• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی داشتم در مورد رایت فایلهای حجیم iso بالاتر از 4 گیگ

Ahmad16

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام
راستش همونطور که در عنوان تاپیک هم مطرح کردم ، مثلا بعضی بازیها رو که دانلود می کنیم ( بعنوان نمونه من بازی Soccer رو دانلود کردم که حجم فایل Iso خارج شده 5500 مگ هست ) حالا می خواستم بدونم با چه نرم افزار و یا ترفندی میشه این فایل iso که 5-6 گیگ حجم داره رو توی دو تا دی وی دی رایت کنم که در موقع نصب بازی با مشکلی مواجه نشیم و مستقیم نصب بشه ؟ ( منظورم از مستقیم اینه که دو نصبه نباشه و طوری نباشه که فایلها rar باشن و اول روی هارد کپی بشن و بعد یکبار دیگه نصب بشن ! ) میخوام تک نصبه باشه

با تشکر

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ترفند خاصی نیاز نیست! یه دی وی دی 9 گیگابایتی بگیر و رایت کن روش!

Last edited:

Ahmad16

Registered User
لایک‌ها
3
خیلی ممنون عزیز بابت جواب !!! این جواب سوال من بود ؟
سوالم این نبود که چکار باید بکنم ! گفتم چطور تقسیمش کنم بر روی دو تا dvd .

Last edited:

Ahmad16

Registered User
لایک‌ها
3
هیچ کسی در این مورد اطلاعی نداره ؟!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خیلی ممنون عزیز بابت جواب !!! این جواب سوال من بود ؟
سوالم این نبود که چکار باید بکنم ! گفتم چطور تقسیمش کنم بر روی دو تا dvd .
برای کاری که شما می خواید تقریبا راه نرمال و استانداردی وجود نداره. من راه بهتر را به شما پیشنهاد دادم. خود دانید! حالا چه اصراری هست روی دی وی دی 4.5 رایت کنی؟!

b4Ran

Registered User
لایک‌ها
0
به این سایت سر بزن، برای تبدیل بازیهای مختلف راه داره واسه این کار.
من خودم چند مورد رو امتحان کردم، به خوبی کار میکنه

Keyhaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با برنامه هایی که فایل ها رو تقسیم بندی می کنن مثل WinRAR یا HJSplite می تونین فایل 6 گیگ رو به یک فایل 4 گیگ و یک فایل 2 گیگ تبدیل کنین به راحتی میشه رایت هم کرد و دوباره می تونین به همون حالت عادی (6 گیگ) برگردونید.

full_hd

Registered User
لایک‌ها
24
دوست من واسه این کار رو فایل iso کلیک راست کن بعد add to archiv رو بزن بعد تو قسمت General که یکی از سربرگاش هست کلیک کن . بعد میای پایین تو قسمت archiv format نوشته Rar و Zip . تیک rar رو بزن بعد قسمت compression method رو نرمال بزار و قسمت splite to volumes رو هر حجمی که میخوای فایلت به صورت زیپ شده تقسیم شه بزار مثلا 700 MB بزار . یعنی فایل ایزوی 5 خورده ای گیگت به چند تا فایل زیپ 700 مگی تبدیل می کنه.
بعد میتونی تو دو تا دی وی دی بریزیشون و موقع نصب کلا extract کنی و نصبش کنی . به همین راحتی به همین خوشمزگی .

nutrinoxyz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بهترین راه استفاده از DVD های دورو یا اصطلاحا Dual Layar است که 8.5 گیگ ظرفیت دارند (در عمل فقط یه رودارن ولی حجمشون دو برابر دی وی دی معمولیه)

iOS_DEV

Registered User
لایک‌ها
114
دوستان این تاپیک زیرخاکی بود ولی چون خودمم این مشکل رو داشتم و حلش کردم گفتم اینجا بگم بغیه بچه ها هم اگر مشکل منو داشتن یه کمکی کرده باشم
شما پسوند فایل iso رو به zip تغیر بدید (چون هم خوانوادن مشکلی پیش نمیاد) بعد extract کنید ستاپ رو اجرا و نصب کنید اگرم میخواید رایتش کنید فایل های ستاپ با پس وند bin رو پارت 1 رو با ستاپ و اوتوران بازی رو داخل یم دیویدی رایت کنید و از پارت 2 به بعد رو داخل دیویدی های دیگه

BitRipper

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم دنبالش بودم راه معمولی نداره اما این درست وقتی یک دی وی دی 4.5 میگیری و ایمیج رو میریزی دوبرابر میشه جالبه اما راه حل رو نتونستم پیدا کنم البته این موضوع رو بازی های کامپیوتری بیشتر صدق میکنه

بالا