• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات من از 3dStudio

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
من از 3d studio 8.0 استفاده مي كنم. دو سوال دارم:

1- وقتي روي گزينه Text كليك كرده و يك متن را به تصوير اضافه مي كنم، اين متن دو مشكل دارد. اول اين كه نمي توانم مقدار ارتفاع (Height) آن را تعيين كنم و در نتيجه به صورت دو بعدي نمايش داده مي شود. دوم اين كه وقتي دكمه F9 را مي زنم، اين متن در Preview نمايش داده نمي شود.

2- چگونه مي توانم يك تصوير ثابت يا يك Animation اين نرم افزار را با فرمت Gif ذخيره نمايم؟

با تشكر

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
من از 3d studio 8.0 استفاده مي كنم. دو سوال دارم:

1- وقتي روي گزينه Text كليك كرده و يك متن را به تصوير اضافه مي كنم، اين متن دو مشكل دارد. اول اين كه نمي توانم مقدار ارتفاع (Height) آن را تعيين كنم و در نتيجه به صورت دو بعدي نمايش داده مي شود. دوم اين كه وقتي دكمه F9 را مي زنم، اين متن در Preview نمايش داده نمي شود.

2- چگونه مي توانم يك تصوير ثابت يا يك Animation اين نرم افزار را با فرمت Gif ذخيره نمايم؟

با تشكر
درمورد سوال اول جوابی ندادرم ولی در مورد سوال دوم:

بعد از اینکه از تصویری رندر گرفتین، رو Save کلیک کنید بعد از شما فرمتی که میخواین تصویرتون رو سیو کنید، ازتون

میپرسه که GIF رو انتخاب کنید

Ashi_PC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد سوال اول مي توني يه كار انجام بدي:
اول تكست رو كه ساختي به جسم اديتيبل پلي تبديلش كني.

اگر سوال ديگه اي داشتي بگو.:happy:

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
خيلي ممنون از پويا و اشي كه پاسخم رو دادند.
جواب سوال اول رو پيدا كردم و حالا ميتونم تصاوير رو به صورت Gif ذخيره كنم. اما حالا دو تا سوال دارم (ببخشيد كه اينقدر مبتدي هستم)

1- وقتي Text رو تبديل كردم به Editable Poly اونوقت چيكار كنم؟ (هر چه گشتم گزينه Extrude) رو پيدا نكردم. آيا بايد Extrude كنم يا كار ديگر؟

2- چگونه مي توان يك تصوير را از فايل jpg يا bmp يا gif (غير متحرك) وارد برنامه 3dstudio كرد؟ (در قسمت import هيچ يك از اين پسوندها قابل import كردن نبود).

خيلي متشكرم

.::ENGiNE::.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هم میتونی از Extrude استفاده کنی هم از BEVEL
BEVEL برای دادن لبه خیلی خوبه .... :)

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
1- وقتي Text رو تبديل كردم به Editable Poly اونوقت چيكار كنم؟ (هر چه گشتم گزينه Extrude) رو پيدا نكردم. آيا بايد Extrude كنم يا كار ديگر؟

2- چگونه مي توان يك تصوير را از فايل jpg يا bmp يا gif (غير متحرك) وارد برنامه 3dstudio كرد؟ (در قسمت import هيچ يك از اين پسوندها قابل import كردن نبود).

خيلي متشكرم

1- خوب همونطور که آقای engine هم گفتن bevel بهترین راهه

2- اول یه شیء بساز که میخوای تصویرت بیوفته روش . بعد در حالتی که شی ء ت انتخابه دکمه ی m رو بزن تا material editor باز بشه . یدونه از کره ها رو یه کلیک بکن . بعد توی همون material editor اون وسطا سمت چپ یه مربع کوچیک هست جلوی Diffuse . اون مربع کوچیکه رو بزن . در پنجره ی material/map browser همون اولی (bitmap) رو بزن . یه پنجره برای open کردن عکس میاد . نوع عکست رو توی files of type مشخص کن . بعد عکست رو open کن . توی اون نوار زیر کره ها یه آیکون هست به اسم assign material to selection .اون رو بزن . بعدش دوباره چند آیکون اون ور تر show map in view port رو بزن .

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام به وحيد، انجين، اشي و پوياي عزيز

بالاخره موفق شدم Text رو Extrude كنم. دقيقاً همون چيزي بود كه من ميخواستم. فقط حالا دو تا سوال ديگه دارم:

1- يه ابزار بود كه لبه هاي تيز رو به لبه هاي گرد تبديل ميكرد. اون رو هر چي ميگردم نمي يابم. اسمش هم يادم نيست. لطفاً راهنمايي كنيد.

