• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی در باره نصب اینفرارد

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

چند ماه بود که بخوبی داشتم از اینفرادم استفاده میکردم. به دلیلی, مجبور شدم.. تمام سیمهای پشت case رو در بیارم و مجددا بزارم سر جاش.. اما از اینفراد نمیتونم استفاده کنم.. چون سیستم اونو شناسائی نمیکنه. قبلا هم این مشکل رو داشتم.. اما یادم نمیاد چه جوری اونو رفع کردم.مگه نباید این طور باشه که به محض اتصال یک وسیله سخت افزاری .. مثل همین اینفرا رد.. سیستم اونو شناسائی کنه و خبر اونو بده؟ اما نمیدونم چرا سیستم هیچ عکس العملی نشون نمیده.. و چراغش روشن نمیشه؟

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
اینفرارد تنها وسیله ای است که ویندوز اونو شناسایی نمیکنه
واما راه حل
سی دی اینفرارد رو بزار وقتی میخواهی نصب کنی تازه اونو میشناسه و بعد ری استارت میشه بعد که ویندوز اومد بالا اونو میشناسه
اگه بازم حل نشد بگو

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
نشد
اول همه برنامه های مربوط به اینفرا رد رو پاک کردم..سی دی اینفرا رد رو گذاشتم.. درایور USB برنامه رو نصب کردم
.. و به اصطلاح روی سیستم کپی شد. restart هم کردم... وقتی ویندوز اومد بالا..ظاهرا که cdrom در حال خوندن سی دی بود.. به حال خودش گذاشتم.. بعد مدت نسبتا طولانی دیدم..سیستم هنوز اینفراد رد رو شناسائی نکرده و سی دی رام هم در حال کار کردن هست و هیچ اتفاقی نیفتاده..این کار رو چند بار انجام دادم.. مشکل حل نشد.

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
از سالم بودن اینفرارد مطمعنی از یو اس پی چی اونم یه تست بکن چراغ اینفرارد روشن میشه یا نه

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
چشمک هم نمیزنه. عجیب اینکه تا همین چند روز پیش داشت کار میکرد.. اما چون مجبور شدم همه سیمهای پشت case رو در بیارم.. و دوباره سر جاشون بزارم.. با وصل مجدد دیگه کار نمیکنه.یادمه همیشه چراغش روشن بود. قبلا هم این مشکل رو داشتم.. ولی هر چقدر فکر میکنم که چطور شد مشکل حل شد.. یادم نمیاد..چند ماه پیش بود.یک بار هم داخل case رو نگاه کردم.. شاید که سیمی قطع شده و یا شل و ول شده.. ولی چیزی غیر عادی پیدا نکردم.. نمیدونم چی کار کنم.

clickiran

Guest
لایک‌ها
0
ویندوز XP اینفرارد رو Plug & Play میشناسه و نباید مشکلی داشته باشه. بهتره از SP استفاده نکنی. پورتهای مختلف USB رو امتحان کن.

بالا