• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی در مورد پکیج های نرم افزاری مانند کینگ ، آچار فرانسه و ...

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
با سلام خودمت تمامی عزیزان
راستش نمیدونم جای درستی سوالم را می پرسم یا نه .
سوالی که در ذهنم هست در مورد پکیج های نرم افزاری مانند کینگ ، آچار فرانسه و اسیستنت حتما شما همگی از این مجموعه ها استفاده کردید ( من هم استفاده کردم:blush:) که اغلبا نرم افزارهای گوناگون را جمع آوری می کنند و اغلبا کرک شده هستند ( نمون بارزشون ماکروسافت آفیس و ویندوز ، 3دی مکس ، اتوکد هست که خیلی محبوب هستند) سوال های من این هست : با توجه به ارائه نرم افزارهای کرک شده آیا از این شرکت ها شکایت نمی شه از طرف شرکت های خارجی که نرم افزارهای کرک شدشون در این مجموعه ها هست ؟ چون اغلبا به صورت شرکت کار می کنند و با پکیج های طراحی شده و شکیل ارائه می کنند

باتشکر

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
ایران قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنه و در نتیجه اونها کاری نمیتونن کنن.

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
ایران قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنه و در نتیجه اونها کاری نمیتونن کنن.
ممنون دوست عزیز
در ایران که ثبت معنوی برای نرم افزار ها هست یعنی فقط برای نرم افزار های ایرانی ثبت معنوی هست ؟

LastChance2

Registered User
لایک‌ها
4
دقیقاً !

peaceshielder

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان ببخشید اگه دیر پست میدم. ولی دیدم باب موضوع جالبی باز شده گفتم یه نظری بدم.
اول بگم که من نه ضد انقلابم نه ضد دین. خیلی هم از آمریکای جهانخوار و اسراییل جنایتکار بدم میاد (تکبیر!) ولی ایناییکه میگم واقعیتهاییکه ما چشمامون رو روش بستیم .
قبل از انقلاب، ایران مرکز IT خاورمیانه بود. شرکت IBM تنها تو ایران نمایندگی داشت که بعد از انقلاب تا مدتها با نام داده پردازی ایران کار میکرد. متاسفانه با کوته بینی مسئولان بحث کپی رایت جدی که گرفته نشد، حتی کپی محصولات فرهنگی بیگانه و استفاده برعلیه کپی رایت را واجب هم دونستن (باور ندارید زنگ بزنید 118 ... ببخشید از یکی از مراجع استثفار فرمایید)
حالا این چیش اشکال داره؟ اشکال نداره که، خیلی هم خوبه: اتوکد 1000 دلاری ویندوز 100 دلاری کتیا چند هزار دلاری و غیره به دست متخصصان جان برکف شرکت پرند و غیره تقریبا مجانی به دست ملت همیشه در صحنه میرسه. مشت محکمی بر دهان آمریکا. خیلی هم خوب!!!
ولی اون روی سکه:
هندیهای گاوپرست اومدن دیدن بازار نرم افزار یه خلا حسابی داره، به آمریکای جهانخوار گفتن ما حاضریم سرویس بدیم بهتون. آمریکا گفت اول کپی رایت. بعد مسیولان احمق هندی که بیشتر به فکر گاواشون هستن تا مردمشون، دست تو دست استکبار گذاشتن و گفتن ما نوکرتیم آمریکا گور پدر مردم، هر کی میخواد بره چند هزار دلار نرم افزار بخره ( چقدر مسئولان هندی پست هستن) . ولی حالا بزرگترین بازار برنامه نویسی نرم افزارهای آمریکایی تو هنده. چند ده میلیارد دلار درآمد دارن. صدها برابر پولی که مردم هند بابت خربد نرم افزارهای آمریکایی میدن.
قضاوت با بزرگواران.
حال دوستان، من یه پیشنهادی دارم:
بیاید خودمون فرهنگ سازی کنیم . 95 درصد نرم افزارهاییکه ما استفاده میکنیم، مشابهش به صورت مجانی پیدا میشه. مثلاً نرم افزارهای روتوش عکس، فایلهای اداری، PDF، آنتی ویروس یا تقریبا همه نرم افزارهای کاربردی. یه سوال از حضرت گوگل بپرسید بهتون جواب میده. مثلا به سایت Filehippo یا softpedia یا خیلی سایتهای مشابه سربزنید، خواستید لیست هم میدم. نرم افزارهایی هم که واقعا لازم دارید و مشابهش نیست در وهله اول سعی کنید اصلشو گیر بیارید. مثلا لبتاپی بخرید که ویندوز اوریجینال روش نصبه (در واقع قیمت ویندوز برای اون لبتاپ قبلا پرداخت شده) با پایداری که از این ویندوز به دست میارید هزینه ای که دادید جبران میشه.
ولی مهمترین چیزی که باید ملکه ذهنمون بشه اینه:
کپی نرم افزار، فیلم و هر محصول فرهنگی، دزدیه (مثل بالا رفتن از دیوار مردم شایدم بدتر) حتی اگه به دست یک اسراییلی آفریده شده باشه.
خواستید بر علیه من بنویسید ولی یادتون باشه این یه اصل جهانیه که همه دنیا قبول کردن . جسارتاً من و شما نمیتونیم روش نظر بدیم. مثل اینکه یه ماهیگیر بیسواد بیاد در مورد رد اصل فیثاغورث نظر بده. (قیر داغ بخورم اگه بخوام به کسی توهین کنم!!!)
حرفهای منو اگر قبول هم ندارید یه گوشه ذهنتون داشته باشید، شاید که بعدا به درستی این مهملات پی بردید.
ببخشید که سرتونو درد آوردم.

پیام بازرگانی: یه سر به این امضای من هم بزنید یه نظر بدید. بابا یه آپ که دیگه اینقدر زحمت نداره. دی:

Last edited:

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
توی ایران به دلیل عدم وجود قانون کپی رایت مشکلی یش نمیاد....

بالا