• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی درمورد sitemap وردپرس

smsrizoon

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یه وب سایتی دارم که 6 ماهه راه اندازی شده . اوایل سایت مپ نصب می کردم اما مدام یه مشکلی پیدا می کرد و دیگه کار نمی کرد و منم پاکش کردم .
الان سایت من رنک 3 تو گوگل داره و 800 تا هم پست ارسال شده توش و سایت مپ هم نداره . من الان می خوام سایت مپ رو راه اندازی کنم .

فقط مشکلی که هست اینه که من این 800 تا پست رو که قبل از نصب سایت مپ ارسال شدند رو چطوری وارد سایت مپ کنم ؟

آدرس سایت : سایت تفریحی سیب ترش| sibtorsh.iR

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام
من یه وب سایتی دارم که 6 ماهه راه اندازی شده . اوایل سایت مپ نصب می کردم اما مدام یه مشکلی پیدا می کرد و دیگه کار نمی کرد و منم پاکش کردم .
الان سایت من رنک 3 تو گوگل داره و 800 تا هم پست ارسال شده توش و سایت مپ هم نداره . من الان می خوام سایت مپ رو راه اندازی کنم .

فقط مشکلی که هست اینه که من این 800 تا پست رو که قبل از نصب سایت مپ ارسال شدند رو چطوری وارد سایت مپ کنم ؟

آدرس سایت : سایت تفریحی سیب ترش| sibtorsh.iR

زمانی که شما پلاگین سایت مپ رو نصب کنی خودکار همه ی پست ها به سایتمپ اضافه میشن . نیاز نیس دستی وارد بشن.

sadeghspiderman

کاربر فعال نرم افزار موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
64
بهترین راه استفاده از پلاگینه؟

جهت کمتر فشار اومدن به سرور میگم

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
برای همین قرار دادن سایت مپ

برای قرار دادن سایت مپ به اجبار باید از پلاگین استفاده کرد : google-sitemap-generator
پلاگین هم باعث میشه مصرف سایت از منابع سرور بیشتر بشه , البته این پلاگین درحدی نیست که مشکل ساز بشه

بالا