• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال از دوستان متخصص!!!! فوري هست

Mehdi4400

Registered User
لایک‌ها
32
سلام و عرض ادب
اول اينكه بنده كارت گرافيك zotac گرفتم منتها اسلاتش به مانيتور وصل نميشه ، پين هاش فرق ميكنه طبق عكس زير ( سوكت زرد و سفيد )
لينك عكس
http://8pic.ir/images/phevx9vzay16snm1h29v.jpeg
دوم اينكه يكي از دوستان بعد از خريد كيس جديد ، بدنه كيس برق دار شده است ؟
راه حل چيست

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام و عرض ادب
اول اينكه بنده كارت گرافيك zotac گرفتم منتها اسلاتش به مانيتور وصل نميشه ، پين هاش فرق ميكنه طبق عكس زير ( سوكت زرد و سفيد )
لينك عكس
http://8pic.ir/images/phevx9vzay16snm1h29v.jpeg
دوم اينكه يكي از دوستان بعد از خريد كيس جديد ، بدنه كيس برق دار شده است ؟
راه حل چيست
سلام. سوالتون رو توی پ خ هم از بنده پرسیده بودید و بنده پاسخ دادم. اینجا هم دوباره پاسخ می دم:
نه عزیز. بستگی به مانیتورتون داره. اون دو تا خروجی سفیده به DVI معروفه و HDMI هم که داره. اگر ورودی مانیتورتون معمولیه و آبی رنگه تبدیل می خواد. اسم تبدیل DVI to VGA Port

Mehdi4400

Registered User
لایک‌ها
32
سلام. سوالتون رو توی پ خ هم از بنده پرسیده بودید و بنده پاسخ دادم. اینجا هم دوباره پاسخ می دم:
نه عزیز. بستگی به مانیتورتون داره. اون دو تا خروجی سفیده به DVI معروفه و HDMI هم که داره. اگر ورودی مانیتورتون معمولیه و آبی رنگه تبدیل می خواد. اسم تبدیل DVI to VGA Port
اقا رضا تشكر
زحمت كشيدي
سوال دوم راه حلش چي هست
كيس نو گرفتن اوردن خونه برق داره كيس

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
اقا رضا تشكر
زحمت كشيدي
سوال دوم راه حلش چي هست
كيس نو گرفتن اوردن خونه برق داره كيس
خواهش. باید ببریدش همونجایی که خریدین بدین براتون ایزوله کنن. خودتون دست بهش نزنید. دلایل متعددی می تونه داشته باشه.

Mehdi4400

Registered User
لایک‌ها
32
كيس تهران خريداري شده موقع تست مشكلي نداشت
منتها الان شهرستان هست
برگشتش امكان پذير نيست
نظر شما چي هست
چه كنيم
خواهش. باید ببریدش همونجایی که خریدین بدین براتون ایزوله کنن. خودتون دست بهش نزنید. دلایل متعددی می تونه داشته باشه.

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
كيس تهران خريداري شده موقع تست مشكلي نداشت
منتها الان شهرستان هست
برگشتش امكان پذير نيست
نظر شما چي هست
چه كنيم
مشکلی براتون ایجاد نمی کنه. اما برای ریشه کن کردنش باید دوباره اسمبل بشه. باید زیر پیچهای مادربورد واشر حتما بزارن و شاید برای پاور هم لازم بشه.

behnamfrozen

Registered User
لایک‌ها
97
دوست عزیز اگر دوست داشتین میتونین مهندسی معکوس کنید و من این کارو کردم و جواب گرفتم برای پینهای اضافی کابل مانیتور میتونید پینهایی که بهش نمیخوره با پینهایی که رو کابل قبلی بوده تعویض کنید به این صورت که با انبرست پین رو میگیرید و بیرون میکشید و ا بعد اون یکی رو میکشید و سپس اونی که میخواین رو به جای اون یکی میزارید.برای برق دزدی کیس هم یه سیم نیم متری به بدنه وصل کنید و به زمین اتصال بدین که اصطلاحا میگن ارت به زمین اگه اشتباه نکنم.شاید خنده دار باشه ولی به هر حال راه حل های وطنی هست دیگه چه کنیم.وطنم پاره تنم:general711:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
دوست عزیز اگر دوست داشتین میتونین مهندسی معکوس کنید و من این کارو کردم و جواب گرفتم برای پینهای اضافی کابل مانیتور میتونید پینهایی که بهش نمیخوره با پینهایی که رو کابل قبلی بوده تعویض کنید به این صورت که با انبرست پین رو میگیرید و بیرون میکشید و ا بعد اون یکی رو میکشید و سپس اونی که میخواین رو به جای اون یکی میزارید.برای برق دزدی کیس هم یه سیم نیم متری به بدنه وصل کنید و به زمین اتصال بدین که اصطلاحا میگن ارت به زمین اگه اشتباه نکنم.شاید خنده دار باشه ولی به هر حال راه حل های وطنی هست دیگه چه کنیم.وطنم پاره تنم:general711:
سلام. بنده در خصوص اتصال به زمین بدنه کیس برای اونهایی که الکتریسیته ساکن دارم همین روش رو اجرا می کنم. طبیعی هم هست که جواب میده. ممنون از اینکه تجربتون رو در اختیار انجمن قرار می دید.

بالا