• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال از قهوه خور های عزیز

best101

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
دوستان من به یکی از دوستانم گفته بودم برام قهوه ی اسپرسو فرانسوی بیاره از ترکیه
حالا میگه اسپرسو فرانسه پیدا نکردم اصلا
میگه قهوه ی برزیلی هست ازش تعریف میکنن برات بیارم
حالا سوالم اینه بنظرتون قهو ه ی خوبی هست برام بیاره؟
همراهش کاراملی چیزی نخره؟مرسی
(ممنون میشم ی راهنمایی جامع بکنید)
دوستان الان برام نمونه آورده قهوش این مدلی نیست:
beans3.jpg

خود شده هست این مدلی:
coffee-wallpad-36-e1424000272248.jpg

996_orig.jpg

فرق اینا با هم چیه؟روش تهیه ی دومی چطوری هست؟

Last edited:

best101

Registered User
لایک‌ها
46
یکی نیست بهم کمک کنه؟:(

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
یکی نیست بهم کمک کنه؟:(
سلام best101
من نسبت به دانشی که دارم مختصر توضیح میدم که شما فعلن کارتان راه بیفته
ما به 3 صورت قهوره را درست میکنیم 1.ترک 2. اسپرسو 3.فرانسه
ترک روی گاز با ظرف مخصوص درست میشه اسپرسو و فرانسه با دستگاه کافه ماشین (ساده دارم بیان میکنم)
حالا اگر دانه های کافه را بزاری تو دستگاه اسیاب که قهوه فروشی داره درجه 1 و2و3 و اخرین درجه که فقط چند تا خط هست معلوم نیست درجه چنده، رو دستگاه قابل مشاهده هست طرف وقتی میخواهد اسیاب کنه میگی برای چی میخواهی ترک اسپرسو یا فرانسه قضیه اینطوری هست که درجه 1 همیشه مال ترک هست که چنان دانه های قهوه خرد و ریز و پودرمیشوند و نرم که وقتی ترک درست کردی میتوانی له های ته قهوه را هم باهاش بخوری درجه 2 یکمی درشت تر نسبت به ترک که برای اسپرسو استفاده میشه و درجه 3 درشتر از درجه 2 که برای فرانسه استفاده میشه
حالا ما دو نوع قهوه از لحاظ مرغوبیت و کافین زیاد داریم
1.عربکا 2.روبوستا عربکا کافین کمتر ملایمتر وکیفیت مطلوبترگرونتر و روبوستا هم کافین زیاد نسبت به اینکه هرچقدر دانه قهوه تیره تر باشه کافین و تلخی بیشتر
حالا میرسیم به کشورهای که تو نواحی انها هم عربکا کشت میشه هم روبوستا
مثل اندونزی برزیل ویتنام و......
حالا وقتی دوست شما میگه قهوه اسپرسو فرانسه پیدا نکرده و برزیلی پیدا کرده من حدس میزنم عربکا پیدا کرده نه روبوستا و ان هم از کشور تولید کننده برزیل
و من چیزی که از عکس بالا پیدا کردم در ترکیه برای تهیه قهوه ترک از قهوه های که دانه های خیلی روشن دارند استفاده میکنند چون هرچقدردانه های قهوه بسوی رنگ تیره بره تلخی و کافینش بیشتر میشه در ضمن بعضی وقتها دانه اولیه را با مواد دیگر مثل دارچین فلفل و... کف میدهند
حالا ببین بعضی از کافیشاپ ها ازشون اسپرسو سفارش میدی میاد قهوه روبوستا (اندونزی و برزیل ) را با قهوه عربکا (نمیدونم از چه کشوری ) به نسبتی که خودش برای مشتریاش داره میکس میکنه البته اسیاب برای اسپرسو و چون عربکا بوی خوبی به قهوه میده و برزیل یک ته مزه ترش و تلخی داره این برزیلی که من استفاده میکنم و میخرم اینطوری هست را به مشتریاش عرضه میکنه شما باید اول ببینی از چه نوع قهوه ای خوشت میاید تلخ ملایم و.......
فعلن تا این حد میتون راهنمایی کنم امیدوارم کار شما یک کوچلو راه بیفته

