• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات مربوط به مقاله نویسی

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان. تو قسمت ذکر منابع آخر مقاله، آیا فرقی هست بین درج مقاله ای که استفاده شده در تحقیق یا کتابی که استفاده شده. مثلا اینکه عنوان اثر ایتالیک باشه یا تو کوتیشن-مارک قرار بگیره؟
مثلا من تو تحقیقی که انجام دادم و مقاله ای که نوشتم از 10 تا مقاله استفاده کردم از 5 تا کتاب، فسمت book cited آیا باید طوری مقاله و کتاب ارجاع داده بشن که مشخص باشه کدوم مقالس کدوم کتاب؟
ممنون

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
سلام دوستان. تو قسمت ذکر منابع آخر مقاله، آیا فرقی هست بین درج مقاله ای که استفاده شده در تحقیق یا کتابی که استفاده شده. مثلا اینکه عنوان اثر ایتالیک باشه یا تو کوتیشن-مارک قرار بگیره؟
مثلا من تو تحقیقی که انجام دادم و مقاله ای که نوشتم از 10 تا مقاله استفاده کردم از 5 تا کتاب، فسمت book cited آیا باید طوری مقاله و کتاب ارجاع داده بشن که مشخص باشه کدوم مقالس کدوم کتاب؟
ممنون

شما دارین توی ورد مقاله رو مینویسین؟
شما اول باید یه فرمت استاندارد برای قراردادن مراجع انتخاب کنین.
میتونین از endnote استفاده کنین تا همه مراجع رو به یک فرمت استاندارد بهتون بده. البته ایتالیک بودن رو خودتون باید انجام بدین اگه اشتباه نکنم. یه نگاهی به قالبی که برای نوشتن مقاله بهتون دادن بکنین دستتون میاد.

بالا