• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی در مورد انتخاب cms اختصاصی یا وردپرس

comp101070

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام و احترام:

دوستان من مدتیه دارم روی یک سی ام اس اختصاصی کار می کنم که در میانه راه با جست و جو متوجه شدم که اگه بیام و از وردپرس استفاده کنم خیلی بهتره به دلیل اینکه امنیت بالاتری داره و باگ کمتری داره و در زمان صرفه جویی میشه و در کل به صرفه نیست که برای شروع کار روی یک cms اختصاصی زامن و انرژی بگذاریم.

حالا می خواستم بدونم که آیا واقعا هر کاری از دست وردپرس بر میاد؟ آیا واقعا کار بیهوده ای هست ادامه بدم به ساخت اون سی ام اسی که می خوام البته قصدم ساخت اون برای فروش نیست بلکه صرفا ایجاد یک ایده برای کسب درآمد است.

مثلا من توی سی ام اس اختصاصی ام به یه جا میرسه که مثلا توی یک صفحه می خوام یه سری از محصولات رو که id اونها مثلا 1 هست نمایش بده و با ایجکس هم باشه که تونستم با سی ام اس اختصاصی اون رو بنویسم .

آیا دقیقا اون موردی رو که می خواییم میشه با وورد پرس نوشت؟ مثلا من که توی وردپرس تازه وارد هستم و حالا می خوام شروع کنم یه قالب html مطابق سلیقه خودم کاستم کنم توی وردپرس و مثلا بگم الان توی این صفحه می خوام یه نمایش فیلم داشته باشم و مثلا کامنت گذاری و برای اون یکی صفحه می خوام ثبت سفارش داشته باشم.

شاید یه کم حرفام گیج کننده باشه ولی واقعا موندم آیا بی شک برم سراغ cms یا به نوشتن اختصاصی ادامه بدم؟

اگر چیزی رو که می خوام نداشت باید افزونه نویسی بلد باشم؟

ممنون

mosafer91

Registered User
لایک‌ها
24
سلام و احترام:

دوستان من مدتیه دارم روی یک سی ام اس اختصاصی کار می کنم که در میانه راه با جست و جو متوجه شدم که اگه بیام و از وردپرس استفاده کنم خیلی بهتره به دلیل اینکه امنیت بالاتری داره و باگ کمتری داره و در زمان صرفه جویی میشه و در کل به صرفه نیست که برای شروع کار روی یک cms اختصاصی زامن و انرژی بگذاریم.

حالا می خواستم بدونم که آیا واقعا هر کاری از دست وردپرس بر میاد؟ آیا واقعا کار بیهوده ای هست ادامه بدم به ساخت اون سی ام اسی که می خوام البته قصدم ساخت اون برای فروش نیست بلکه صرفا ایجاد یک ایده برای کسب درآمد است.

مثلا من توی سی ام اس اختصاصی ام به یه جا میرسه که مثلا توی یک صفحه می خوام یه سری از محصولات رو که id اونها مثلا 1 هست نمایش بده و با ایجکس هم باشه که تونستم با سی ام اس اختصاصی اون رو بنویسم .

آیا دقیقا اون موردی رو که می خواییم میشه با وورد پرس نوشت؟ مثلا من که توی وردپرس تازه وارد هستم و حالا می خوام شروع کنم یه قالب html مطابق سلیقه خودم کاستم کنم توی وردپرس و مثلا بگم الان توی این صفحه می خوام یه نمایش فیلم داشته باشم و مثلا کامنت گذاری و برای اون یکی صفحه می خوام ثبت سفارش داشته باشم.

شاید یه کم حرفام گیج کننده باشه ولی واقعا موندم آیا بی شک برم سراغ cms یا به نوشتن اختصاصی ادامه بدم؟

اگر چیزی رو که می خوام نداشت باید افزونه نویسی بلد باشم؟

ممنون
هر کاری فکرشو کنی میشه با وردپرس کرد .
فقط یکم باید آشنا باشی با کد نویسی
تقریبا هر افزونه ای هم بخوای یا فارسیش و یا نهایتا اگه نبود انگلیسیش پیدا میشه که فقط یه فارسی سازی میخواد و بس . . .
سوالی بود در خدمتم در حد توان و فرصتم
یا علی

comp101070

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون راستش می خواستم یه وبسایت تعاملی با کاربران که کاربران امکان آپلود فایل داشته باشند رو بسازم البته می دونم که افزونه های مختلفی در این باره هست اما دو تا سوال کلی داشتم:

1- اینکه منظورتون اینه که عقلانی نیست که بریم سراغ cms اختصاصی درسته و دیگر اینکه مثلا اگر بخوام قالب رو ویرایش کنم امکانش هست؟ اگر مثلا خواستم یه جای صفحه چیز هایی رو فقط نشون بده که id اون مثلا 12 باشه باید توی دستورات sql دست ببرم یعنی توی هسته وردپرس دست ببریم؟ و کلا اگر بخوام هر کاری رو که بخوام طبق سلیقه تغییر بدم باید چی رو یاد بگیرم من phpو htmlو css بلدم.