شب خوش

Last edited:

best101

Registered User
لایک‌ها
46
سلام best101
من نسبت به دانشی که دارم مختصر توضیح میدم که شما فعلن کارتان راه بیفته
ما به 3 صورت قهوره را درست میکنیم 1.ترک 2. اسپرسو 3.فرانسه
ترک روی گاز با ظرف مخصوص درست میشه اسپرسو و فرانسه با دستگاه کافه ماشین (ساده دارم بیان میکنم)
حالا اگر دانه های کافه را بزاری تو دستگاه اسیاب که قهوه فروشی داره درجه 1 و2و3 و اخرین درجه که فقط چند تا خط هست معلوم نیست درجه چنده، رو دستگاه قابل مشاهده هست طرف وقتی میخواهد اسیاب کنه میگی برای چی میخواهی ترک اسپرسو یا فرانسه قضیه اینطوری هست که درجه 1 همیشه مال ترک هست که چنان دانه های قهوه خرد و ریز و پودرمیشوند و نرم که وقتی ترک درست کردی میتوانی له های ته قهوه را هم باهاش بخوری درجه 2 یکمی درشت تر نسبت به ترک که برای اسپرسو استفاده میشه و درجه 3 درشتر از درجه 2 که برای فرانسه استفاده میشه
حالا ما دو نوع قهوه از لحاظ مرغوبیت و کافین زیاد داریم
1.عربکا 2.روبوستا عربکا کافین کمتر ملایمتر وکیفیت مطلوبترگرونتر و روبوستا هم کافین زیاد نسبت به اینکه هرچقدر دانه قهوه تیره تر باشه کافین و تلخی بیشتر
حالا میرسیم به کشورهای که تو نواحی انها هم عربکا کشت میشه هم روبوستا
مثل اندونزی برزیل ویتنام و......
حالا وقتی دوست شما میگه قهوه اسپرسو فرانسه پیدا نکرده و برزیلی پیدا کرده من حدس میزنم عربکا پیدا کرده نه روبوستا و ان هم از کشور تولید کننده برزیل
و من چیزی که از عکس بالا پیدا کردم در ترکیه برای تهیه قهوه ترک از قهوه های که دانه های خیلی روشن دارند استفاده میکنند چون هرچقدردانه های قهوه بسوی رنگ تیره بره تلخی و کافینش بیشتر میشه در ضمن بعضی وقتها دانه اولیه را با مواد دیگر مثل دارچین فلفل و... کف میدهند
حالا ببین بعضی از کافیشاپ ها ازشون اسپرسو سفارش میدی میاد قهوه روبوستا (اندونزی و برزیل ) را با قهوه عربکا (نمیدونم از چه کشوری ) به نسبتی که خودش برای مشتریاش داره میکس میکنه البته اسیاب برای اسپرسو و چون عربکا بوی خوبی به قهوه میده و برزیل یک ته مزه ترش و تلخی داره این برزیلی که من استفاده میکنم و میخرم اینطوری هست را به مشتریاش عرضه میکنه شما باید اول ببینی از چه نوع قهوه ای خوشت میاید تلخ ملایم و.......
فعلن تا این حد میتون راهنمایی کنم امیدوارم کار شما یک کوچلو راه بیفته

شب خوش
سلام
واقعا ممنونم بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتید
خیلی مفید بود:general504:
ای نوع قهوه نرم هست و واقعا اساسی تلخ هست
ولی من قهوه ی میخوام که اصلا تلخ نباشه یا کمتر تلخ باشه
ی جورایی کاراملی(نمیدونم دقیق اسمش چیه)
حالا من اینو درست کردم خوشم نیومد
الان من بگم برای چی بیاره که هم تلخ نباشه هم خوشمزه و خشوبو باشه
کنار قهوه مکمل خاصی هم باید بگم بیاره؟
ممنونم:general504:

