• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی در مورد وبلاگ رنک دار

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
سلام من به تازگی از سیستم میهن بلاگ وبلاگی دارای رنک 3 خریدم که دوست دارم به دامنه ی شخصی تغییر آدرسش بدم و میخواستم بدونم
که اگر دامنه بخرم امکانش هست دامنه هم رنک 3 رو بگیره ؟

وبلاگ های میهن بلاگ دایرکت نمیشه روی دامین به همین خاطر شک دارم
کسی اگر میدونه یا اینکه این کارو انجام بده خبری بده :rolleyes:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
اگه محتواش دست بخوره، آره چرا امکانش نباشه.

پ.ن: چرا نمیشه ریدایرکت کرد؟ کد جاوا اسکریپت ریدایرکتو قبول نمیکنه؟ خوب بفرستش به یه کد جاوا اسکریپت دیگه، تو اون ریدایرکت کن :D

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اگه محتواش دست بخوره، آره چرا امکانش نباشه.

:D

این یعنی چی؟
یعنی وبلاگی که مثلا رنکش3 است یعنی پستی کم یا اضافه نشه رنکش تغییر نمیکنه یا منظور دیگری بود؟!!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
این یعنی چی؟
یعنی وبلاگی که مثلا رنکش3 است یعنی پستی کم یا اضافه نشه رنکش تغییر نمیکنه یا منظور دیگری بود؟!!
منظورم اینه که اگه پستهای وبلاگ رو پاک کنه و بخواد ریدایرکت کنه به یه جای دیگه رنکش کم کم میپره.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
رنک دامنه میهن بلاگ برای خودش میمونه و دامنه دیگری که گرفتید برای خودش بر اساس محتوای وبلاگی که روی اون قرار دادید رنک خواهد گرفت
در بهترین حالت رنکی معادل رنک دامنه وبلاگ شما رو خواهد گرفت ( البته برای آپدیت اول گوگل) در آینده بر اساس بک لینکهایی که به دامنه جدید داده خواهد شد رنکش شاید بیشتر هم بشه

blacki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من وبلاگم مال میهن بلاگ بودش وصلش کردم به دامنه هیچ مشکلی هم پیش نیومد.(با پارک دامین که خود میهن بلاگ این قابلیتو داره)فقط رنکش میپره باید از اول شروع کنی رنکتو بالا ببری

بالا