• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات کلی و ضروری

space

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. خوبید؟! بنده چند عدد سوال داشتم که اگر جواب دهید انشالله خیر دنیا و آخرت باقی نصیبتان گردد؛ اگر هم جواب ندادید باز هم خیر دنیا و آخرت نصیبتان گردد. ما که بخیل نیستیم;) این اولین پست بنده در پرشین تولز هست و به همه اعضا سلام عرض می کنم.من به تازگی هاست و دومین گرفتم و تقریبا صفر کیلومترم ،ببخشید از سوالات سطح پایین!

1. بهترین برنامه مدیریت محتوا چیست؟ کلا چه برنامه های اصلی در این زمینه وجود دارد؟
2.در بین cms های فارسی کدام ها رایگان هستند؟ آیا e107 فارسی خوب هست؟من به چند جا که cms فارسی داشتند زنگ زدم همگی کمتر از 400 هزار تومن:wacko: نداشتند! فرق این cms های مجانی با پولی ها چیست؟
3.آیا برای استفاده cms باید برنامه خاصی مثل php و asp و... بلد بود، یا کسانی مثل من هم که هیچی بلد نیستند می توانند از آن استفاده کنند؟
4.برای ساختن انجمن فارسی چه برنامه ای از همه بهتر است؟( فارسی باشد و مجانی!) و از کجا داونلود کنم؟

با تشکر فراوان;)

magserver2000

Registered User
لایک‌ها
0
بهترین برنامه مدیریت محتوا چیست؟ کلا چه برنامه های اصلی در این زمینه وجود دارد؟
عزيزم هركي يه نظري داره خودت بايد تستشون كني
بعدشم هر كدوم بره يه كاري خوبه شما كارت چيه ؟
ولي به نظر من مامبو

.در بین cms های فارسی کدام ها رایگان هستند؟
nuke / mambo / joomla/ و هزارتاي ديگه

.آیا برای استفاده cms باید برنامه خاصی مثل php و asp و... بلد بود، یا کسانی مثل من هم که هیچی بلد نیستند می توانند از آن استفاده کنند؟
هيچ نيازي به هيچ كدوم از اينا نيست

رای ساختن انجمن فارسی چه برنامه ای از همه بهتر است؟( فارسی باشد و مجانی!) و از کجا داونلود کنم؟
فقط SMF

بالا