2- اگر بخواهیم حساب کاربری کابران را طوری طراحی کنیم که اون صفحه پیشخوان وردپرس نمایش داده نشه باید چیکار کنیم ؟ آیا اصلا این کار امکان پذیره؟

ممنون

mosafer91

Registered User
لایک‌ها
24
1- میتونی افزونه تماسی نصب کنی که امکان آپلود فایل داشته باشه ؛ اگرم نیازت حرفه ای تره با افزونه ی مرتبط با کارت احتمال زیاد میشه
2- بله؛ عقلانی نیست که بریم سراغ cms اختصاصی
3- بخوای قالب رو ویرایش کنم امکانش هست.
4- تو صفحه اصلی هرچی بخوای میشه نمایش داد
بله با آی دی میشه
5- میتونی از افزونه های کاربری استفاده کنی
6- همینایی که میدونی هم خیلی خوبه و زیاده اگر حرفه ای بلدی بسم ا...
این شما و این هم دنیای وردپرس

skate

Registered User
لایک‌ها
143
ای کاش دوستان زمانی که از چیزی مطلع نیستند ، استارتر تاپیک رو اشتباها راهنمایی نمی کردند.
دوست عزیزم ،
ابتدا این نکته رو بهتون بگم که وردپرس کدنویسی بسیار قدیمی داره ، الان دیگه همه سیستم های جدید دارن می رن سراغ دیتابیس های ستونی ، اما وردپرس هنوز سطری مونده و بارها و بارها برنامه نویسیای معتبر گفتند که وردپرس باید از نو نوشته بشه.
سیستم وردپرس نه mvc هست و ماژولار اونچنینی، سیستم هوک بیس هست که کدنویسی واسش کمی مشکل هست همچنین وردپرس در بازدید های خیلی بالا ، کم میاره و به جایی می رسید که افزایش دوبرابری منابع سرور هم جوابگو نیست. تویه ایران این فرهنگ جا افتاده که وردپرس همه کاره است و همه کاری می شه روش انجام داد اما این تصور واقعا اشتباه هست. از برنامه نویس های حرفه ای بپرسید همه بصورت یگانه پاسخ می دن که وردپرس کدنویسی فوق العاده ضعیفی داره.
من نمی دونم شما در چه سطح کدنویسی قرار دارید ، اما اگر توانایی کار با فریم ورک ها رو دارید ، بدون شک وردپرس پایین ترین امنیت رو داره.
یاد گرفتن افزونه نویسی برای وردپرس هم کار سختی هست، کدنویسیش سخت نیست اما چون توابع زیادی داره باید به ۹۰٪شون تسلط داشته باشید تا بتونید یه پلاگین کامل بنویسید.
وردپرس نهایتا یه سیستم بلاگ دهی هست که اومدن شاپ رو بهش چسبوندن، مثل خودروی pk می مونه که یه بدنه ی رنو داشت بعد بزور اومده بودن موتورو دیفرانسیل پراید رو ، واسش سوار کرده بودن.
اگر سطح برنامه نویسیتون قوی هست ، راهتون رو ادامه بدید.

comp101070

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون از پاسختون:
یعنی واقعا اینجوریه ؟ من توی هر انجمنی این سوال رو زدم نوشت وردپرس توانایی هر کاری رو داره ؟؟؟
قدرتش به قدریه که می توان تمام انواع وبسایت ها حتی با بازدید بالا را باهاش پیاده کرد.

خیلی ها بلاشک گفتند وقتت رو تلف نکن و برو سراغ وردپرس.
حالا دوستان خواهشا نظر بدید من یه سیستم دادم می نویسم که شی گراییی هستش و به زبان php هم دارم می نویسم .
زمان برام مهم نیست ممکنه تا 6 ماه دیگه هم طول بکشه اما می خوام اول کاریه یک تصمیم درست بگیرم.

بالاخره وردپرس یا ادامه راه نوشتن cms اختصاصی؟؟؟؟

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام

من اگر جای شما بودم در ادامه راه (نوشتن cms اختصاصی) شک نمی کردم...
ببینید، وردپرس درسته که میشه هر کاری رو توش کرد... ولی هرچی باشه نحوه کدنویسی شما محدود میشه به اون... همونطور که دوستمون اشاره کردند وردپرس تعداد خیلی زیادی تابع داره که برای کار کردن با وردپرس و برنامه نویسی اون باید اون توابع رو یاد بگیرید و کامل بهشون مسلط باشید.
اما اگر شما کدر قابلی باشید و توانایی نوشتن سیستم خودتون رو داشته باشید در همه موارد آزادی عمل دارید و همه جای سیستم باب میل خودتون هست و هر زمانی هم که نیاز به تغییر داشته باشید به دلیل این که خودتون از صفر تا صد سیستم و نحوه کار دقیقش خبر دارید خیلی زود به نتیجه دلخواه می‌رسید و تغییرات رو اعمال می کنید.