2- اين روشي كه وحيد گفت رو براي آوردن عكس امتحان كردم. جالب بود. اما اون چيزي كه من دقيقاً دنبالش هستم اينه:
ميخوام تصوير يه شيء دو بعدي (مثلاً يه دستخط نستعليق) رو توي مكس برده و با ابزار Extrude (يا ديگر ابزارها) اون رو سه بعدي كنم. اين كار رو چطوري ميشه انجام داد؟ البته ميدونم كه اول بايد اون رو با Photoshop به يه فايل Gif شفاف (بدون BackGround) تبديل كنم. اين كار رو بلدم. اما بعدش چي؟ اون فايل Gif رو چطوري به صورت يه شيء دو بعدي وارد 3dmax كنم كه بشه اكسترودش كرد؟

خيلي متشكرم

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
ببخشيد يه مشكل ديگه هم پيش اومده:
وقتي از تصاوير رندر مي گيرم و گزينه Save رو مي زنم اصلاً فرمتي به نام Gif‌ جزو فرمت ها نيست. در حالي كه قبلاً بود. كجا ميتونه رفته باشه؟ يعني من تنظيماتي رو دست زدم كه اينجوري شده؟ ولي من كه اصلاً سراغ تنظيمات پيچيده نرفتم كه.

لطفاً يه كم سريعتر راهنمايي كنيد. براي هر سوال يكي دو هفته معطل شدم تا الآن.

خيلي ممنون

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام و ممنون
توي اون سايت خبري نبود. فقط معرفي تعدادي نرم افزار. اما جواب سوال من نبود.
من نمي دونم آخه چرا اين اتاق گرافيك و مالتي مديا رو توي بخش «طراحي و برنامه نويسي وب» گذاشتند كه اينطور سوالات من بي جواب بمونه؟ بهتر نبود جاي ديگه ميذاشتند؟

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام به وحيد، انجين، اشي و پوياي عزيز

بالاخره موفق شدم Text رو Extrude كنم. دقيقاً همون چيزي بود كه من ميخواستم. فقط حالا دو تا سوال ديگه دارم:

1- يه ابزار بود كه لبه هاي تيز رو به لبه هاي گرد تبديل ميكرد. اون رو هر چي ميگردم نمي يابم. اسمش هم يادم نيست. لطفاً راهنمايي كنيد.
ميخوام تصوير يه شيء دو بعدي (مثلاً يه دستخط نستعليق) رو توي مكس برده و با ابزار Extrude (يا ديگر ابزارها) اون رو سه بعدي كنم. اين كار رو چطوري ميشه انجام داد؟ البته ميدونم كه اول بايد اون رو با Photoshop به يه فايل Gif شفاف (بدون BackGround) تبديل كنم. اين كار رو بلدم. اما بعدش چي؟ اون فايل Gif رو چطوري به صورت يه شيء دو بعدي وارد 3dmax كنم كه بشه اكسترودش كرد؟

خيلي متشكرم

1.فکر میکنم منظور شما mesh smooth باشه

2. یادم نیست چطوری بود

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
ببخشيد يه مشكل ديگه هم پيش اومده:
وقتي از تصاوير رندر مي گيرم و گزينه Save رو مي زنم اصلاً فرمتي به نام Gif‌ جزو فرمت ها نيست. در حالي كه قبلاً بود. كجا ميتونه رفته باشه؟ يعني من تنظيماتي رو دست زدم كه اينجوري شده؟ ولي من كه اصلاً سراغ تنظيمات پيچيده نرفتم كه.

منم gif رو ندارم اونجا . فکر نمیکنم داشته باشه اصلا . خوب شما خیلی راحت میتونی اول فایل رو با پسوند bmp ذخیره کنی بعد توی photoshop بازش کنی و با پسوند gif دوباره ذخیره اش کنی .

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
آخه دوست عزيز
من ميخوام يه انيميشن رو به صورت gif متحرك ذخيره كنم. با bmp كه نميشه تصوير متحرك ذخيره كرد كه!!
كسي نميدونه اين گزينه اي كه فايل ها رو با پسوند Gif ذخيره مي كنه كجاست؟ قبلاً كه داشتمش توي قسمت Render روي عكس فلاپي مي زدم فرمت گيف رو هم داشتم اما حالا چرا ندارمش؟

بقيه سوال ها هم كه بي جواب موند.
خيلي ممنون

بالا