• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات یه اماتورو علاقه مند به عکاسی از اساتید فروم

samamini87

Registered User
لایک‌ها
853
سلام دوستان و استید عزیز فروم
بنده یه علاقه مند به عکاسی هستم که قبلا هم عکاسی کردم ولی به صورت عادی اما میخوام وارد دنیای نیمه حرفه ای( نمیگم حرفه ای چون فعلا در توانم نیست )ایشالله پله به پله
با مشاوره و نصیحت دوستان بلاخره نیکون 3300 گرفتم فقط چندتا سوال میپرسم شرمنده دیگه چون تازه دارم وارد دنیای عکاسی نیمه حرفه ای میشم
1.در حالت فوکوس دستی وقتی میخوام فوکوس کنم به چه چیزایی باید توجه کنم که بهتر نتیجه بگیرم
2.در همین حالت فوکوس توسط فقط لنز انجام میشه یا فشار دادن شاتر تا نیمه و..... تاثیر هم داره؟
3.رینگ معکوس برای 18-55 چی باید بخرم؟
4.لنز زوم چی مناسبه برام؟با قیمت؟
5.برای عکاسی از ستارگان چه چیزایی مد نظرم باشه خوبه؟با همین 18-55 هم میشه استفاده کرد برای این نوع عکاسی؟
بخوام تایم لپس انجام بدم تنظیمات رو رو چی قرار بدم بهتره؟(نحوه سه پایه و نوردهی رو تا حدودی میدونم بیشتر نحوه ست کردن تنظیمات برای عکاسی پیاپی برای تایم لپس رو زیاد وارد نیسنم)
میدونم سوالاتم زیاد شد ولی دیگه چکار کنیم اماتور بازی اینارم دار
نمونه عکسهامم میذارم نظر بدید ممنون میشم البته بیشتر تو کار طبیعت بوده
UPHOTO_۲۰۱۴۰۵۲۸_۱۰۱۶۴۴.jpg P1020544.jpg P1020543.jpg DSC00067.jpg DSC00057.jpg DSC00040.JPG

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
سلام
مبارک باشه
1 وقتی میخواید دستی فوکوس کنید باید سوزه رو بشناسید و روی اون فوکوس کنید.یا در عکس های طبیعت سعی کنید هایپر فوکال رو انجام بدید و بعد فاصله ی فوکوسی که بهترین شارپنس رو در کل منطقه میده اعمال کنید.اگر سوزه ی شما یک زنبوره بهتره روی چشم هاش فوکوس بشه.اگه برای پرتره میخواید عکس بگیرید باز هم چشم ها مهم ترین چیزه.در کل موجودات زنده رو بهتره روی چشم هاشون فوکوس کنید.بقیه ی موارد رو هم باید ببینید کجا اختلاف کنتراست زیاد هست تا بتونید فوکوس بهتری داشته باشید.معمولا" اساتید میگن که تو هر کادری نقطه ی بالایی پایین ترین نقطه ی فوکوس رو انتخاب کنید و روی همون جا فوکوس کنید
2.تو حالت فوکوس دستی فوکوس فقط توسط خودتون انجام میشه.فقط ممکنه نقطه ی فوکوس وسط شما با جایی که فوکوس کردید همانگ باشه که اون نقطه فقط قرمز میشه ولی تاثیری نداره نیمه فشار دادن دکمه ی شاتر
3.رینگ معکوس رو دو مدل میتونی تهیه کنی.یکی با کانکتور جداگانه است یکی هم بدون کانکتور.به نظر من هم فرقی نداره.هر کدوم که دم دست تره بخرید و استفاده کنید
4 مهم ترین چیز تو انتخاب لنز بودجه است.لنز زوم از زیر 1 تومن تا بالای 40 میلیون هست.باید ببینی بودجه ات چقدره
5این موردم بستگی به بودجه داره.با همین لنز هم میتونی عکس خوب بگیری.هر چی لنز وایدتر باشه و اندازه ی سنسور بزرگتر واسه عکس های واید خوبه.یا اگه به عمق آسمان علاقه داری باید از تلسکوپ و سه پایه ی موتور دار استفاده کنی.سه پایه ی خوب مهم تر از خود لنزه بعضی وقت ها
تایم لپس بهتره با ریموت تایمر دار انجام بشه تا وقفه های عکس یکسان باشه.اگر هم نبود باید خودتون زمان سنجی رو دقیق انجام بدید

