• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی در مورد از دسترس خارج کردن سایت و آپدیت افزونه ها

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام.من آرش هستم 15 ساله هستم و مشغول یادگیری وردپرس ، 2 تا مشکل دارم که ممنون میشم اساتید سایت بهم جواب بدن.

1)می خوام سایتم برای مدت 48 ساعت از دسترس خارج باشه یا مثلا وقتی کسی وارد سایتم میشه با پیغام سایت در حال به روز رسانی است مواجه بشه در حالی که خودم راحت بتونم توی سایت مطلب قرار بدم ویرایش کنم و .... .باید چی کار کنم؟
شاید سوال ساده ای به نظر بیاد ولی میخوام این کار بدون اشتباه انجام بشه چون باید حدود 15 نوشته جدید به سایت اضافه کنم و دقیقا همه شون نیاز به چندین بار بررسی و ویرایش دارند. خودم فکر می کنم که نیاز به افزونه خاصی هست ولی نمی دونم باید دنبال چی باشم یا چه عبارتی رو در بخش افزونه ها سرچ کنم.

2)مدام وردپرس من به صورت خودکار به نسخه جدید آپدیت میشه . درسته که از لحاظ امنیتی نکته مثبتیه ولی باعث میشه خیلی از افزونه هام از کار بیفته. می خوام این قابلیت غیر فعال باشه چی کار کنم؟
مثلا افزونه خیلی عالی word press stat من از موقعی که به 3.8.3 آپدیت شده کلا از کار افتاده و همین طور وقتی وارد بخش همه نوشته ها میشم همه چیز بهم ریخته هست ممنون میشم بهم بگید برای حل این مشکلات چی کار کنم.

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
سلام
برای از دسترس خارج کردن سایت وردپرسی که بتونید خودتون مطلب ارسال کنید:
یک فایل html بسازید با محتوای دلخواه (مثلا سایت در دسترس نیست) و در هاست خود اپلود کنید.

برای سوال دوم:
فایل wp-config.php رو در هاست پیدا کنید و اون رو با برنامه ویرایشگر مثل نوت پد باز کنید (یا ادیتور کنترل پانل هاست)
این خط رو پیدا کنید:
define( 'WP_AUTO_UPDATE_CORE', true );
کلمه مشخص شده true هست که شما باید به false تغییر بدید و فایل رو ذخیره کنید و در هاست آپلود کنید...

موفق باشید

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
برای سوال 1 : هم میتونید از افزونه استفاده کنید و هم اینکه مطالبی که میخایین هی ویرایش کنید و رو اصلا منتشر نکنین و در حال ذخیره پیش نویس بزارین و بعد از اینکه کامل شدن منتشرشون کنید .
برای سول 2 : هم میتونید از کدی که داده شد استفاده کنید و هم از افزونه مخصوص این کار

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام و خیلی ممنونم بابت راهنماییتون.
در مورد پاسخ 1 ) ممکنه یه همچین فایل html برای من درست کنید.(نیازی به کار گرافیکی خاصی هم ندارم فقط یه text که نوشته باشه مثلا سایت تا فردا از دسترس خارج است.اگرم نرم افزاری برای تولید آسان فایل html می شناسید می تونم خودم درست کنم.بعد فرمودید که در هاست آپلود کنم اونوقت این فایل دقیقا در چه آدرسی آپ کنم و خود سایتم که خراب نمیشه؟ و از همه مهمتر آدرس \wp-admin برای من قابل دسترس می مونه دیگه؟
بابت پاسخ سوال دوم خیلی متشکرم کاملا برام واضح و انجام شدنی هست.

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
برای از دسترس خارج کردن سایت وردپرسی که بتونید خودتون مطلب ارسال کنید:
یک فایل html بسازید با محتوای دلخواه (مثلا سایت در دسترس نیست) و در هاست خود اپلود کنید.

