• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات قضائی...!

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
سلام دوستان
جای این تاپیک خالی بود...
بهترین فرومی که تو این زمینه فعالیت میکنه چه فرومیه؟

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
تجربه ثابت کرده در پی تی تاپیک هایی با عناوین زناشویی و پرورش و نگهداری دوست دختر سریعتر به جواب میرسن . با کمی تغییر در عنوان مطلب میتونستید به مرادتون برسید . مثلا "پاسخ به سوالات حقوقی زنان و زایمان" و یا همچین چیزی .
علی ایحال برای اینکه اسپم نشده باشه ، شما رو دایورت می کنم . البته منظور ریدایرکت ِ ، یعنی هدایتتون می کنم به انجمن حقوق ایران :
حقوق ایران

ali__amiri

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام دستان سوالی داشتن . در صورتی که کسی میخواهد بفهمد بر علیه اش شکایتی صورت گرفته یا احضاریه ای از دادگاه یا مراجع حل اختلاف برایش صادر شده یا نه باید چه کار کند ؟ با علم بر اینکه شکایت کننده ادرسی ار طرفی که ازش شکایت کرده برای ارائه به دادگاه نداشته باشد.ممنون میشم دوستان اهل فن راهنمایی کنند

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
با سلام دستان سوالی داشتن . در صورتی که کسی میخواهد بفهمد بر علیه اش شکایتی صورت گرفته یا احضاریه ای از دادگاه یا مراجع حل اختلاف برایش صادر شده یا نه باید چه کار کند ؟ با علم بر اینکه شکایت کننده ادرسی ار طرفی که ازش شکایت کرده برای ارائه به دادگاه نداشته باشد.ممنون میشم دوستان اهل فن راهنمایی کنند

دوست عزیز احضاریه به محل اقامت شما فرستاده میشه ! اگه محل اقامت شما مشخص نباشه به آخرین جایی که شما در اون اقامت داشتین می برن ... اگه خود شما حاضر بودین که هیچ .. اگر نبودین بستگانتون احضاریه رو امضا می کنن و تایید می کنن که مامور احضاریه رو اورده ... اگر هیچکش تحویل نگرفت احضاریه در همون محل الصاق میشه که این به همون معنی که شما از اومدن احضاریه مطلع هستین و پرونده به جریان میفته ...

بالا