• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی در مورد سرعت رم های سونی اریکسون

solbi

Registered User
لایک‌ها
1
من یه گوشی w810i دارم
میخواستم از دوستانی که تو این زمینه واردن سوال کنم که آیا برای خرید یک رم مثلا یک گیگابایت باید به مشخصه خاصی توجه کرد چون من از کسی شنیدم که می گفت سرعت رم ها با هم فرق داره
و یه سوال دیگه هم داشتم که اگر بلوتوس گوشی همیشه روشن باشه اشکالی بوجود میاره مثلا ضعیف میشه یا هیچ مشکلی نداره

با تشکر
آرش صلبی

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من یه گوشی w810i دارم
میخواستم از دوستانی که تو این زمینه واردن سوال کنم که آیا برای خرید یک رم مثلا یک گیگابایت باید به مشخصه خاصی توجه کرد چون من از کسی شنیدم که می گفت سرعت رم ها با هم فرق داره
و یه سوال دیگه هم داشتم که اگر بلوتوس گوشی همیشه روشن باشه اشکالی بوجود میاره مثلا ضعیف میشه یا هیچ مشکلی نداره

با تشکر
آرش صلبی

بله سرعت ترانسفر اطلاعات فرق میکنه ..البته این روزا دیگه همه high speed هستن شما هم اگه بخوای بخری همینه...فقط اصل و جنس مرغوب تهیه کنید...
نخیر مشکلی پیش نمیاره اما ...توی شارژ گوشی یه مقدار تاثیر داره :happy:

solbi

Registered User
لایک‌ها
1
درسته ولی از کجا بفهمم که سرعت ترانسفرش چقدره
رم سونی مارک معروفی هم داره که پیشنهاد بدین

skyx

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
4
درسته ولی از کجا بفهمم که سرعت ترانسفرش چقدره
رم سونی مارک معروفی هم داره که پیشنهاد بدین

رم هاي اصلي خيلي گرون هستن
مثلا 1 گيگ 40 تومن 2 گيگ 80 تومن
رنگش هم آبي هست و فكر مي كنم روش نوشته sandisk
ولي چين زحمت كشيده و رم هاي با قيمت پايين تر توليد كرده كه قهوه اي رنگ هستن و همه جا پيدا ميشه
1 گيگ 19 تومن
2 گيگ 25 تومن

قيمتهايي كه گفتم ممكنه همه جا يكسان نباشه

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
من یه گوشی w810i دارم

با تشکر
آرش صلبی

یکی از مارکهای زیر:(تا حالا نزدیک به 100 بار این مطلب رو تو تاپیک های مختلف نوشتم)
lexar- Transcand- Sandisk که نمایندگی ترنسند تو بازا رضا هست;)

بالا