• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال از اهل فن درباره کدنویسی functions.php

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام دوستان
می خواستم بپرسم آیا کدنویسی فایل functions.php برای طراحی قالب الزامیه؟! چند جا خوندم که الزامی نیست ولی خودم تو کمتر قالبی دیدم که این فایل نباشه. می دونم که این فایل واسه تغییر عملکرد وردپرس و برای رجیستر کردن ویجت جدید لازمه ولی بعضی قالب ها (عموما قالب های خارجی (بخصوص قالب های wordpress.org) نه اونهایی که ایرانی ها نوشتن) رو دیدم که کدهای بسیار پیچیده ای دارن! احساس می کنم اگر این فایل نباشه و کدنویسیش انجام نشه قالب ناقصه! دیگه نمی دونم! من اشتباه می کنم؟:guilty:

vahid216

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام
اگر که بخواید از توابع اختصاصی خودتون استفاده کنید وجود functions.php الزامی هست در غیر اینصورت ضرورتی در استفاده از اون نیست.
موفق باشید

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
مرسی، دوستان دیگه نظری ندارن؟

AGHIL1265

Registered User
لایک‌ها
80
قالبی که فایل فانکشن نداشته باشه، یه قالب ساده و سبک هست .
کوچکترین تغییری بخواید برای توابع اعمال کنید، توی این فایل باید بنویسید

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
خب همین برای من سوال هست که چه تغییراتی نیاز به کدنویسی در این فایل داره و چطور باید این کدنویسی انجام شه؟ جالبه که در این مورد و نحوه کدنویسی این فایل تو سایت های خارجی هم مطلب مفیدی نیست!

AGHIL1265

Registered User
لایک‌ها
80
ببینید
ساده ترین مثالش رو بزنم براتون تا متوجه بشید
اگر شما بخوای برای قالب ، قابلیتِ تصویر شاخص رو اضافه کنی باید کد زیر رو توی فایل فانکشن بزاری :
کد:
add_theme_support('post-thumbnails');

حالا شما بگیر قسمت توابع سایت اصلی وردپرس ( codex.wordpress.org ) رو زیر و رو بکن
کد موردنظرتو پیدا کردی، بزار توی فایل فانکشن
و توی قالبت هم فراخوانی باید بشه برای اجرا شدنش

vahid216

Registered User
لایک‌ها
25
خب همین برای من سوال هست که چه تغییراتی نیاز به کدنویسی در این فایل داره و چطور باید این کدنویسی انجام شه؟ جالبه که در این مورد و نحوه کدنویسی این فایل تو سایت های خارجی هم مطلب مفیدی نیست!
هر چیزی که بخواید در وررپرس تعریف کنید. امکان داره شما بخواید یک loop جدید اضافه کنید (‌بله می شه از داخل function هم تعریف کرد ; ) ) که توی هسته وردپرس نیست . یا مثل مثال دوست عزیز عقیل که شما با اضافه کردن اون کد تابعی رو فعال می کنید.
استفاده یا عدم استفاده از خواص این فایل مرتبط به نوع کاری هست که شما می خواید با وردپرس انجام بدید.
موفق باشید

coloop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
دوست عزیز

قالب های وردپرسی امکان تفکیک پذیری دارند.
یعنی میشه کدهایی که مربوط به صفحه های قالب هست رو برای راحتی در طراحی و عدم تکرار در کدنویسی صفحات مختلف،اصل کد قالب رو به قسمت هایی مثل : header.php function.phpو footer.php و ... تقسیم بندی کرد.البته میتوان از این کار هم صرف نظر کرد.
حال اگر در قالب،طراح نیاز به استفاده از توابع PHP کند میتواند با باز کردن تگ PHP کد خود را در آن بنویسد و اگر مایل به تفکیک تمامی توابع موجود در اصل کد قالب به خاطر دلایل گفته شده در یک فایل جداگانه باشد ، تمامی توابع را در یک فایل متنی با نام دلخواه و با پسوند php مینویسد.
اما در بعضی از مواقع با استفاده از بعضی از پلاگین های خاص که از پیش تعریف شده هستند.مجبوریم نام فایل را function.php بگذاریم.وگرنه خود فایل function.php فایل ضروری و لازمی نیست.
موفق باشید

بالا