطر ار بین n سطر اونم فقط با یک Query مشکل داری این کمکت میکنه :

SELECT TOP 1 * FROM Banner ORDER BY NEWID()

حالشو ببر همین .... این تابع NewID() یکی رو رندوم برات انتخاب میکنه ..:p :eek:

فکر نمیکنم ad Rotator کاری به غیر این بکنه .. نهایت میخواد 4 تا بنر رو بچرخونه که اونم اگه میخوای بهت کد جاوااسکریپت بدم که با تمام Browser ها هم خونی داشته باشه . ... خودت را درگیر این کنترل ها نکن :wacko:

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
منظورت از ادیتور چیه ؟ چه اطلاعاتی از بنارها رو می خوای بگیری ؟
می تونی تمام بنر هات رو داخل یه فولدر بریزی و فقط اسم اونها رو بریزی تو دیتابیس و همینطور هر اطلاعاتی که در موردشون می خای داشته باشی . مثل : Alt یا Title و چیز های دیگه مثل تعداد کلیک های رویه بنر و ...

برای رندوم هم که آقا مهدی بالا فرمودند دیگه .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
دوست عزیز من خدائیش تا حالا با این کنترلی که تومیکی کار نکردم نمیدونم چی داره که تو رو جذب کرده . فکر کنم تنها کاری که میکنه اینه که یکی رو Random ور داره بیراه برات درسته . ....

اگه با انتخاب یک سطر ار بین n سطر اونم فقط با یک Query مشکل داری این کمکت میکنه :

حالشو ببر همین .... این تابع NewID() یکی رو رندوم برات انتخاب میکنه ..:p :eek:

فکر نمیکنم ad Rotator کاری به غیر این بکنه .. نهایت میخواد 4 تا بنر رو بچرخونه که اونم اگه میخوای بهت کد جاوااسکریپت بدم که با تمام Browser ها هم خونی داشته باشه . ... خودت را درگیر این کنترل ها نکن :wacko:
ممنونم ولی اد روتیتور یه کارای دیگه هم میشه باهاش کرد مثلا هر وقت اجرا شد میتونی از متد craete واسه شمردن تعداد نمایش ها استفاده کنی و حتما کلی امکانات دیگه هم داره
نمیدونم شاید بدونم اینم بشه این کارو کرد ولی خب خیلی سادس و نیاز به کد نداره
ولی تو این مورد خاصی که من میخوام مشکل هست

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
منظورت از ادیتور چیه ؟ چه اطلاعاتی از بنارها رو می خوای بگیری ؟
می تونی تمام بنر هات رو داخل یه فولدر بریزی و فقط اسم اونها رو بریزی تو دیتابیس و همینطور هر اطلاعاتی که در موردشون می خای داشته باشی . مثل : Alt یا Title و چیز های دیگه مثل تعداد کلیک های رویه بنر و ...

برای رندوم هم که آقا مهدی بالا فرمودند دیگه .
البته راست میگی
اگه اسم هارو یکی بگیرم دیگه نیازی ندارم به اون کاری که گفتم
آره , آره همینه:D
مرسی

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام. مسلماً همه امکاناتش را می توانی بنویسی. در ضمن به اد روتیتور می توانی بگویی یک آگهی را چند با نشان دهد و یا مثلاً یک آگهی را در 75% صفحات نشان دهد و ...

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آقا راستی نمیشه اینجوری
چون خصوصیت های navigateurl و alternatetextهم هستند که باید تنظیم بشن
اونارو چیکار کنم؟
من میخوام اصلا کاری با فایل ایک ام ال نداشته باشم بعد از طراحی سایت و همه کارا از داخل سایت انجام بشه.
بازم رسیدیم به نقطه ی اول
چجوری مقادیر مورد نیاز اد روتیتور رو از دیتا بیس وردارم؟