برای سوال دوم:
فایل wp-config.php رو در هاست پیدا کنید و اون رو با برنامه ویرایشگر مثل نوت پد باز کنید (یا ادیتور کنترل پانل هاست)
این خط رو پیدا کنید:

کلمه مشخص شده true هست که شما باید به false تغییر بدید و فایل رو ذخیره کنید و در هاست آپلود کنید...

موفق باشید
در مورد پاسخ 1 ) ممکنه یه همچین فایل html برای من درست کنید.(نیازی به کار گرافیکی خاصی هم ندارم فقط یه text که نوشته باشه مثلا سایت تا فردا از دسترس خارج است.اگرم نرم افزاری برای تولید آسان فایل html می شناسید می تونم خودم درست کنم.بعد فرمودید که در هاست آپلود کنم اونوقت این فایل دقیقا در چه آدرسی آپ کنم و خود سایتم که خراب نمیشه؟ و از همه مهمتر آدرس \wp-admin برای من قابل دسترس می مونه دیگه؟

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
برای سوال 1 : هم میتونید از افزونه استفاده کنید و هم اینکه مطالبی که میخایین هی ویرایش کنید و رو اصلا منتشر نکنین و در حال ذخیره پیش نویس بزارین و بعد از اینکه کامل شدن منتشرشون کنید .
برای سول 2 : هم میتونید از کدی که داده شد استفاده کنید و هم از افزونه مخصوص این کار
واقعا متشکرم از راهنمایی شما.
خودم حدس می زدم که همچین افزونه هایی باشن ولی مشکلم اینه که چون با انگلیسی تخصصی کامپیوتر آشنایی ندارم نمی دونم باید دنبال چه واژه هایی باشم.مثلا چند وقت پیش یه افزونه آپلود خودکار عکس می خواستم نمی دونستم که چی باید سرچ کنم و بعد از کلی تحقیق auto cach رو سرچ کردم و مشکلم حل شد.
حالا خواهشم از شما اینه که در مورد پاسخ 1 و 2 بهم اسم افزونه یا واژگانی که من رو به جواب می رسونن بگید.

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
سلام
فایل رو از پیوست دانلود کنید و در ریشه هاست خود در فولدر public_html آپلود کنید
بعد از اینکه نیازتون برطرف شد حذفش کنید...
بله شما به مدیریت سایت دسترسی دارید
+ موردی که باید بگم اینه که اگر آدرس سایت به این صورت در مرورگر وارد بشه سایت وردپرس شما بالا میاد domain.com/index.php
اگر اینطوری در مرورگر وارد بشه صفحه html باز میشه domain.com و domain.com/index.html

از این افزونه هم میتونید استفاده کنید ، تست کنید ببینید نیازتون رو برطرف میکنه یا نه...
http://wordpress.org/plugins/wp-maintenance-mode/screenshots/

فایل های ضمیمه

• index.zip
    269 بایت · نمایش ها: 2

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
+ موردی که باید بگم اینه که اگر آدرس سایت به این صورت در مرورگر وارد بشه سایت وردپرس شما بالا میاد domain.com/index.php
اگر اینطوری در مرورگر وارد بشه صفحه html باز میشه domain.com و domain.com/index.html

از این افزونه هم میتونید استفاده کنید ، تست کنید ببینید نیازتون رو برطرف میکنه یا نه...
خیلی محبت کردید.واقعا از لطفتون و وقتی که برای راهنمایی من گذاشتید متشکرم.
در اولین فرصت که افزونه را تست کردم بهتون میگم که چجوری بود.امروز سرعتم مناسب نیست.

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام

با سلام و تشکر مجدد این افزونه کار نکرد ولی به خاطر اینکه اسمش رو نوشته بودید تونستم برنامه مشابه به اسم وردپرس ایزی مینتین رو پیدا کنم که کار می کنه و خیلی خوبه ولی بعضی امکاناتش در نسخه پولی قابل دسترسیه مثل کانت داون و ..... ولی برای من مهم نیست.ممنون

بالا