• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال از دوستان گرافیک کار

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

یه برنامه شنیدم هست که تصویر صورت رو به صورتهای دیگه تبدیل میکنه مثلا ریش میذاره یا عینک بدون فهمیدن .

منظورم photoshop یا super goo یا امثال اینها نیست.

چون اینها در مقابل اون برنامه حکم دستگرمی داره و خیلی کوچیکه.

اون برنامه شنیدم خیلی قدرتمنده تو این کارها.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
من يه سي دي دارم به نام «چهره آرا» كه 4 تا نرم افزار داخلشه و هر چهار تاشون هم براي همين منظور ساخته شده اند. البته از نظر ميزان پيشرفتگي و امكانات به پاي فتوشاپ نميرسند، ولي دقيقاً همين كار رو ميشه باهاشون انجام داد بدون اين كه معلوم بشه. مثلاً سر خودت رو ميذاري رو تنه يه آدم خوش تيپ كه كنار برج ايفل ايستاده، بدون اين كه كسي بتونه تشخيص بده كه اين ساختگيه.

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
?? ?? ?? ?? ???? ?? ??? «???? ???» ?? 4 ?? ??? ????? ?????? ? ?? ???? ????? ?? ???? ???? ????? ????? ??? ???. ????? ?? ??? ????? ???????? ? ??????? ?? ??? ?????? ???????? ??? ?????? ???? ??? ?? ???? ??????? ????? ??? ???? ??? ?? ????? ???. ????? ?? ???? ?? ?????? ?? ??? ?? ??? ??? ??? ?? ???? ??? ???? ???????? ???? ??? ?? ??? ????? ????? ??? ?? ??? ???????.

منظور شما همون برنامست که یه دولار آمریکا هم داره که عکس رو میذاری وسطش؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
خير، من دلار آمريكا نديدم.
اين برنامه به اين صورت هست كه وقتي عكس چهره رو بهش ميدي، خودش به صورت خودكار موها رو حذف مي كنه و جاي چشم و گوش و لب و بيني رو هم به صورت تقريبي تشخيص ميده كه به صورت دستي هم ميشه اصلاحش كرد. بعد ميتونه موها، رنگ لب، رنگ پوست، رنگ چشم، ابرو، كلاه، عينك، سبيل و ... رو تغيير بده. سي ديش ارزونه. ميتوني بخري ببيني. من رايتش رو خريدم 600 تومن.
ولي دلار آمريكا داخلش نديدم (هر چند ميشد خودمون اگه عكس دلار آمريكا داشته باشيم عكس سر رو به اون اضافه كنيم)

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
این برنامه مختص چهره و صورت هست.

اما شما میگ 600 تومن کمی شک برانگیزه.

نمیدونم همونه یا نه.

میتونی اسم و مشخصات دقیق برنامه رو بدی یا اگه شد یک عکس از جلد برنامه بذاری.

ممنون میشم.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

با عرض معذرت، الآن نه عكس اون سي دي رو دارم، نه توي اينترنت تونستم عكسش رو پيدا كنم، نه خود سي دي دست خودمه كه بتونم اسم نرم افزارهاش رو نگاه كنم و بگم.

فقط نميدونم چرا ميگيد قيمت 600 تومن تعجب انگيزه. آخه توي شيراز همه جور سي دي را رايت مي كنند و به همين قيمت مي فروشند. خواه يه نرم افزار ساده مثل «فال حافظ» باشه، خواه يه نرم افزار حرفه اي مثل فتوشاپ يا حتي «درج». در ضمن «چهره آرا» اسم نرم افزارش نيست، اسم سي ديش هست. خود نرم افزارهاي داخل سي دي، هيچ كدوم ايراني نيستند. ولي فروشنده اي كه سي دي رو ازش خريدم، مي گفت كه اينها همون نرم افزارهايي هستند كه توي ارايشگاه، قبل از اصلاح عروس يا داماد، تصوير اصلاح شده شون رو بهشون نشون ميدند.

لازم به يادآوري هست كه توي اينترنت تبليغ شده كه اين نرم افزار فقط مخصوص بانوان هست، اما واقعيت اينطور نيست و امكانات نرم افزارهاي داخل سي دي براي آقايان هم مناسبه. مثلاً انواع موها، كلاه ها و عينك هاي مردانه رو داره. اگه دنبال تغيير چهره هستي و ميخواهي به صورت حرفه اي كار كني، فكر مي كنم همين چهره آرا و فتوشاپ بهترين گزينه ها براي كار باشند.

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی خیلی ممنون.

درسته این روزها تو ایران نرم افزارها بقیمت بسیار ناچیز موجوده.

پس به احتمال قوی اون برنامه همینی هست که شما میگی.

من برادرم عکاس و فیلمبرداره و دنبال همچین برنامه اییه.

بهر حال اگه تونستی اسم برنامه ها رو بنویس اگه نه که هیچ.

قربانت.;)

بالا