• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات درباره هارد دیسک های ساتا و پاتا

nokiax7n72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام رفقا یه سوالی درباره هارد داشتم

من امروز هاردم سوخت . یه کامپیوتر با گرافیک geforce 9500gt و رم 2 گیگ دارم اسم مادربوردم هم نمیدونم . هاردم IDE بود حالا میخوام ببینم میتونم یک هار SATA بخرم و به مادربوردم وصل کنم ؟ احیانا مادربورد ساپورت میکنه ؟ اصلا ساتا ربطی به مادربورد داره یا نه ؟

مرسی

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام رفقا یه سوالی درباره هارد داشتم

من امروز هاردم سوخت . یه کامپیوتر با گرافیک geforce 9500gt و رم 2 گیگ دارم اسم مادربوردم هم نمیدونم . هاردم IDE بود حالا میخوام ببینم میتونم یک هار SATA بخرم و به مادربوردم وصل کنم ؟ احیانا مادربورد ساپورت میکنه ؟ اصلا ساتا ربطی به مادربورد داره یا نه ؟

مرسی
نرم افزار CPUZ رو دانلود کنید . نزدیک 1 مگ هست . بعد اسم مادربرد رو اینجا بزارید تا بشه راهنمایی درست کرد.

nokiax7n72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نرم افزار CPUZ رو دانلود کنید . نزدیک 1 مگ هست . بعد اسم مادربرد رو اینجا بزارید تا بشه راهنمایی درست کرد.

رفیق من هارد ندارم که برم تو ویندوز ببینم مادر بوردم چیه که ؟ الان دارم با لپتاپ کار مینکم . روی خود مادربورد هم چیز زیادی ننوشته ولی اینقدر اطلاعات میتونم بهت بدم که

1 جای کابل ide داره

2 تا جای رم داره که به یکیش رم 2 گیگ وصله

2 تا جای کارت گرافیک

همشون هم رنگ ا وارنگ هستند سبزو قرمزو آبی و بنفش و ...

چه چند صد تایی هم جای کابل دیگه داره !

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
رفیق من هارد ندارم که برم تو ویندوز ببینم مادر بوردم چیه که ؟ الان دارم با لپتاپ کار مینکم . روی خود مادربورد هم چیز زیادی ننوشته ولی اینقدر اطلاعات میتونم بهت بدم که

1 جای کابل ide داره

2 تا جای رم داره که به یکیش رم 2 گیگ وصله

2 تا جای کارت گرافیک

همشون هم رنگ ا وارنگ هستند سبزو قرمزو آبی و بنفش و ...

چه چند صد تایی هم جای کابل دیگه داره !
پس هارد ساتا بخر خیال خودتو راحت کن.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بايوس بردت رو اپديت كن كه از نظر ظرفيت هارد مشكلي نداشته باشي

mohammadjooon

Registered User
لایک‌ها
3
سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی . من یه هارد 500 وسترن دارم که مشکل پیدا کرده . سیستم اونو میشناسه ولی درایواشو نشون نمیده . device manager و بایوس اونو میشناسن اما پارتیشن هاش دیده نمیشن . وقتی هم که داخل disk manager ویندوز میرم اونو نشون نمیده. حالا میگید چیکار کنم؟ به یکی گفتم گفت که ایراد از فریمورش هست . حالا به نظر شما چیکار کنم ؟ تا جایی هم که میشه میخوام فرمت نشه . خیلی ممنون

بالا