• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی در رابطه با فایل های تصویری

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه ی دوستان
یه سوال دارم در رابطه با فایل های تصویری . من یه فایل رو میخوام دانلود کنم که الان 2 روزه که اعصاب منو خورد کرده . البته حجمش زیاد نیست حدود 1.5 گیگ هستش ولی دارم با تورنت دانلودش میکنم . هر وقت دانلود میکنم و به 94 درصد میرسه یه دفعه سرعت دانلود به صفر میرسه و اصلا رسیو نمیده . الان دودفعه هست که دارم دانلود میکنم اینجوری میشه . یه دفع روی 93 وایساد الان هم روی 94 . دیگه حال دانلود ندارم . میخواستم یه سوال ازتون بپرسم . فایلی که دانلود میشه پسوندش avi هست . میخواستم بدونم میشه تا همین جاش که دانلود شده رو یه جوری بهینه کنم . بزارید بهتر بگم . دنبال یه برنامه میگردم که فایل های avi ناقص رو تا اونجا که قابل استفاده باشند بازیابی کنه . چون الان نمیشه با هیچ پلیری تا اونجایی که داده ها ذخیره شدند از فایل استفاده کرد .
امیدوارم شما منظور من رو گرفته باشید .
با سپاس !

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی سوال من انقد پیچیده بود !
297.gif

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
بین 40000 هزار نفر ! هیچ کس نمیدونه این جور برنامه ای هست یا نه !

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مهدی جان ، باید یه ذره حوصله داشته باشی ، بذار 24 ساعت بشه بعد ...
181.gif

بهرحال این سه تا برنامه خیلی خوبن :
47b20s0.gif

AviPreview : برنامه کوچکیه ... اگه این نشد برو سراغ پایینی ...
DivFix : میاد و یه فایل ویدئوی جدید براساس فایل اولیه می سازه ( در واقع دوباره ایندکسش می کنه )
VideoLan : حجمش زیاده ( حدود 15 مگ ) ... ولی هر فرمتی رو باز می کنه ، حتی اگه ناقص باشه

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
ممنونم از پاسخ گویی شما دوست عزیز . ولی متاسفانه هیچ کدوم از این برنامه هایی که
گفتید کار نکرد . این آخری رو هم که گفتید من از سایت خودش دانلود کردم . حجمش 7.5 مگ هست نه 15 مگ . این موقع بازکردن فایل ها خطا نمیگیره ولی وقتی فایل رو باز میکنه یه صفحه ی سیاه رو برای چند ثانیه نشون میده . مثلا یه فایل avi با حجم 800 مگ رو توی 20 ثانیه با صفحه ی سیاه رد میکنه .
شاید من فایل رو اشتباه دانلود کردم میشه لینک اون برنامه ای رو که خودتون استفاده میکنید رو اینجا بزارید ؟
با سپاس !

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
این برای videolan ، حق با تو بود حدود 8 مگه ....
169.gif

راستی یادت باشه که تورنت چون متمرکز دانلود نمی کنه ( یعنی یه ذره از اول می گیره ، یه ذره از آخر و به همین ترتیب ) ، بازیابی اش سخت تره
253.gif
.... یعنی ممکنه بدشانسی بیاریم و header و Index و این اطلاعات کلیدی فایل رو هنوز کامل نگرفته باشه
306.gif
... الان ممکنه همین وضعیت واسه تو پیش اومده باشه ....

بهرحال من یه راه دیگه هم به ذهنم رسید که یه ذره سخت تره :
96.gif

+ برنامه virtual dub رو نصب کن .. موقع open کردن فایل ، یه گزینه ای اون پایین میاد که اسمش اینه : ask for extended options after this dialog ... اینو تیک بزن ... الا فایل مورد نظرت رو open کن .. حالا یه صفحه جدید میاد که توش یه عالمه گزینه هست .... Re-derive keyframe flags رو انتخاب کن ... بعد از اینکه پردازش تموم شد save اش کن ...

* یه بار هم بعد از تموم شدن همه این کارای بالا ، برو تو منوی video و direct stream mode رو انتخاب کن و بعدش save کن ، ببین فرقی می کنه ...

grave_worm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می تونی از ulead video sutdio یا ulead media sutdio استفاده کنی اگه نشد با mpeg player 3.36 تیکه برداری کن اگه نشد بگو

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
این برنامه ی شما هم کار نکرد .
مثل بقیه میگه "نمیتونم پسوند رو پیدا کنم" بعضی از برنامه ها هم میگن "پسوند ناشناخته است"
حالا برم با یولید امتحان کنم ببینم چی میشه !

بالا