samamini87

Registered User
لایک‌ها
853
سلام
مبارک باشه
1 وقتی میخواید دستی فوکوس کنید باید سوزه رو بشناسید و روی اون فوکوس کنید.یا در عکس های طبیعت سعی کنید هایپر فوکال رو انجام بدید و بعد فاصله ی فوکوسی که بهترین شارپنس رو در کل منطقه میده اعمال کنید.اگر سوزه ی شما یک زنبوره بهتره روی چشم هاش فوکوس بشه.اگه برای پرتره میخواید عکس بگیرید باز هم چشم ها مهم ترین چیزه.در کل موجودات زنده رو بهتره روی چشم هاشون فوکوس کنید.بقیه ی موارد رو هم باید ببینید کجا اختلاف کنتراست زیاد هست تا بتونید فوکوس بهتری داشته باشید.معمولا" اساتید میگن که تو هر کادری نقطه ی بالایی پایین ترین نقطه ی فوکوس رو انتخاب کنید و روی همون جا فوکوس کنید
2.تو حالت فوکوس دستی فوکوس فقط توسط خودتون انجام میشه.فقط ممکنه نقطه ی فوکوس وسط شما با جایی که فوکوس کردید همانگ باشه که اون نقطه فقط قرمز میشه ولی تاثیری نداره نیمه فشار دادن دکمه ی شاتر
3.رینگ معکوس رو دو مدل میتونی تهیه کنی.یکی با کانکتور جداگانه است یکی هم بدون کانکتور.به نظر من هم فرقی نداره.هر کدوم که دم دست تره بخرید و استفاده کنید
4 مهم ترین چیز تو انتخاب لنز بودجه است.لنز زوم از زیر 1 تومن تا بالای 40 میلیون هست.باید ببینی بودجه ات چقدره
5این موردم بستگی به بودجه داره.با همین لنز هم میتونی عکس خوب بگیری.هر چی لنز وایدتر باشه و اندازه ی سنسور بزرگتر واسه عکس های واید خوبه.یا اگه به عمق آسمان علاقه داری باید از تلسکوپ و سه پایه ی موتور دار استفاده کنی.سه پایه ی خوب مهم تر از خود لنزه بعضی وقت ها
تایم لپس بهتره با ریموت تایمر دار انجام بشه تا وقفه های عکس یکسان باشه.اگر هم نبود باید خودتون زمان سنجی رو دقیق انجام بدید
بسیار ممنونم از راهنمایی های خوبتون
شرمنده دیگه مزاحم میشک سوالات زیاده و من تازه کار
مثلا الان با این ۳۳۰۰ فقط ۹ عکس با فاصلهکم میتونم عکس بگیرم واسه تایم لپس ولی با اون ریموت ایا بیشتره تعداد؟
بعد در مورد اون فوکوس دستی که میذارم خیلی لنزو تکون میدم و میچرخونم ولی تاثیری نداره تو فوکوس رو مورد یعنی انقد سخته فوکوس دستی؟
لنز واسه طبیعت تا ۱ تمن چی خوبه؟
شنیدم میشه با لنز ۱۸-۵۵ هم معکوس رو دوربین همون ماکروگرافی انجام داد؟لازمه ش چیه بنظرتون همون رینگ؟
یه سوال غیر تخصصی هم بکنم واسه اسلوموشن کردن فیلم چکار کنم؟

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
اگه رینگ معکوس بخرید میتونید به سر لنز ببندید و برعکس روی دوربین سوار کنید.دهنه ی لنز شما 58 میلی متره پس باید رینگ معکوس 58 میلی متر بخرید

http://www.negahshop.com/category/162/تبدیل-ها

برای تایم لپس نباید فاصله ی شات ها خیلی هم کم باشه.شما باید مود شاتر رو روی تعداد بگذارید ولی یه وقفه (بستگی به شرایط از چند ثانیه تا چند دقیقه) براش بگذارید.و این موضوع مناسبتی با سرعت عکاسی پیاپی نداره.دوربینتون میتونه 9 فریم رو بر ثانیه ثبت کنه (بر فرض مثال) اما تایم لپس ها زمانش خیلی بلندتر از چند ثانیه است
اگه حلقه ی فوکوس دستی لنز رو میچرخونید و تغییری احساس نمیکنید یه جایی یه مشکلی هست.مخصوصا" تو فوکال 55 میلی متر
ارزون ترین لنز خوبی که واسه طبیعت میشناسم لنز زیر هست :

http://www.afrangdigital.com/pages/ProductViewDetailPage.aspx?ProductID=2085&CateID1=4

