• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی در مورد مزیت افزایش میزان پوینت در سایت های کسب درآمد

orange

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه کاربر تازه کار هستم و اطلاعات زیادی در مورد این سایت ها ندارم.
در این سایت ها وقتی بر روی تبلیغات و لینک ها کلیک می کنم مقدار $ بالا نمی رود ولی مقدار Point افزایش می یابد لطفا کمی در مورد مزیت افزایش میزان point کمی راهنمایی کنید.
مرسی

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من همچین چیزی ندیدم تو هایپ ها! ا به جز تو چند تا سایت اتوسرف که می تونستی با پونت ها وب سایتت یا وب لاگتو تبلیغ کنی .دیگه بیشتر از این نمی دونم بهتره بیشتر با سرمایت بازی کنی تا با پونت ها

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از orange :
سلام دوستان
من یه کاربر تازه کار هستم و اطلاعات زیادی در مورد این سایت ها ندارم.
در این سایت ها وقتی بر روی تبلیغات و لینک ها کلیک می کنم مقدار $ بالا نمی رود ولی مقدار Point افزایش می یابد لطفا کمی در مورد مزیت افزایش میزان point کمی راهنمایی کنید.
مرسی
فكر كنم منظورت سايت هاي pay to click باشه! بستگي به قوانين سايت داره كه پوينت هاي كسب شده رو باهات چطوري حساب كنه بايد قوانين سايت مربوطه رو بخوني... و اگه درست متوجه شده باشم و توي سايت هاي pay to click فعاليت ميكني بهت توصيه ميكنم بيخيال بشي چون تو اين مدل سايتها اصلا سودي در كار نيست! يا اينقدر پوينت بهت ميدن تا بعد از چقدر بشه $1 كه واقعا اگه پول تلفن و اينترنت و وقت از دست رفته خودتو حساب كني ضرر هم كردي اگر هم پرداخت سايت مورد نظرت بالاس مثلا $100 بهت پرداخت ميكنه خب اونم مشكلش اينه كه بعد از چند ماه الافي ميبيني نوبت پرداختت شده و پرداخت نميكنه...!!

orange

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
از کمک های شما متشکرم. من در سایت No-minimum کار می کنم. آیا این سایت ارزش داره؟ لطفا اگه زحمتی نیست سایتی معرفی کنید که ارزش کار کردن داشته باشه و امتحانش هم پس داده باشه (کلاه بردار نباشه).
مرسی

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از orange :
سلام دوستان
از کمک های شما متشکرم. من در سایت No-minimum کار می کنم. آیا این سایت ارزش داره؟ لطفا اگه زحمتی نیست سایتی معرفی کنید که ارزش کار کردن داشته باشه و امتحانش هم پس داده باشه (کلاه بردار نباشه).
مرسی
این سایتی که گفتی ظاهرا کلاه بردار نیست ولی pay to click کلا ارزش کار کردن نداره:D

بالا