• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال : آیا اجازه ایندکس شدن به تگ ها (برچسب ) هاتون میدید ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سوال : آیا اجازه ایندکس شدن به تگ ها (برچسب ) هاتون میدید ؟

ایا از این تگ ها و برچسب ها ترافیک و بازدید هم دارید ؟

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
سلام
اختلاف نظر در این باره زیاد هست اما از نظر من اجازه بدید. شخصا هم از اون ترافیک دارم

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
حتما
فک کنم همه از این تگ ها و برچسب ها بازدید داشته باشن یه چیزی مثل دسته بندیه، البته نه اون اسپماش!

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
باعث سنگین شدن نقشه سایتت میشه حتی اگه جدا باشه به طور پیشفرض گوگل قادر به ردیابی و ایندکس برچسب ها در دراز مدت هست پس الکی نقشه سایتت رو سنگین نکنید

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من بیشتر درگیر اینم که ایندکس شدن تگ ها و دسته بندی ها در زبان فارسی تاثیری روی الگوریتم جلوگیری از محتوی تکراری گوگل داره ؟

اصلا گوگل در محتوی فارسی به مطلب تکراری اهمیت میده ؟

مسئله دوم اینه که تا جایی که من میدونم تگ ها مطالب زیادی تولید نمیکنن و فقط صفحه های سایت رو بیشتر میکنن
و از اونطرف هم گوگل گفته که ترجیح میده تعداد صفحات کمتر با محتوی بالاتر داشته باشه سایت ها

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
والا گوگل زیاد حرف میزنه و خودش نقض میکنه .
پس از اجرای جدیدترین الگوریتمش در یک دسته خاص تمامی مطالب ما لینک اول بودیم که یک سایت از ناکجا آباد با برچسب هاش تمام لینک های اول و دوم و سوم رو از ما گرفت . جالبه همش هم برچسب و مطالب کوتاه و ناقص برخلاف مطالب ما که بدون برچسب و پر پیمون و کامل بود .
همین لطف گوگل باعث شد که آمار ما به شدت کاهش پیدا کنه و راحت تر بگم نابودمون کنه پس گوگل زیاد چرت میگه .
گوگل یه عمره میگه اس اس ال بهتره اما هر کجا نگاه میکنیم سایت های بزرگ بدون اس اس ال هستند و هیچ مشکلی هم ندارند و همیشه لینکای اول مال اوناست و هیچ فرقی نداره که هیچ بدتر سرعت سایت رو کاهش میده و ضررم داره .
گوگل یه عمره میگه سایت سنگین باید بره عقب تر والا من سایت میشناسم که لودش با اینترنت پرسرعت خیلی بیشتر از سایت ما طول میکشید اما ایشون رفتند لینک بالاتر و ما پشتشون .
گوگل از نسخه موبایل داشتن چند ساله داره میگه اما ورزش 3 مثل خانی داره بدون نسخه موبایل کار میکنه و بیشترین بازدید رو هم داره که فقط کم مونده خود گوگل رو تو ایران کنار بزنه .
کلا گوگل زیاد حرف میزنه اما هیچ کدوم عملی نمیشه و همش الکیه .

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
با سلام و احترام
والا گوگل زیاد حرف میزنه و خودش نقض میکنه .
پس از اجرای جدیدترین الگوریتمش در یک دسته خاص تمامی مطالب ما لینک اول بودیم که یک سایت از ناکجا آباد با برچسب هاش تمام لینک های اول و دوم و سوم رو از ما گرفت . جالبه همش هم برچسب و مطالب کوتاه و ناقص برخلاف مطالب ما که بدون برچسب و پر پیمون و کامل بود .
همین لطف گوگل باعث شد که آمار ما به شدت کاهش پیدا کنه و راحت تر بگم نابودمون کنه پس گوگل زیاد چرت میگه .
گوگل یه عمره میگه اس اس ال بهتره اما هر کجا نگاه میکنیم سایت های بزرگ بدون اس اس ال هستند و هیچ مشکلی هم ندارند و همیشه لینکای اول مال اوناست و هیچ فرقی نداره که هیچ بدتر سرعت سایت رو کاهش میده و ضررم داره .
گوگل یه عمره میگه سایت سنگین باید بره عقب تر والا من سایت میشناسم که لودش با اینترنت پرسرعت خیلی بیشتر از سایت ما طول میکشید اما ایشون رفتند لینک بالاتر و ما پشتشون .
گوگل از نسخه موبایل داشتن چند ساله داره میگه اما ورزش 3 مثل خانی داره بدون نسخه موبایل کار میکنه و بیشترین بازدید رو هم داره که فقط کم مونده خود گوگل رو تو ایران کنار بزنه .
کلا گوگل زیاد حرف میزنه اما هیچ کدوم عملی نمیشه و همش الکیه .
لایک کمه برا این حرفات.
گوگل هیچ وقت چیزی که میگه رو عملی نمیکنه، یکی دیگش همین بک لینک!

ralef

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
بنده هم در سایت هام اجازه ایندکس تگ هارو میدم ولی از تگ اصولی استفاده میکنم و نتیجه خوبی هم گرفتم

alireza1411

Registered User
لایک‌ها
260
بستگی داره هم به ساختار سایت و هم به اینکه تگ‌ها چند تا و چیا هستن و هم اینکه موضوع سایت چیه.

به نظرم برای سایت‌های بزرگ با انواع زیادی مطلب، تگ‌ها هم ایندکس بشه خوبه و هم اینکه تعدادشون زیاد باشه.
اما برای سایت‌های کوچک بهتره هم تعداد برچسب‌ها کم باشه و هم ساختار صفحه تگ یه جوری نباشه که کاربر به جای رفتن به پست، در صفحه‌ی مطلب فرود بیاد. لندینگ پیج بهتره صفحات اصلی و محتوای اصلی باشه که میشه مطالب نه تگ.
به علاوه برای صفحه‌ی تگ باید دیسکریپشن و تایتل مناسب باشه. صفحه‌ای بدون تیتر و توضیح سئو شده و واقعاً مربوط به محتواش، بهتره که ایندکس نشه از نظر من!

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
114
سلام
بله حتما این کارو انجام بدید
خیلی موثره
مخصوصا در وردپرس

بالا