• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال از وب مستر ها در مورد قیمت سیستم کلیکی

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام همکاران گرامی بنده قصد راه اندازی سیستم کلیکی دارم تبلیغات کلیک خور خیلی خوبی دارند به طوری که من در یک سایت تست کردم با بازدید 10 هزار ایپی روزانه نزدیک به 600 کلیک داشت

تبلیغات تماما برنامه های موبایله فقط اینکه از این 600 کلیک فروشی که داشتم در حدی بود که اگر بیشتر از 30 تومان برای هر کلیک بخوام بدم اخرش به ضرر می کشه

اگر همچین سیستمی با نرخ 30 تومان برای هر کلیک بزنم ازش حمایت می شه یا خیر؟

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
اگه این قدر کلیک خور داشته باشه به نظرم قمیت مناسبیه

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام همکاران گرامی بنده قصد راه اندازی سیستم کلیکی دارم تبلیغات کلیک خور خیلی خوبی دارند به طوری که من در یک سایت تست کردم با بازدید 10 هزار ایپی روزانه نزدیک به 600 کلیک داشت

تبلیغات تماما برنامه های موبایله فقط اینکه از این 600 کلیک فروشی که داشتم در حدی بود که اگر بیشتر از 30 تومان برای هر کلیک بخوام بدم اخرش به ضرر می کشه

اگر همچین سیستمی با نرخ 30 تومان برای هر کلیک بزنم ازش حمایت می شه یا خیر؟
الان فکر نکنم سایتی زیر 50 تومن بده و سایتهای مثل کلیک یاب و غیره هم تا 100 هم میدن.
مگه ابنکه سیستمت شمارشش خوب باشه و سقف برداشت رو هم پایین قرار بدی و اینطوری بتونی کاربر جذب کنی.

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
الان فکر نکنم سایتی زیر 50 تومن بده و سایتهای مثل کلیک یاب و غیره هم تا 100 هم میدن.
مگه ابنکه سیستمت شمارشش خوب باشه و سقف برداشت رو هم پایین قرار بدی و اینطوری بتونی کاربر جذب کنی.
کلیک های تکراری را هم حساب کنند :D

• Like
Reactions: ap3

gem-music.com

Registered User
لایک‌ها
499
سلام عزیز نرختون کمه سایت نکست پایا 100 تومن میده
بنظرم بهتره با یه قیمت بالا شروع کنید کاربر که گرفتید کاهشش بدید
محصول هک تلگرام هم امتحان کنید در پناه خدا

Payamyekta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ببین دوست عزیز در مورد تبلیغات کلیکی نمیدونم ولی درمورد پاپ آپ نظرمو میگم

۱- با اومدن شبکه ها و نرم افزارهای موبایلی بازدید سایتها وحشتناک افت کرده اگه پولتو از سر راه نیاوردی کلا از سایت و اینا بیا بیرون فعلا.

۲-مدتهاست رباتهای گوگل این ترفند افزایش بازدید رو شناسایی کردن و شاید در کوتاه مدت رتبه سایتی که ازتون بازدید میخره بره بالا اما کمی بعد چنان سقوط میکنه که فکرشم نمیکرده.

۳- در اینترنت مطالب درباره معایب اینگونه تبلیغات زیاد نوشته شده و بازار هدف شما (با سوادتر) شده و نسبت به معایب این تبلیغات قبلا آگاه میشن.

۴- دوستانه پیشنهاد میکنم نه ارائه دهنده این تبلیغات باشید و نه گیرنده اون. چون ملت با دیدن تبلیغات بازشونده فقط فحش میدن نمونش خود من. موفق باشی

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
دوستان دقت کنند سایت های دیگه بنر های کلیک خور ندارند و کمتر کسی کلیک می کنه بعضا دیدم که شاکی بودن 1 کلیک هم نداشتن اما این بنر ها همه مخصوص اندرویده و برنامه هاییه که خیلی حتی برای کنجکاوی هم که شده کلیک می کنند مثلا بنر 3000 هزار بازی آندروید یا بنر ساخت کارت پستال یا بنر اس ام اس الکی خوب این بنر ها رو نمی تونید با بنر های فروش تبلت و غیره مقایسه کنید

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
میخوای عین عدد بزنی ؟

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484

daramadnet

Registered User
لایک‌ها
58
به نظر من خوبه درسته ممکنه بعضی سیستم ها مبلغ بالاییبدهند ولی تبلیغات کلیک خور نباشه یاکم خساب کنند به شرطی که بنر ها کلیک خور باشه وشمارس درست باشه خوبه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ببین دوست عزیز در مورد تبلیغات کلیکی نمیدونم ولی درمورد پاپ آپ نظرمو میگم

۱- با اومدن شبکه ها و نرم افزارهای موبایلی بازدید سایتها وحشتناک افت کرده اگه پولتو از سر راه نیاوردی کلا از سایت و اینا بیا بیرون فعلا.

