• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال از دوستان برنامه نویس

AeroSpace

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
خسته نباشید
ببخشید نمیدونم اینجا درست پست زدم یا نه به بزرگی خودتون ببخشید
راستش من میخوام یه سایت مستقیم کننده لینک درست کنم مثه رپیدباز و .... ولی خوب میخوام یکم از اونا بهتر باشه مثلا خارج از کشورهم کاربرد داشت باشه
سوالم از شما دوستان اینه که طراحی اینطور سایتی چقدر هزینه داره ؟اصلا به صرفه هست ؟

سوال دیگم درباره راه اندازی یه آپلود سنتر مثه راپید شیر و فورشرد هست اونا چقدر هزینه دارن برای داخل کشور فقط مثه همین پارسا اسپیس که تازگی تغییر کرده آیا میتونه منیع در آمدی باشه؟

بعد کدوم رو پیشنهاد میدید ؟

سپاس فراوان

mojtaba_6485

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
خسته نباشید
ببخشید نمیدونم اینجا درست پست زدم یا نه به بزرگی خودتون ببخشید
راستش من میخوام یه سایت مستقیم کننده لینک درست کنم مثه رپیدباز و .... ولی خوب میخوام یکم از اونا بهتر باشه مثلا خارج از کشورهم کاربرد داشت باشه
سوالم از شما دوستان اینه که طراحی اینطور سایتی چقدر هزینه داره ؟اصلا به صرفه هست ؟

سوال دیگم درباره راه اندازی یه آپلود سنتر مثه راپید شیر و فورشرد هست اونا چقدر هزینه دارن برای داخل کشور فقط مثه همین پارسا اسپیس که تازگی تغییر کرده آیا میتونه منیع در آمدی باشه؟

بعد کدوم رو پیشنهاد میدید ؟

سپاس فراوان

سلام
سلامت باشید
لیچ دو نوع هست و از زبان های برنامه نویسی مختلف بایستی استفاده بشه ، بهترین راهکار این هست فایل ها روی سرور خود شما قرار نگیره تا در هزینه صرفه جویی کنین ،
قیمت این دست سیستم ها بستگی به تعداد سرورهایی هست که شما میخوایید ، برای مثال ما برای یکی از مشترکین خودمون سیستمی نوشتیم که مبتنی بر رپیدلیچ کار میکنه بنا به تقاضای خود مشترک با هزینه 6.500.000 تومان و مشترکی داشتیم که پارت بندی کرد و سرجمع حدود 11.000.000 تومان هزینه کرد روی فریم ورک اختصاصی خودمون کار شد
از اسکریپت های آماده هم که رایگان هستند میتونید استفاده کنید اما به هیچ وجه بهینه شده نیستن و مشکلات زیادی دارن روی توسعه هم به مشکل برمیخورین که این رو به شما پیشنهاد نمی کنم یا کاری تجاری رو شروع نکنین یا قبلش بودجه برای همه قسمت ها در نظر بگیرین و اختصاصی سفارش بدید
در مورد راه اندازی آپلود سنتر این جنبه عمومی داره اما لیچ معمولا کاربران خاصی رو به خودش جذب میکنه ، اسکریپت آپلود سنتر هزینش برحسب UI که ساخته میشه و یوزر میبینه قیمت گذاری میشه روش مانور زیادی هم میتونید بدید و ایده های زیادی میتونید توش پیاده سازی کنید تو این دسته هم ما مشترک داریم که کارشون رو انجام دادیم به زبانی که دوست داشتن ، چیزی که من متوجه شدم این بوده سیستمی که آپلود سنتر و چند زبانه باشه و یه سری ایده توش داشته باشین و طرح رو جوری پیش ببرین که یوزرها 100% مطمئن باشن بلایی سر فایل ها نمیاد مطمئن باشین جایگاه جهانی خوبی پیدا می کنین در این مورد هم نیاز به سرمایه دارین بین 5.000.000 تومان الی 10.000.000 تومان تا بتونید طرحی مناسب رو پیاده سازی کنین ، تو این رده هم اسکریپت های رایگان وجود داره ولی مثل اسکریپت قبلی با افزایش یوزر یا در توسعه مطمئن باشین به مشکل بر میخورین
نیاز به تنظیمات خاص روی سرور برای هر دو نوع اسکریپت هم دارین
اگر دوست داشتین در هر دو حالت تیم ما میتونه شما رو پوشش بده ، پروپزال بنویسید و نیازمندی های خودتون رو کامل تشریح کنین بعد به آدرس
web2.png
ارسال کنین هزینه و زمان رو همکارام به شما میدن ، در تک تک مراحل ساخت هم ایده هایی که در این زمینه ها میشه داد رو بهتون پیشنهاد میدیم که اگر دوست داشتید اجرایی کنیم روی پروژه

سود در هر دو دسته وجود داره اما در آپلودسنتر به دلیل اینکه بیشتر میتونید بهش شاخه و برگ بدید سودی بیشتری میبرین

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
رقابت واقعا زیاده اگه ایده نو و جدیدی ندارید اینکار رو نکنید
برای لیچ شما که خودتون برنامه نویس نیستید بهتره کارتون رو مثل یک شرکت پیش ببرید یعنی مثلا یک برنامه نویس استخدام کنید ، چون سایت های اشتراک فایل تغییرات زیادی تو سیستمشون می دند و همچنین شما بهتره امکانات جدید اضافه کنید برای همین شاید یه برنامه نویس با حقوق ثابت به صرفه تر باشه ولی کلا پیشنهاد نمی کنم

حالت دوم هم ، اگه می خواهید کار درست باشید باید یه یه شرکت درست و حسابی داشته باشید با چند نفر مسئول پشتیبانی مسلط به زیان ، و اینکه باید دیتاسنتر قوی داشته باشید که سود بالاش وقتیه که این دیتا سنتر برای خودتون باشه نه اینکه بخوای سرور کرایه کنید ، برای همین تو ایران خیلی نمی تونید پیشرفت کنید

AeroSpace

Registered User
لایک‌ها
17
سپاس از دوستان عزیز

دوستان دیگه ایی نیستن؟

Grafs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
سلام
درباره ی استفاده از پایتون سوال دارم
این 3 تا نصب شدند
IDLE) Python GUI)
Module Docs
Python) command line)
حالا چطوری باید برنامه را بنویسم و اجرا کنم؟
اول و آخر برنامه چه دستوراتی باید باشه؟ تا برنامه بسته نشه ( بتونم اجراشو ببینم )
اولش کدام از اینها باید باشه؟
import sys
import os

http://forum.persiantools.com/threads/آموزش-پايتون-python.46544/
و
http://forum.persiantools.com/threads/آموزش-پایتون-به-زبان-فارسی.211869/
هم دیدم اما متوجه نشدم
لطفا منو راهنمایی کنید

Grafs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41