• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی در مورد باز کردن بسته پستی ارسالی از خارج کشور

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من یه خرید اینترنتی 80 هزار تومانی از انگلیس کردم و ادرس خودمو بهشون برای ارسال دادم. اونها با پست تی ان تی برای من بسته رو میفرستن. حال سوال من اینه که ایا ماموران محترم! پست کشور ایران در بسته را باز می کنند؟ ایا می توانند ان را توقیف کنند و به من ندهند؟ بسته حاوی ال ان بی است. اگر ان ها مرسوله را بلوکه کنند پست تی ان تی رسیدگی نمی کند؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
o
چی
قانونی اگر باز کنند بفهمند وادمهایی گیری باشند بلا سرت میارند
حالا چی شد با پست اونم از خارج از کشور!!!!!!1

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان من یه خرید اینترنتی 80 هزار تومانی از انگلیس کردم و ادرس خودمو بهشون برای ارسال دادم. اونها با پست تی ان تی برای من بسته رو میفرستن. حال سوال من اینه که ایا ماموران محترم! پست کشور ایران در بسته را باز می کنند؟ ایا می توانند ان را توقیف کنند و به من ندهند؟ بسته حاوی ال ان بی است. اگر ان ها مرسوله را بلوکه کنند پست تی ان تی رسیدگی نمی کند؟

بله ... ماموران زحمت كش پست بسته شما را باز مي كنند و اگر مغاير با قوانين كشور باشد آن را سربه نيست مي نمايند و حالا شما هرچي هم اين در و آن در بزنيد ... آخر عاقبت هم بي خيال مي شويد ... خداوند توفيق الهي را شامل شما نمايد كه اگر شانس بياوريد ! :blink:

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
من فکر نکنم post TNT رو باز کنن !.... شما زنگ بزن یکی از نمایندگیها بپرس .....

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بله ... ماموران زحمت كش پست بسته شما را باز مي كنند و اگر مغاير با قوانين كشور باشد آن را سربه نيست مي نمايند و حالا شما هرچي هم اين در و آن در بزنيد ... آخر عاقبت هم بي خيال مي شويد ... خداوند توفيق الهي را شامل شما نمايد كه اگر شانس بياوريد ! :blink:
البته دوست عزیز فقط مخصوص ایران نیست
کشورای دیگه هم شدیدا کنترل میکنن البته به اینکه با چه پستی بسته فرستاده بشه هم بستگی داره
ما خودمو برای ایتالیا و آلمان و انگلیس خیلی بسته میفرستیم اکثر مواقع درشو باز میکنن
بعضی وقتا اگه خوراکی بوده باشه همونجا میریزنش دور
البته من قصد طرفداری ندارم

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
کسی تجربه عملی داره؟
میخاند برای من با پست تی ان تی بفرستن.

قضیه دور ریختن مواد خوراکی با توقیف ال ان بی قابل مقایسه با هم نیست.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
کسی تجربه عملی داره؟
میخاند برای من با پست تی ان تی بفرستن.

قضیه دور ریختن مواد خوراکی با توقیف ال ان بی قابل مقایسه با هم نیست.
همین دیگه
من فقط خوراکیو نگفتم که
گفتم خوراکیو میریزن دور بقیرو باز میکنن نگاه میکنن
اینجا هم من فکر میکنم باز کنن که خب اگه باز کنن ببینن ال ان بی توشه توقیف میکنن هیچ یهو دیدی اومدن در خونه گیرنده سراغت

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
27
اگه قرار باشه که نگردن که دیگه شغل قاچاقچی ها کساد میشه :دی

مثلا یارو 10 کیلو مواد مخدر با پست بفرسته :دی

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
حوب بايد صبر كني ببيني مي رسه يا نه ... شانسيه ديگه ... همه تجربياتشون مي گن ... مثلا من يه مدت مجله تايم مشترك بودم وقتي بدستم مي رسيد مثل جيگر زليخا پاره پاره شده بود چرا كه برادران زحمتكش پست ! صفحات تبليغاتي مثلا مشروب را پاره مي كردند و يا با ماژيك سياه مي كردند و يك مهر هم مي زدند كه به علت صور وقيحه حذف شد! :) سي دي ها كاملا چك مي شود ... ال ان بي كه فكر نكنم اصلا بدهند چون تجهيزات ماهواره بكل ممنوع است ! نه كه از ارشاد مجوز داشته باشي كه صد در صد نداري :happy:

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
حیف شد. اگه باز نمیکردن من کلی کلت و اسلحه سفارش میدادم.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
اگر منبعی که مرسوله رو فرستاده باشه معتبر باشه به هیچ عنوان باز نمی کنند چون اگر بعد ها اتفاقی بیفته میرن یقه ی ارسال کننده رو میگیرن . اما با توجه به اینکه انگلیس هست 100% باز می کنن و به هیچ عنوان با شما کاری ندارن . چون نمیتونن ثابت کنن که در خواست کننده شما بودید . احتمال توقیف هم 90 % هست چون شاید به عنوان یک محصول الکترونیکی کاری نداشته باشند . مثل DVB که اگر مدل اکسترنال باشه میگن ماهواره و گیر میدن اما اگر کارت DVB pci بگیرید هیچی نمی گن !! اگر هم خدایی نکرده متوقف شد بگین که LNB واسه راه اندازی اینترنت ماهواره ای آفلاین میخواین ! احتمالآ بی خیال میشن

موفق باشید

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
اگر منبعی که مرسوله رو فرستاده باشه معتبر باشه به هیچ عنوان باز نمی کنند چون اگر بعد ها اتفاقی بیفته میرن یقه ی ارسال کننده رو میگیرن . اما با توجه به اینکه انگلیس هست 100% باز می کنن و به هیچ عنوان با شما کاری ندارن . چون نمیتونن ثابت کنن که در خواست کننده شما بودید . احتمال توقیف هم 90 % هست چون شاید به عنوان یک محصول الکترونیکی کاری نداشته باشند . مثل DVB که اگر مدل اکسترنال باشه میگن ماهواره و گیر میدن اما اگر کارت DVB pci بگیرید هیچی نمی گن !! اگر هم خدایی نکرده متوقف شد بگین که LNB واسه راه اندازی اینترنت ماهواره ای آفلاین میخواین ! احتمالآ بی خیال میشن

موفق باشید

آفلاین که صور قبیحه داخلش بیشتر از انلاین هست؟؟؟ :eek:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا اگر دستت رسید یک خبری بده
ببینیم خوش شانس بودی یا بدشانس

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
فلاین که صور قبیحه داخلش بیشتر از انلاین هست؟؟؟

صور قبیحه آفلاین در مقابل از کار افتادن بیسیم و سیستم رادیویی آگاهی و پلیس که بهتر هست . واسه همین کمتر گیر میدن

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
برای من از خارج (افریقای جنوبی) یه بسته اومد(توش سی دی لینوکس بود) پاکت رو باز نکرده بودند...

بالا