• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالي در مورد اينستاگرام

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام دوستان

يكي در اينستاگرام يه صفحه درست كرده و داره برند يه سايت رو خدشه دار ميكنه با حرفاش ...

اين كلا در قانون ما ممنوع هستش ...

ولي سوالم اينه كه آيا فتا ميتونه بفهمه اين صفحه اينستاگرام توسط چه كسي ساخته شده ؟؟؟

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
میتونه
امضات یعنی چی؟

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
ميشه يكم توضيح بدي ؟!
مثلا از روي ايميل ثبت نامي؟
يا تلفني كه وارد كرده؟؟
مگه اين اطلاعات محرمانه نيستش؟

omid0020

Registered User
لایک‌ها
133
با سلام خدمت شما:
"بنده در رشته حقوق مشغول به تحصیل هستم و در کل اینگونه جرائم که شما فرمودید در صورت اثبات جرم محسوب میشن"
با توجه به ماده 744 قانون مجازات اسلامی:هر کس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد
یا تحریف کند و ان عمل را منتشر کند(حالا به هر طریق)به نحوی که عرفا و یا با علم(دانش)موجب هتک حیثیت شود
به حبس از 91 روز تا 2سال و یا جزای نقدی از 5 میلیون تومان تا40 میلیون تومان و یا به هر دو مجازات میشود.
در صورت اثبات جرم انجام شده/

و در جایی دیگر در ماده 746 قانون مجازات اسلامی نیز اینگونه امده است (که مرتبط با سوال شما نیز هست)
هر کس به قصد اضرار(رساندن زیان به دیگری)و یا تشویق اذهان عمومی اکاذیبی را منتشر کند
و یا در دسترس دیگران قرار دهد.به حبس
از 91 روز تا 2سال و یا جزای نقدی از 5 میلیون تومان تا40 میلیون تومان و یا به هر دو مجازات میشود.
در صورت اثبات جرم انجام شده/

نتیجه گیری این بحث:
در کل قوانین مربوط به این موضوعات در قانون کشور ما وجود دارد ولی به سختی میشه
این گونه جرایم را بررسی کرد

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
من خودم سه پرونده داشتم در همين رابطه در پليس فتا
و آخر در دادگاه مختومه شد !
چون نتونستن ثابت كنن !

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
جناب یه نصحیت از من به شما کار رو به پلیس فتا نکشونین
بنده سایتم هک شده بود و اطلاعاتی نظیر بک آپ و پسورد های کاربران دست هکر افتاده بود به پلیس فتا مراجعه کردیم و پرونده ساخته شد و روز دادگاه ای پی هکر که از سرویس دهنده گرفته بودیم(هاست دی ال)به همراه تمامی کارهایی که انجام داده بود ضمیمه پرونده بود قاضی گفت ثابت کن که این یاور اطلاعات شما رو به سرقت برده با این که این همه توضیحات ضمیمه پرونده بود مبنی بر به سرقت بردن اطلاعات سایت.... در آخر هم مختومه شد:general210::general208:
یه پول بدید به هکری چیزی تا اون صفحه رو هک کنه و دست خودتون بیاد بهتر از اینه که کار رو به اینها بسپرید;)چون به هیچ جایی نمیرسید

بالا