که ممکنه بتونی دست دوم تمیزش رو با قیمت کمتر پیدا کنی ولی واسه طبیعت و استفاده از لنز واید چیز خوب دیگه ای سراغ ندارم

در مورد رینگ معکوس هم که گفتیم قبلن.لازمه اش فقط تحقیق و خلاقیت خودتونه
سوال آخر رو هم متاسفانه اطلاعی ندارم

samamini87

Registered User
لایک‌ها
853
اگه رینگ معکوس بخرید میتونید به سر لنز ببندید و برعکس روی دوربین سوار کنید.دهنه ی لنز شما 58 میلی متره پس باید رینگ معکوس 58 میلی متر بخرید

http://www.negahshop.com/category/162/تبدیل-ها

برای تایم لپس نباید فاصله ی شات ها خیلی هم کم باشه.شما باید مود شاتر رو روی تعداد بگذارید ولی یه وقفه (بستگی به شرایط از چند ثانیه تا چند دقیقه) براش بگذارید.و این موضوع مناسبتی با سرعت عکاسی پیاپی نداره.دوربینتون میتونه 9 فریم رو بر ثانیه ثبت کنه (بر فرض مثال) اما تایم لپس ها زمانش خیلی بلندتر از چند ثانیه است
اگه حلقه ی فوکوس دستی لنز رو میچرخونید و تغییری احساس نمیکنید یه جایی یه مشکلی هست.مخصوصا" تو فوکال 55 میلی متر
ارزون ترین لنز خوبی که واسه طبیعت میشناسم لنز زیر هست :

http://www.afrangdigital.com/pages/ProductViewDetailPage.aspx?ProductID=2085&CateID1=4

که ممکنه بتونی دست دوم تمیزش رو با قیمت کمتر پیدا کنی ولی واسه طبیعت و استفاده از لنز واید چیز خوب دیگه ای سراغ ندارم

در مورد رینگ معکوس هم که گفتیم قبلن.لازمه اش فقط تحقیق و خلاقیت خودتونه
سوال آخر رو هم متاسفانه اطلاعی ندارم
ممنون عزیز واقعا دارم از صحبت هاتون استفاده میکنم واسه اسلوموشن کردن که یه برنامه گیر اوردم ReSpeedr 1.0 واقعا عالیه
واسه اون مورد فوکوس دستی اگه اشکال داشته باشه باید چکار کنم من خیلی حساسم چیزی نمیبینم تو نه 55 نه 18 که بالاترین و پایین ترینش هست

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
خواهش میکنم
ببین عزیز به نظرم حالت دوربین رو روی لایو ویو بذار و تو lcd اش ببین.بعد از زوم دیجیتال استفاده کن و مثلا" روی یه منطقه 100 درصد زوم کن.فوکوس روی لنز رو روی حالت دستی بذار و انقدر رینگ فوکوس رو بالا و پایین کن تا فوکوس بشه اون نقطه.یا میتونی از یه جسم با سه پایه دو تا عکس یکسان بگیری.یکی حداقل فوکوس و یکی حداکثر فوکوس.اگه مشکلی نداشته باشه مشخص میشه

samamini87

Registered User
لایک‌ها
853
خواهش میکنم
ببین عزیز به نظرم حالت دوربین رو روی لایو ویو بذار و تو lcd اش ببین.بعد از زوم دیجیتال استفاده کن و مثلا" روی یه منطقه 100 درصد زوم کن.فوکوس روی لنز رو روی حالت دستی بذار و انقدر رینگ فوکوس رو بالا و پایین کن تا فوکوس بشه اون نقطه.یا میتونی از یه جسم با سه پایه دو تا عکس یکسان بگیری.یکی حداقل فوکوس و یکی حداکثر فوکوس.اگه مشکلی نداشته باشه مشخص میشه
ممنون ماشالله من حقیر اول کارو سوالات زیاد شما هم پر از تجربه خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون

بالا