• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات بسيار در مورد k750i

varian

Registered User
لایک‌ها
1
من سوالات زيادي راجع به اين گوشي دارم چون شايد بخرمش :) البته اگر بتونم خودمو قانع كنم
به عنوان شروع اين k750i دقيقا چه فرمت هايي رو به عنوان زنگ كوشي ساپورت ميكنه؟ تا بعد
راستي من الان t610 دارم

varian

Registered User
لایک‌ها
1
چي شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :( :( :( :(

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
Polyphonic 40 channels و MP3

varian

Registered User
لایک‌ها
1
آيا MP3 پلير هم داره ا؟گر آره كيفيت پخش اون چطوره و مصرف باطري اون واسه اين كار چطوره؟

varian

Registered User
لایک‌ها
1
راديو اون چطوره خوبه يا اينكه مثل بعضي از گوشي ها فقط اسم راديو دارند ميشه با اون همه شبكه هاي FM رو گرفت
آيا سيمباين هست يانه ؟ اصلا ميشه رو اون برنامه نصب كرد؟
مهمترين مساله قيمتش الان چنده ؟ چه نوع مموري بهش ميخوره و قيمتاشون چطورياس
دوربينش فيلم برداري ميكنه؟ اگر اره چقدر وبه چه فرمتي البته دوربينش زياد براي من مهم نيست چون من دوربين ديجيتال دارم ولي برام خيلي مهمه كه بتونه فيلم پخش كنه ايا ايا پخش ميكنه ؟ محدوديت فرمت خاصي رو نداره؟

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
MP3 پلير هم داره , مصرف باطري خوبي داره

راديو داره ولي جزئياتش رو نميدونم .

قيمتش فعلا معلوم نيست چون توليدش هنوز شروع نشده .

Symbian نداره .

فيلم برداري هم ميكنه .

pojhan

Registered User
لایک‌ها
0
اين تمام اطلاعات در موردش هستش.

untitledtruecolor035km.jpg

untitledtruecolor025wj.jpg

;)

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوستان عزيز .
واقعا گوشي باحاليه .
ولي اطلاعات :
اولا 25 مي در اروپا release ميشه .
يه جااي تو سايت ديدم نوشته قيمتش 400 تومان است نمدونم اينو از كجا گفته بود ولي قيمتش در اروپا وقتي بياد حدود 575 دلار خواهد بود حالا با حساب اينكه k700 در اروپا 240 دلار به فروش ميرسه ديگه خدتون قيمتش رو حدس بزنيد .
در پايان ميگم گوشيه خوبيه ولي 100% وقتي بياد قيمتش چيزي از p900 كم نخواهد داشت ميتونيد براي اطلاعات بيشتر اينجا بريد:
http://www.no-air-time.com/Merchant2/merchant.mvc?Category_Code=SE&Screen=PROD&Product_Code=K750

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از varian :
من سوالات زيادي راجع به اين گوشي دارم چون شايد بخرمش :) البته اگر بتونم خودمو قانع كنم
به عنوان شروع اين k750i دقيقا چه فرمت هايي رو به عنوان زنگ كوشي ساپورت ميكنه؟ تا بعد
راستي من الان t610 دارم
سلام دوستان عزيز .
واقعا گوشي باحاليه .
ولي اطلاعات :
اولا 25 مي در اروپا release ميشه .
يه جااي تو سايت ديدم نوشته قيمتش 400 تومان است نمدونم اينو از كجا گفته بود ولي قيمتش در اروپا وقتي بياد حدود 575 دلار خواهد بود حالا با حساب اينكه k700 در اروپا 240 دلار به فروش ميرسه ديگه خدتون قيمتش رو حدس بزنيد .
در پايان ميگم گوشيه خوبيه ولي 100% وقتي بياد قيمتش چيزي از p900 كم نخواهد داشت ميتونيد براي اطلاعات بيشتر اينجا بريد:
http://www.no-air-time.com/Merchant2/merchant.mvc?Category_Code=SE&Screen=PROD&Product_Code=K750

بالا