اگر حرفه ای و زرنگ باشید، همین cms اختصاصی خودتون رو میتونید به صورتی بنویسید که در آینده تبدیل به چارچوب کارهای خودتون بشه... یعنی در واقع یک چارچوب اختصاصی طراحی کنید. ;)

comp101070

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یعنی پس از نظر امنیت هم روش کار کنم میشه موفق بشم؟

skate

Registered User
لایک‌ها
143
دوست من با توجه به مکانی که برای پرسیدن سوال انتخاب کردید جواب های خاصی می گیرید،‌شما برای این سوال باید برید سراغ انجمن های تخصصی برنامه نویسی و اونجا بپرسید.
ابتدا باید هدفتون رو مشخص کنید ، قرار هست گه تعداد بازدید داشته باشید، سیستمتون باید چه پردازش هایی رو انجام بده، در آینده ممکن هست چه امکاناتی بخواهید بهش اضافه بشه. شاید بعدا اونقد سرتون شلوغ بشه که بخواهید برنامه نویسیش رو بدید تیم یا شخص دیگه ای انجام بده، از لحاظ امنیت چه کسانی ممکن هست شما رو تهدید کنند، در بازدیدهای بالا سایتتون چه کارهایی قرار هست انجام بده،فرضا شما رفتید کل وردپرس رو یادگرفتید و سایتتون رو با وردپرس بالا اوردید ، یکسال بعدش وردپرس مثل دروپال اومد کل سیستم کدنویسیش رو عوض کرد و اصلا رفت رویه یه فریم ورک، آیا اون موقع هم وقت این رو دارید که برید مجددا کدنویسیشو یاد بگیرید و سیستم رو تبدیل کنید به سیستم جدید؟ یا اینکه رویه همون سیستم قبلی با باگ های قبلی کار کنید.
فرضا یه باگ داخل هسته وردپرس پیش اومد و یه هکر اومد دايم شما رو هک کرد و وردپرس هم آپدیتی براش نداد، اون موقع مجبورید خودتون کور رو تغییر بدید و دستکاری کنید، بعد برای آپدیت ورژن جدید وردپرس چه می کنید؟
هر پلاگینی واسه وردپرس با یه شیوه مختص خود برنامه نویس کدنویسی شده، آیا توانایی این رو دارید که اگر یه پلاگین آماده استفاده کردید و به مشکل بر خورد، بتونید کدهای اون طرف رو مطالعه کنیدو تصحیحش کنید؟
آیا وبسایتتون با وردپرس همون اعتباریو داره که با سیستم اختصاصی داره؟ آیا سرمایه گذاران در آینده رویه وردپرس شما سرمایه گذاری خواهند کرد؟
فرضا بعدا خواستید یه بازی آنلاین واسه سایتتون بنویسید، آیا وردپرس امکان این رو داره که هم خودش رو ساپورت کنه هم اون پلاگین رو؟
آیا به جز سایت های خبری ، تفریحی و کلا content base ها ، سایت های معتبری می شناسید که از وردپرس استفاده کنند؟
من به جای شما جواب می دم. در تمامی موارد ، خیر یا شاید هست جوابتون.

comp101070

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دقیقا البته سایته های بزرگی داریم که از وردپرس استفاده می کنند ولی خب دلایتون هم کامل منطقی و پذیرفتی نیست و حرف حساب جواب نداره.

راستش خودم هم از ابتدا همنی فکرا رو می کردم که خب در اینده باید دائما افزونه ها رو تغییر بدیم و بهبودش ببخشیم.

اما اگ یک cms اختصاصی داشته باشیم بزرگترین مزیتش اینه که همه چی دست خودمونه و چون خود آدم اون رو می نویسه خب طبیعتا با تمام قسمت های سایت آشناست و به هر مشکلی هم که بخوره با یه کم پی گیری می تونه بفهمه اشکال از کدوم قسمت سایته و سریع به دادش برسه.

من توی تصمیمم یه کم شک داشتم ولی دلایلتون واقعا قانع کننده بود و به راهم در ساخت cms اختصاصی خود ادامه می دهم.

در آخر هم بگم اگر کسی خودش کدنویس نباشه و بخواد بده یه شرکت یا یه مرکز خاص یا هر کسی غیر خودش اون cms رو بنویسه شاید بهتر باشه بره سراغ وردپرس چون هیچ تضمینی نیست که تا 6 ماه بعدش اصلا بشه به اون نفرات برای بروز رسانی ها و افزودن امکانات دسترسی داشت با خیر.

skate

Registered User
لایک‌ها
143
دقیقا البته سایته های بزرگی داریم که از وردپرس استفاده می کنند ولی خب دلایتون هم کامل منطقی و پذیرفتی نیست و حرف حساب جواب نداره.
فکر می کنم این باید هست باشه :)

بسیار عالی انشالله موفق و پیروز باشید.

comp101070

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بله درسته باید " هست" باشه شرمنده سریع نوشتم اینجوری شد;)

بالا