• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی در رابطه با ثبت دامین در خارج از ایران

shahram maleki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.

سوالی داشتم در رابطه با اینکه اگر یک شرکت تجاری ایرانی، بخواهد شعبه اصلی شرکت خود را در خارج از ایران افتتاح کند (علت: برای اینکه شرکای تجاری خارجی این شرکت ایرانی، آن را یک شرکت ایرانی تصور نکنند) و نیازمند یک دامین باشد که آن دامین در خارج از کشور ثبت شود،

1- آیا چنین امری براحتی ممکن خواهد شد؟ چه مدارکی لازم است؟
2- امنیت ثبت دامین در خارج از ایران چطور است؟ (نمی خواهم که دسترسی به دامین به دلایل تحریم و ... مسدود شود)
3- در صورت امکان نام سایتهای معتبر و جهانی ثبت دامین خارج از ایران را بفرمایید.

اگر هر مطلب یا نکته ای هست که باید قبل یا حین یا بعد از ثبت دامین در خارج از ایران رعایت کرد بفرمایید.

با تشکر از دوستانی که پاسخگو خواهند بود.

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
هیچ مشکلی نیست
در name.com یک اکانت بسازید و بعد در بازاچه خرید و فروش پی پال به یک فروشنده معتبر هزینه ثبت دامنه رو به ریال بدید که براتون به دلار حساب رو شارژ کنن و بعد هم برید دامنه رو ثبت کنید
همین

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
هیچ مشکلی نیست
در name.com یک اکانت بسازید و بعد در بازاچه خرید و فروش پی پال به یک فروشنده معتبر هزینه ثبت دامنه رو به ریال بدید که براتون به دلار حساب رو شارژ کنن و بعد هم برید دامنه رو ثبت کنید
همین
مهندس جسارتا چرا name.com رو پیشنهاد کردی؟
با ایران مشکل داره؟ پنل میده مثل ریسلرکلاب و ریسلو؟
(نمیدونم جاش بود اینجا بپرسم یا نه :دی)

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
مهندس جسارتا چرا name.com رو پیشنهاد کردی؟
با ایران مشکل داره؟ پنل میده مثل ریسلرکلاب و ریسلو؟
(نمیدونم جاش بود اینجا بپرسم یا نه :دی)

چون بدون واسطه هست و شما دیگه نگران جم کردن و رفتن واسطه نیستی ...
من که 6 ساله دارم استفده میکنم مشکلی نداشتم , البته تک و توک دیدم که به برخی کاربران گفته باید دامنشونو منتقل کنن
بله پنل میده

بالا