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
تقریباً میفهمم چه میخواهی. آخر ماجرا این است که ویرایش مدام فایل txt برایت مشکل است که واقعاً هم هست. اگر این طور است:
به نظر من یک برنامه asp بنویس که با آن محتویات آن فایل txt را بتوانی ادیت کنی. یعنی یک صفحه مدیریتی می سازی که دیگر نباید خود فایل را تغییر دهی و آپلود کنی.
یک کار دیگر هم به نظرم می رسد. شاید بشود. شما ببین آیا آن جایی که فایل adrot.txt را فراخوانی می کند می توانی عوض کنی که adrot.asp را فراخوانی کند و اگر می شود آیا اجرا شده ی آن صفحه را فراخوانی می کند یا نه؟ اگر بشود که کار حل است و از دیتا بیس راحت می خوانی. می فهمی که منظورم چیست؟ یعنی به جای این ها در فایل txt:
HTML:
REDIRECT adredir.asp
WIDTH 468
HEIGHT 60
BORDER 0
*
aspsitead.gif
http://www.aspsite.com
The Active Server Pages Site
80
cityauctionad.gif
http://www.cityauction.com
CityAuction
20
این ها را مثلاً بنویسی در فایل asp و همان کار را انجام دهد:
HTML:
Response.Write("REDIRECT adredir.asp" & VbCrLf)
Response.Write("WIDTH 468" & VbCrLf)
...
...
...

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
ببینم شما می خوای از دیتابیس استفاده کنی ( َAccess , MSSQL ) یا نه از تکست می خوای استفاده کنی ؟
اگه دیتابیسه که دیگه مشکلی نداری . هر کدوم از مشخصه ها رو داخل یه فیلد بریز .
راستی اصل برنامه ای که می خوای باهاش تبلیغات رو مدیریت کنی اینجا بزار به دو منظور هم بچه ها فیض ببرن و هم این که ما بهتر راهنماییت کنیم . شاید پیشنهاد بهتری برای کار هایی که می خوای بکنی شد . خدا رو چه دیدی این بچه ها مخشون خوب کار میکنه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آره میخوام از دیتا بیس بخونم
برنامه ی خاصی واسه کنترل تبلیغات ندارم
تبلیغات توی یوزر کنترل ها هستند یه تیبل تو دیتا بیس درست کردم که url و ... رو توش بزارم
واسه کنترل کردن و تغییراتم یه صفحه درست کردم که توش یه دیتاگریده که اون تیبل رو میخونه و اجازه ی ادیت کردن رو به دیتا گرید دادم که به راحتی بشه تعداد کلیکای مجاز و آدرس عکس و target رو تغییر داد
حالا نمیدونم چجوری این اطلاعاتو با اد روتیتور از دیتا بیس بخونم

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آره میخوام از دیتا بیس بخونم
برنامه ی خاصی واسه کنترل تبلیغات ندارم
تبلیغات توی یوزر کنترل ها هستند یه تیبل تو دیتا بیس درست کردم که url و ... رو توش بزارم
واسه کنترل کردن و تغییراتم یه صفحه درست کردم که توش یه دیتاگریده که اون تیبل رو میخونه و اجازه ی ادیت کردن رو به دیتا گرید دادم که به راحتی بشه تعداد کلیکای مجاز و آدرس عکس و target رو تغییر داد
حالا نمیدونم چجوری این اطلاعاتو با اد روتیتور از دیتا بیس بخونم

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بچه های با مرام یه دستی بالا بزنین مشکل مارو حل کنید:D
کل پروژه تموم شده مونده این و یه مشکل کوچیک مسخره که توی تاپیک یه مشکل عجیب گفتمش
دست همتون درد نکنه
ایشالا عروسیتون جبران میکنم:D

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خب خودم جواب سوال رو پیدا کردم میزارم اینجا اگه کسی لازمش شد مثل من در به در نشه :D
کد:
Public Sub AdRotator1_AdCreated(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.AdCreatedEventArgs) Handles AdRotator1.AdCreated
    e.ImageUrl = "images/msft_ad.gif"
    e.NavigateUrl = "http://www.microsoft.com/"
    e.AlternateText = "Where do you want to go today?"
End Sub

بالا