• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی در مورد dns!!!

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
فرض کنید که یکی از dnsهای پرشین تولز ns16.persiantools.com است و چند تا دومین روی این ست شدند. سرور از کجا می فهمه که هر کدام از این دومین ها را به کدام بخش باید هدایت کند؟
و مثلا من دومینم را روی این dns ست کنم چه اتفاقی می افته آیا وارد خود سایته پرشین تولز میشه؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
نه !
اين يکي از سرور هاشونه !
وقتي دي ان اس دامينت اينه از طرف دي ان اس سرور سايت از سرور 16 لود ميشه !

artin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه بخوایم ساده بگیم DNS سرور کارش اینه که میگه فلان آدرس یا فلان ساب دومین به کدوم سرور و IP وصل بشن !

مثله ممکنه DNS سرور من از persiantools باشه ولی سایتم از سرور yahoo.com بیاد بالا !

مثلا شما یه دومین داری به اسم yahoo.com و می خوای DNS هارو تنظیم کنی

اونجا انواع و اقسام تنظیمات و آدرس دهی وجود داره که اصلی ترینش همون A Record هست

مثلا شما که میزنی www.yahoo.com در DNS سرور مشخص شده که WWW که درخواست شد به فلان سرور متصل بشه
البته در حالت عادی همش رو یه سرور هست ولی در مواردی که لازم باشه می تونه عوض بشه

مثاله خیلی سادش که ممکنه دیده باشی این سایتهای دانلود هستند

مثلا اگر دومین سایت download.com باشه شما یه همچین چیزای می بینی که میگه مثلا 4 تا سرور داریم که هر کدوم تو یه کشور ولی دومینش یکیه

uk.download.com/setup.exe
us.download.com/setip.exe
asia.download.com/setup.exe

که تو DNS سرور مشخص میشه که UK به سرور فلان وصل بشه US به فلان سرور وصل بشه و الی آخر !...

اگه تو گوگل بگردی اطلاعات کاملی راحبه این می تونی پیدا کنی

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از Shahed :
نه !
اين يکي از سرور هاشونه !
وقتي دي ان اس دامينت اينه از طرف دي ان اس سرور سايت از سرور 16 لود ميشه !
یعنی مثلا برای سرور 16 تعریف شده که man.com را به کدام قسمت هدایت کند.؟
و سوال اساسی تر اگر در یک سرور اکانتی نداشته باشی و دی ان اس را روی اون سرور تعریف کنی چه اتفاقی می افتد؟

بالا