• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال : ارزان ترین گوشی اندرویدی که میشه پیدا کرد؟

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
سلام
یه گوشی اندرویدی ساده میخوام که فقط viber و what's app روش اجرا شه. نه دوربین مهمه نه حافظه نه بازی. ترجیحا هم کار کردن باهاش ساده باشه. برای یک مادر بزرگ میخوام که میخواد با بچه ها و نوه های خارج از کشورش ارتباط داشته باشه حالا خودتون دیگه حساب کنین :دی
پیشنهادتون چیه؟ با حدود قیمت لطفا.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
سلام
یه گوشی اندرویدی ساده میخوام که فقط viber و what's app روش اجرا شه. نه دوربین مهمه نه حافظه نه بازی. ترجیحا هم کار کردن باهاش ساده باشه. برای یک مادر بزرگ میخوام که میخواد با بچه ها و نوه های خارج از کشورش ارتباط داشته باشه حالا خودتون دیگه حساب کنین :دی
یه گالاکسی اس 3 که رفته باشه زیر تریلی ارزونترین گوشیه

foja

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
سلام داداش من مغازه موبایلی دارم به نظر من دنبال چیزایه دیگه نرو گوشیایی که دوستمون behruz_godra معرفی کرده + galexsy y عالین واینکه میگین کار باهاش راحت باشه گوشیای آندروید با هم از نظر کار نرم افزاری فرفی ندارند موفق باشی

behruz_godra

Registered User
لایک‌ها
617
سلام داداش من مغازه موبایلی دارم به نظر من دنبال چیزایه دیگه نرو گوشیایی که دوستمون behruz_godra معرفی کرده + galexsy y عالین واینکه میگین کار باهاش راحت باشه گوشیای آندروید با هم از نظر کار نرم افزاری فرفی ندارند موفق باشی
دوست عزیزم حرف شما درست.اما این دوستمون دنبال گوشی آندرویدی ارزون هستن نه گالکسی Y هفتصد تومنی

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
یه سر بزن ببین دیجی کالا چیا گذاشته واسه انداختن به ملت.

aamirr00

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

دادا viber که تو ایران فعال نمیشه !
تا حالا کسی ازش استفاده کرده؟ من که نتونستم

amiralipm

Registered User
لایک‌ها
0
Viber کاملاً درست کار میکنه من باهاش با پسر عمم که توی اینگلیسه صحبت میکنم و توی این ۲ سالی تا حالا که به مشکل بر خورد نکردم و خیلی راحت قابل استفاده است.

6666

Registered User
لایک‌ها
278
دادا viber که تو ایران فعال نمیشه !
تا حالا کسی ازش استفاده کرده؟ من که نتونستم

چی؟؟؟؟؟؟؟
خدا پدر وایبر رو بیامرزه میدونی چقدر هزینه ها ما رو کم کرده ؟؟؟

به نظر من بهترین گوشی اکسپریا مینی هستش

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

aamirr00

Registered User
لایک‌ها
0
Viber کاملاً درست کار میکنه من باهاش با پسر عمم که توی اینگلیسه صحبت میکنم و توی این ۲ سالی تا حالا که به مشکل بر خورد نکردم و خیلی راحت قابل استفاده است.

دادا میشه یکم توضیح بدی؟ باید طرف مقابلم viber داشته باشه ؟ میشه باهاش اس ام اس هم داد ؟
با ایرانسل یا همرا اول میشه زنگ یا اس زد ؟

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60

00311

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوست عزیزم حرف شما درست.اما این دوستمون دنبال گوشی آندرویدی ارزون هستن نه گالکسی Y هفتصد تومنی

دوست عزیز در مورد قیمت اشتباه میکنین.حدود 300 باید باشه.

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
مرسی برای دوستایی که کمک کردن ، xperia mini خودم شنیده بودم ، گوشی خوبیه؟ 200 قیمتش؟
وایبر هم خیلی عالی در ایران کار میکنه ! من هم رو Iphone استفاده میکنم هم Ipod touch بدون هیچ مشکلی.

بالا