۲-مدتهاست رباتهای گوگل این ترفند افزایش بازدید رو شناسایی کردن و شاید در کوتاه مدت رتبه سایتی که ازتون بازدید میخره بره بالا اما کمی بعد چنان سقوط میکنه که فکرشم نمیکرده.

۳- در اینترنت مطالب درباره معایب اینگونه تبلیغات زیاد نوشته شده و بازار هدف شما (با سوادتر) شده و نسبت به معایب این تبلیغات قبلا آگاه میشن.

۴- دوستانه پیشنهاد میکنم نه ارائه دهنده این تبلیغات باشید و نه گیرنده اون. چون ملت با دیدن تبلیغات بازشونده فقط فحش میدن نمونش خود من. موفق باشی
در مورد بند 4 گفته شما کاملا موافق هستم و چندین بار گفتم رو کاری وقت بزارین دوستان که خدمت بدی و کاربر پول بده ساده و تمیز خیلی خیلی کارا هست اما ما همون اول کار یه سایت میزینیم و پاپ آپ

در مورد بند اول که قرمز و بلد کردم اصلا موافق نیستم مگر فیسبوک اومد سایتها مردند مگه این همه سایت تو دنیا هستند و با وجود شبکه های اجتماعی چرا بسته نمیشن ببینید دوست من کم شدن آمار یه علت ساده داره مردم تو کانال ها چیزی رو پیدا می کنن بدون هزاران پاپ آپ و غیره که تو سایت ها بعد چند مرحله بهش می رسیدن والا سایت های درست و درمون آمارشون که کم نشده هر روزم دارن پیشرفت می کنن اوضاع درآمد رو که نباید با دوتا سایت تفریحی سنجش کرد یا اوضاع کسی درآمد رو با دوتا همکاری در فروش که جای ساعت پوست خربزه می فرسته چون اینا فروشش کم شده آی داد آی هوار اینترنت مرد نه پس چرا هزاران فروشگاه معتبر و تخصصی هر روز بهتر میشن

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
از شما بعید بود پارازیت بندازید مگر میشه با گوگل کار کرد
متوجه منظور من نشدید.
عرض بنده این بود که گوگل فرضا سیصد تومان میدهد. برای هر کلیکی.
شما اگر میخوای موفق باشی حداقل ۱۰۰ تومان باید بدهید که کار کنند.
ما سال ۸۸ سیستم کلیکی داشتیم کلیکی سی تومان تا هفتاد تومان میدادیم اون موقع!
الان که سی تومان ارزشی نداره طبیعتا موفق نخواهید شد. اما اگر کلیکی صد تومان باشه یا حداقل هفتاد تومان موفق خواهید شد.
این رو بر اساس تجربه گفتم.
موفق باشید

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
30 تومن خوبه من خودم پست ثابت رو تست کردم بیشتر از 30 تومن یعنی ضرر شما 30 تومن در نظر بگیر اما شمارش سیستم خوب باشه، دوستان اطلاع ندارن اون سیستمی که 100 تومان میده مطمئن باشید ثانیه شمار اون سایت خیلی بالاست خیلی از کلیک های شما را حساب نمی کنه شما 30 تومان در نظر بگیرید کاربرا میان در نت اعتبار افراد خیلی مهمه که شما دارید. موفق باشید.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
کاربر ایرانی به قیمت کلیک نگاه می کند شما به جای ۳۰ تومن واقعی بگو کلیکی ۱۵۰ میدی ولی از هر ۵ تا یکی را بشمار، اینجوری همه خوشحال و راضی میشن :D

myindustry

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
نرخ کلیک بر روی بنرهای تبلیغاتی در رتج 0.5% تا 3 درصد است. یعنی شما در مثال خود طیف بالای بازه را محاسبه کردید. قیمت هر کلیک هم در ایران حدود 60 تومان است (به طور متوسط) بنابراین به نظرم 30 تومان قیمتی نیست که وبمسترها استقبال کنند.

بالا