• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوالی کوچک از اساتید سئو (اشتراک گذاری مطلب)

miladd_iq

Registered User
لایک‌ها
13
میخواستم بدونم اگه خودم تمام پستهای سایتم رو توی سایتهایی مثل فیس نما - فیس بوک - گوگل پلاس یا غیره اشتراک گذاری کنم مشکلی برای سایت نداره؟ آیا گوگل من رو متخلف حساب میکنه؟ چون تمام اشتراک گذاری ها بوسیله یک IP انجام میشه

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
میخواستم بدونم اگه خودم تمام پستهای سایتم رو توی سایتهایی مثل فیس نما - فیس بوک - گوگل پلاس یا غیره اشتراک گذاری کنم مشکلی برای سایت نداره؟ آیا گوگل من رو متخلف حساب میکنه؟ چون تمام اشتراک گذاری ها بوسیله یک IP انجام میشه

خوب شما یک بار می خوای این کار اونجام بدی .... نه ده بار که...
گوگلی کاریتون نداره...

miladd_iq

Registered User
لایک‌ها
13
خوب شما یک بار می خوای این کار اونجام بدی .... نه ده بار که...
گوگلی کاریتون نداره...

درسته یک بار هست ولی مثلا 500 تا پست رو اشتراک گذاری کنم. مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی هر مطلبی که منتشر میکنم اشتراک گذاری هم بکنم

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
درسته یک بار هست ولی مثلا 500 تا پست رو اشتراک گذاری کنم. مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی هر مطلبی که منتشر میکنم اشتراک گذاری هم بکنم

خیر مشکلی نداره دوست عزیز. البته اگر نظر سئو فایده چندانی هم نخواهد داشت به نظر من. فقط گوگل+ خوب هست برای این کار.

miladd_iq

Registered User
لایک‌ها
13
به نظر شما 500 تا لینک دستی شیر کردن خیلی وحشتناک نیست ؟

سایتهایی هستن که اتوماتیک فید شما رو توی شبکه های اجتماعی پخش می کنن ! اینجوری جریمه هم نمیشد

دوست عزیز اخه من فید رو بخاطر سو استفاده بعضی از وبمسترها غیر فعال کردم

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
بهتره auto post را برای گوگل پلاس و دیگر زیر مجموعه های گوگل , استفاده نکنید

گوگل با انتشار تمامی لینک های شما در شبکه های اجتماعی , بطوریکه بی هدف باشه , مخالف هست یعنی در صورتی اینکار را بکنید که ویزیت و follower داشته باشه و از طریق اکانت های دیگر پخش بشه . در غیر اینصورت کار شما اسپم شناخته میشه .
تصور کنید شما در یک هفته 100 تا پست میزنید و همه پست ها وارد گوگل پلاس بشن و هیچ ویزیتی از طریق کاربران گوگلی پلاس نداشته باشند ! , این میشه انتشار بی هدف !

یعنی فقط تولید محتوا می کنید , محتوایی که کازبر پسند نیست .

بالا