• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالات یک ورودی جدید نرم افزار در دانشگاه تهران مرکز

hossein2kk

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من ثبت نامم تکمیل شد و الان میشه گفت دانشجوی دانشگاه تهران مرکزی رشته نرم افزار شدم.دانشکده ما مجتمع نیایش در پونک هست و من یه سری سوال دارم که هیچ جا پاسخ صحیحی براش نبود.
1) دانشگاه تهران مرکز رشته نرم افزارش رو اگه بخوایم رنکینگ کنیم بین دانشگاه های آزاد چندم هست؟با سراسری میشه مقایسه اش کرد ؟ یعنی اینکه مدرکش چقدر معتبره .
2 ) استاد های این دانشگده چطور هستن ؟ من الان ترم اول فیزیک و ریاضی رو پیش خوردم و زبان عمومی و انقلاب اسلامی هم داریم و خوب طبیعتا فیزیک و ریاضی یک هم گرفتم و انقلاب اسلامی و در کل 19 واحد شده . دوستان پیشنهادی چیزی ندارن در مورد این دروس (نحوه خوندن ، کتاب ، جزوه و ...)
3)برای ارشد کدوم درسا رو باید خوب بخونم . من می خوام فناوی اطلاعات شرکت کنم تو کدوم واحد هام باید قویتر باشم.
4)الان ترم اول از من 600 تومن گرفتن . این مبلغ بالاتر میره با توجه به رشته ام ؟ چون شنیدم اکثر واحد هامون نظری هستن و واحد عملی و کارگاهی نداریم.

ممنون

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
2- خواهر بنده نرم افزار تهران مرکز میخونه
البته این ترم تموم میشه درسش
ولی تا اونجاییکه تو این مدت من دیدم مثل اینکه استادای خوب و گیری داره
ینی هم سخت گیر و هم اینکه خوب درس بدن

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
من ثبت نامم تکمیل شد و الان میشه گفت دانشجوی دانشگاه تهران مرکزی رشته نرم افزار شدم.دانشکده ما مجتمع نیایش در پونک هست و من یه سری سوال دارم که هیچ جا پاسخ صحیحی براش نبود.
1) دانشگاه تهران مرکز رشته نرم افزارش رو اگه بخوایم رنکینگ کنیم بین دانشگاه های آزاد چندم هست؟با سراسری میشه مقایسه اش کرد ؟ یعنی اینکه مدرکش چقدر معتبره .
2 ) استاد های این دانشگده چطور هستن ؟ من الان ترم اول فیزیک و ریاضی رو پیش خوردم و زبان عمومی و انقلاب اسلامی هم داریم و خوب طبیعتا فیزیک و ریاضی یک هم گرفتم و انقلاب اسلامی و در کل 19 واحد شده . دوستان پیشنهادی چیزی ندارن در مورد این دروس (نحوه خوندن ، کتاب ، جزوه و ...)
3)برای ارشد کدوم درسا رو باید خوب بخونم . من می خوام فناوی اطلاعات شرکت کنم تو کدوم واحد هام باید قویتر باشم.
4)الان ترم اول از من 600 تومن گرفتن . این مبلغ بالاتر میره با توجه به رشته ام ؟ چون شنیدم اکثر واحد هامون نظری هستن و واحد عملی و کارگاهی نداریم.

ممنون

فقط در رابطه با نحوه خوندن این چیزی که تو این چند ترمه به من ثابت شده تکرار تکرار تکرار هست. یعنی باور کن یه جزوه ناقص استاد رو 10 بار بخونی خیلی بهتر از اینه که 1000 تا سوال براش حل کنی . فقط باید به درس مسلط شی.
مثلاً من خودم ترم اول برای ریاضی 1 نزدیک به 700 800 تا مسئله حل کردم اونم چی نمونه سوال های امتحانیه دانشگاه های تاپ مثل شریف امیرکبیر و تهران اما فکر می کنی ریاض 1 چند شدم ! 12 می فهمی یعنی چی یعنی داشت گریم در میومد اما ترم دوم برای ریاضی 2 فقط همون کتابی که استاد معرفی کرده نمونه سوال های حل شدش که کلاً50 تا نمی شد رو 7 8 بار هر کدومشون رو حل کردم و 20 شدم. و همین طور سایر درسام مثل استاتیک و آمار و .... فقط با تسلط و تکرار همشون رو نمره های خوب گرفتم.
خلاصه اینکه دنبال این جزوه اون جزوه و جمع کردن کتابای بیشتر و سوال حل کردن و خر خونی نباش. این از تجربه من.

در رابطه با دانشگاتونم کلن دانشگاه آزادای تهران به جز تهران شمال ;)همشون خوبن استاداشم خیلیاشون تو دانشگاه تهران و بهشتی و علامه و .... درس میدن.

بالا