• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات كلي در مورد طراحي وب

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من مثلا مي خوام يه سايت معمولي طراحي كنم و در مورد دامين و هاست كمي مي دونم مي خواستم بدونم من براي اينكه يه سايت طراحي كنم يا به عبارتي مطلب توش بزارم چه كار كنم؟؟؟منظورم اينه كه چه كتابي بخونم؟؟؟
مي خواستم بدونم غير از طراحي قالب كه مي تونم گير بيارم براي نوشتن مطلب بايد چه كار كنم؟؟؟كجا مطلب بنويسم تا روي سايت پديدار بشه؟؟؟
نمي دونم متوجه منظورم شديد يا نه!!!

با تشكر
باي

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
همين انجمن رو ميتونيد مرور كنيد چيزهاي خوبي رو ميتونيد ياد بگيريد از ابتدا تا پيشرفته و نكات ريز و درشت.
در مورد html هم كتاب زياد هست. در مورد برنامه هاي مرتبط با اون هم ميتونيد dreamweaver يا front page رو كار كنيد كه در مورد اينها هم كتاب هست.
همينطور هم در مورد ftp و ارتباط با اون بايد اطلاعات داشته باشيد .
باز اينها به اين بستگي داره كه بخوايد حرفه اي كار كنيد يا فقط در حد يكي ۲ صفحه.

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزيز
آيا برنامه ي Front page كه تو office هست براي طراحي Html هست؟؟؟
اگر اينطور هست من همين رو مي خوام در حد دو صفحه اي ياد بگيرم بعدش برم كلاس مي خوام از پايه شروع كنم با يك هاست رايگان و همين طور دامين رايگان مي خوام پله پله شروع كنم در مورد كد ها هم يه چيزايي مي دونم حالا شما با اين اوضاع چه كتابي پيشنهاد مي كنيد؟؟؟

با تشكر
باي

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
شما ميتونيد ۲ صفحه رو با همون فرونت پيج طراحي كنيد . ﴿من شخصا از دريم ويور خيلي خوشم مياد و با فرونت پيج خيلي سختم هم﴾
خيلي خوبه كه از پايه به صورت درست كار بشه اما هاست بگيريد . چون مجاني ها چيزي جز دردسر ندارن. از همون اول نياز نداره كه هاست و دامين داشته باشيد. مدت زيادي ميتونيد روي خود سيستم مشغول يادگيري html و غيره بشيد كه اون از همه مهمتر هست و به نظر من هر چقدر روش وقت بذاريد ارزش داره.
در مورد كتاب اطلاعي ندارم چون از تا به حال براي يادگيري از كتاب استفاده نكردم.
سرچي توي همينجا يا گوگل بكنيد چيزهاي خوبي گير مياريد :)

valizadeh4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از fireboy :
شما ميتونيد ۲ صفحه رو با همون فرونت پيج طراحي كنيد . ﴿من شخصا از دريم ويور خيلي خوشم مياد و با فرونت پيج خيلي سختم هم﴾
خيلي خوبه كه از پايه به صورت درست كار بشه اما هاست بگيريد . چون مجاني ها چيزي جز دردسر ندارن. از همون اول نياز نداره كه هاست و دامين داشته باشيد. مدت زيادي ميتونيد روي خود سيستم مشغول يادگيري html و غيره بشيد كه اون از همه مهمتر هست و به نظر من هر چقدر روش وقت بذاريد ارزش داره.
در مورد كتاب اطلاعي ندارم چون از تا به حال براي يادگيري از كتاب استفاده نكردم.
سرچي توي همينجا يا گوگل بكنيد چيزهاي خوبي گير مياريد :)
سلام دوست عزيز
واقعا تشكر مي كنم ازت چون من هر جا رفتم سوال كردم يه جواب هاي الكي مي دادن ولي شما من رو روشن كرديد ممنون

با تشكر
باي

لایک‌ها
0
اگه می خوای طراحی وب یاد بگیری من بهت پیشنهاد می کنم که بری front page یاد بگیری ! Dream Weaver برای کسانی که هیچی نمی دونن و تازه می خوان شروع منن یه کم سنگینه برای اول کارت هم به صورا لوکال وب سایتت رو رو کامپیوتر خودت تست کن کامل که شد برو هاست و دامین بگیر . در مورد منبع یاد گیریش هم بگم که من خودم از هیچ منبعی استفاده نکردم و خودم یاد گرفتم و به نظر من اینجوری بهتره چون اگه خودت پیله یادگیریش بشی و خودت یادش بگیری هیچ وقت یادت نمی ره ! از همین امروز کار با front page رو شروع کن مطمئن باش موفق می شی :rolleyes:

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان درست گفتن
من هم پیشنهاد می کنم از FrontPage استفاده کنی . از Dreamweaver استفاده نکن برای شما که با HTML آشنایی ندارید سنگینه . ولی برعکس اگه از FrontPage استفاده کنی خیلی زود راه می افتی .

البته یه نرم افزار دیگه هم به نام Namo WebEditor 6 هست که همینطور که میبینی من از ورژن 6 اون استفاده می کنم . نرم افزار خوبیه و از FrontPage یه سرو گردن بالا تره . ولی بازهم به Dreamweaver و Visual Studio نمیرسه . این نرم افزار ها در مرحله بعدی .
اگه تو همین جا سرچ کنی مراحل یاد گیری طراحی وب ، چندین بار نوشته شده

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اتفاقا به نظر من DW خيلی از فرونت پيج خوش دست تر و سريعتر هست ، در واقع سريع ميشه به هدف رسيد! و ارزش داره برای اون وقت گذاشته بشه.

بالا