ed2008

Registered User
لایک‌ها
436
الان من بگم برای چی بیاره که هم تلخ نباشه هم خوشمزه و خشوبو باشه = این که همون عربکا هست حالا مال چه کشور این یکی را واقعا نمیدونم
ببین همین مدل عربکا را
در برزیل کشت میشه Brazillian
در کلمبیا طعم تند و کمی ترش columbian
Gava در اندونزی کشت میشه
در جامائکا کشت شده و غلیظ و ترش jamaica
در اتیوپی کنیا و تانزانیا تولید میشه African
Mocca در یمن تولید میشه ترش و تند
بر خلاف نامش در اندونزی و سنگاپور و مالزی کشت میشه Turkish
ببین من خودم هم قبلا سوال شما را مطرح کردم چه قهوه ای خوبه اما جواب وجود نداره همچی سلیقه ای هست و مزه بزار یک جریان برای شما تعریف کنم یک روز من رفتم به فروشنده گفتم من قهوه تلخ نمیتونم استفاده کنم قهوه خوشمزه و ملایم میخواهم طرف به من یک قهوه دارد و گفت از دوبی برایم اوردند من اوردم خانه و استفاده کردم دیدم خوبه رفتم باز بخرم قبلش تاکید کردم که عربکا از کشورهای اسیا میخواهم بعد که طرف بسته قهوه را گذاشت بالا دیدم رو پلاستیکش زده

arabic turkish coffee
گفتم به فروشنده که اشنا بود که مرد مومن من قهوه ترکیش نمیخواه از ترکیه نمیخواهم طرف بنده خدا هم که بابا این مال ترکیه نیست خلاصه خریدیم امدیم خانه تحقیق کردیم بعد فهمیدیم که درست عربکا هست اما مال کشورهای اسیا شرقی

حالا فکر میکنی به کافه چی میزنند یا همیشه با شیر سرو میشه یا با کافه میت که این هم شیر خشک هست و همیشه با اسپرسو یک شکلات اینا را میشه ایران خرید اما اصل همون قهوه هست که خوب بخری البته شکلاتهای ترکیه هم خوبند بهتر از تولیدات ایران
اما مارکهای معروف قهوه های بسته بندی :Netle .Maxwell.jacob.illy.lavazza
دیگه هرچی بود را گفتم حالا باید از دوستان دیگه که تو کار خرید و فروش قهوه هستند باید کمک بگیری

best101

Registered User
لایک‌ها
46
الان من بگم برای چی بیاره که هم تلخ نباشه هم خوشمزه و خشوبو باشه = این که همون عربکا هست حالا مال چه کشور این یکی را واقعا نمیدونم
ببین همین مدل عربکا را
در برزیل کشت میشه Brazillian
در کلمبیا طعم تند و کمی ترش columbian
Gava در اندونزی کشت میشه
در جامائکا کشت شده و غلیظ و ترش jamaica
در اتیوپی کنیا و تانزانیا تولید میشه African
Mocca در یمن تولید میشه ترش و تند
بر خلاف نامش در اندونزی و سنگاپور و مالزی کشت میشه Turkish
ببین من خودم هم قبلا سوال شما را مطرح کردم چه قهوه ای خوبه اما جواب وجود نداره همچی سلیقه ای هست و مزه بزار یک جریان برای شما تعریف کنم یک روز من رفتم به فروشنده گفتم من قهوه تلخ نمیتونم استفاده کنم قهوه خوشمزه و ملایم میخواهم طرف به من یک قهوه دارد و گفت از دوبی برایم اوردند من اوردم خانه و استفاده کردم دیدم خوبه رفتم باز بخرم قبلش تاکید کردم که عربکا از کشورهای اسیا میخواهم بعد که طرف بسته قهوه را گذاشت بالا دیدم رو پلاستیکش زده

arabic turkish coffee
گفتم به فروشنده که اشنا بود که مرد مومن من قهوه ترکیش نمیخواه از ترکیه نمیخواهم طرف بنده خدا هم که بابا این مال ترکیه نیست خلاصه خریدیم امدیم خانه تحقیق کردیم بعد فهمیدیم که درست عربکا هست اما مال کشورهای اسیا شرقی

حالا فکر میکنی به کافه چی میزنند یا همیشه با شیر سرو میشه یا با کافه میت که این هم شیر خشک هست و همیشه با اسپرسو یک شکلات اینا را میشه ایران خرید اما اصل همون قهوه هست که خوب بخری البته شکلاتهای ترکیه هم خوبند بهتر از تولیدات ایران
اما مارکهای معروف قهوه های بسته بندی :Netle .Maxwell.jacob.illy.lavazza
دیگه هرچی بود را گفتم حالا باید از دوستان دیگه که تو کار خرید و فروش قهوه هستند باید کمک بگیری
داداشم واقعا ممنونم لطف بزرگی در حق من کردید
ممنونم:general504::general504::general504:
بسیار جامع و دقیق

بالا