• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات من درباره ويبلتون

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25
سلام خدمت دوستان گرامي
بالاخره تصميم گرفتم يه فروم با ويبلتون بزنم ! دامين رو هم ثبت كردم و فقط مونده خريد نرم افزار و البته انتخاب هاست و فارسي ساز . چند تا سوال برام پيش اومده ؛ خواستم نظر دوستان رو در موردش بدونم:
1- نرم افزار رو از كجا تهيه كنم ؟ امكان خريد مستقيم از خود سايت رو دارم ؛ ولي آيا به خاطر مسائل پشتيباني و... بهتر نيست از واسط هاي ايراني خريد كنم ؟
2- 4.5 تا فارسي ساز مختلف از اين برنامه داخل همين انجمن معرفي شده ؛ شما كدوم رو پيشنهاد مي كنيد ؟
3- بنده مايل نيستم ليبل مترجم پايين فروم باشه ! آيا حذف اون مي تونه مشكل ساز باشه ؟
4- شما چه هاستي رو پيشنهاد مي كنيد ؟ منظور شركت خاصي نيست ؛ سرور بگيم ؛ vpSبگيرم ؛ هاست هاي share‌تهيه كنم ؛ سرور بگيرم ؟..
5- بهترين راه براي تبليغ‌(با بودجه 500.000 تومان) چقدره ؟ مبلغي كه عرض كردم صرفا براي تبليغ در نر گرفتم و با بقيه هزينه ها متفاوته
6- فكر مي كنيد بعد از چند وقت كار مداوم و عضو گيري قابل قبول ؛ ميشه انتظار بازدهي داشت ؟ منظروم از بازدهي ؛ صرفا اقتصادي نيست !

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
فارسی ساز پرشین فروم رایگان و عالی هست...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
پیشنهاد اینکه مستقیم بخری تا لیسنس به نام خودت ثبت بشه..بهتره...البته پیشنهاد من

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
- نرم افزار رو از كجا تهيه كنم ؟ امكان خريد مستقيم از خود سايت رو دارم ؛ ولي آيا به خاطر مسائل پشتيباني و... بهتر نيست از واسط هاي ايراني خريد كنم

اگر امکان خریدن لیسانس را بدون واسطه دارید این کار را انجام بدین ساپورت های ایرانی هیچ کاری براش شما انجام نمیدن.پشتیبانی vb در این ضمینه بهترین هستش.

2- 4.5 تا فارسي ساز مختلف از اين برنامه داخل همين انجمن معرفي شده ؛ شما كدوم رو پيشنهاد مي كنيد ؟

اون بستگی به سلیقه خود شما داره که با واژه های کدام یکی ارتباط برقرا میکنید

3- بنده مايل نيستم ليبل مترجم پايين فروم باشه ! آيا حذف اون مي تونه مشكل ساز باشه ؟

بستگی به شرایط و و قوانین کسی که فارسی کرده داره.
- شما چه هاستي رو پيشنهاد مي كنيد ؟ منظور شركت خاصي نيست ؛ سرور بگيم ؛ vpSبگيرم ؛ هاست هاي share‌تهيه كنم ؛ سرور بگيرم ؟..

برای شروع 100 مگابایت فضا و 2 گیگ پهنای باند کافیه

فكر مي كنيد بعد از چند وقت كار مداوم و عضو گيري قابل قبول ؛ ميشه انتظار بازدهي داشت ؟ منظروم از بازدهي ؛ صرفا اقتصادي نيست !
کلا تب فروم بازی یک مقدار فروکش کرده اما زمان میبره و باید صبر داشته باشی + تزریق محتوایی که به درد ملت بخوره تا جذبشون کنه

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
ali_mojarad حاجی این سایت بازی سنتر برای خودته ؟
قربون دستت چقدر محدودیت داره . اول که میگفت باید 10 روز بگذره تا پست بدی . یه سال گذشته هنوز نمیگذاره تاپیک باز کنم یا ریپلای بزنم .

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
ali_mojarad حاجی این سایت بازی سنتر برای خودته ؟
قربون دستت چقدر محدودیت داره . اول که میگفت باید 10 روز بگذره تا پست بدی . یه سال گذشته هنوز نمیگذاره تاپیک باز کنم یا ریپلای بزنم .

PM را چک کن

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام ،دوستان حداقل هزینه راه اندازی یک Forum مثل PT چقدره؟ و اینکه اول باید از کجا شروع کنم؟
هزینه
180$ مادالعمر با ماهی 30 یا 40 شارژ

به صورت غیر مستقیم می تونی از وی بی فارسی بخیری

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
هزینه
180$ مادالعمر با ماهی 30 یا 40 شارژ

تصیح میکنم

180$ دائمی از سال دوم به بعد جهت دریافت آخرین اپدیت ها باید 40$ سالیانه پرداخت کنید

سالینه هم داره که فکر کنم 120$ باشه

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
تصیح میکنم

180$ دائمی از سال دوم به بعد جهت دریافت آخرین اپدیت ها باید 40$ سالیانه پرداخت کنید

پس انگاری شرایطش بهتر شده...

stc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
تصیح میکنم

ممنون از پاسخ شما و دوستان دیگه
میتونی سایت خاصی که اطلاعات بیشتری در این زمینه و نحوه خرید و... بده معرفی کنی؟

بالا