• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال :انتخاب پاور مناسب

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام

مشخصات کیس من این هست
processor : intel core(tim) cpu [email protected] ghz
installed memory (ram) : 2.00 gb
nvidia geforce 8600 gts(microsoft corporation - wddm v1.1)
مادر برد : asus p5c41t-mlx
پاور: تسکو مدل 600
maxtor stm....as ata device

پاورم چند روزی هست که موقع روش شدن صدای بدی میده بعد از چند بار روشن و خاموش کردن صداش قطع میشه فکر کنم داره خراب میشه...
می خوام اگه خراب شد زود بخرم و نصب کنم تا کمتر معطل بشم....

به نظر شما پاور گرین 450 مناسبش هست؟
http://www.digikala.com/Product/DKP-34584/Huntkey-Green-Power-450W/پاور-هانت-کی-گرین-پاور-450-وات

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
سلام.
مطمئن هستید که صدا از پاور هست؟
بله پاور مناسبی هست و کلا پاور گرین چون ریل هست در واتهای پائینتر با وات بالاهای برندهای دیگر برابری میکند.
به نظر من پاور 380 گرین هم جوابگو هست.
یک پیشنهاد هم دارم که خیلی جاها به کارتون میاد ، میتونید نرم افزار Green Calculator را از سایتش دانلود کنید!
این نرم افزار قابل نصب بر روی گوشیهای موبایل بوده و با دادن لیست قطعات به آن ، نرم افزار بهترین و مناسب ترین پاور را به شما پیسنهاد میکند.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام.
بله پاور مناسبی هست و کلا پاور گرین چون ریل هست در واتهای پائینتر با وات بالاهای برندهای دیگر برابری میکند.
به نظر من پاور 380 گرین هم جوابگو هست.
یک پیشنهاد هم دارم که خیلی جاها به کارتون میاد ، میتونید نرم افزار Green Calculator را از سایتش دانلود کنید!
این نرم افزار قابل نصب بر روی گوشیهای موبایل بوده و با دادن لیست قطعات به آن ، نرم افزار بهترین و مناسب ترین پاور را به شما پیسنهاد میکند.

بله فکر کنم صدای پاوره..

لینکشو لطفا بزار. برای ویندوز قابل نصب نیست؟ موبایل سیستم دار ندارم.

یه پاور thermaltek550 w دارم از 10 سال پیش و مطمئن نیستم خراب باشه.اینائی که نصب می کنن می تونن تشخیص بدن سالمه ؟ چون خودم بلد نیستم و طبق تجربیات سالهای قبلی ترجیح میدم بدم به یه آدم وارد برام نصب کنه.

Last edited:

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
اگر از سخت افزار سر در میارید خیلی راحت با گوش دادن میتونید ببینید که صدا از کجاست!

میتونید به سایتشون سر بزنید : لینک
این حسابگر آنلاینه - فقط توجه داشته باشید که پاور معرفی شده توسط این برنامه در حالتی در نظر گرفته میشود که سیستم به صورت فول زیر بار باشه.

پاوری هم که گفتید از 10 سال پیش دارید رو پیشنهاد نمیکنم حتی اگر سالم باشه. احتمالا هم یک سری از سوکتهای تغذیه برای سیستم شما را نداشته باشد و نیاز به تبدیل داشته باشه.
به تعمیر کار نشان دهید با دستگاه تست میکند و به شما نتیجه را میگوید و معمولا هم هزینه ای نمیگیرن.
خودتون هم میتونید با یک ولت متر خانگی ( ترجیحا دیجیتالی ولتاژها رو بگیرید) البته اگر سر رشته ندارید به متخصص بسپارید بهتره

Last edited:

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام.

حق با شما بود.تنبلی رو گذاشتم کنار و در کیس رو باز کردم ! متوجه شدم اگه روی صدای فن سی پی یو فشار بدم اون صدای ناهنجار کم میشه... این مطلبو از یکی از سایتا برداشتم امیدوارم
کافی باشه...

سياري از مواقع پيش مياد كه صداي فن سيستمتون كلافتون ميكنه و تمركزتون رو به هم ميزنه بسياري از افراد دو راه رو انتخاب ميكنند يا اقدام به تعويض فن ميكنند و يا با اين سر و صدا ميسازند.در صوتي كه راه اول رو انتخاب كرديد كه فبها اما اگه به دلايلي مانند بيحوصلگي
بسته بودن مغازه ها هنگام تعطيلات و يا كمبود بودجه نميتونيد فنتون رو عوض كنيد ميتونيد خيلي ساده با برداشتن در بغل كيس و روغن كاري فن از شر صداي مزاحم خلاص بشيد.فقط به نكات زير توجه كنيد:
1-كيس رو خاموش كنيد و وسايل متصل به اونرو ازش جدا كنيد سپس در بغل كيس رو باز كنيد2-كيس رو بخوابونيد بطوري كه برچسب فن رو به بالا باشد
3-برچسب رو با ناخن خيلي يواش برداريد
4-يك قطره روغن چرخ خياطي درون سوراخ زير برچسب فن بريزيد(فقط يك قطره و با قطره چكان بدون اينكه به اطراف ريخته بشه)
5-از هيچ روغن ديگري براي اين كار استفاده نكنيد
6-در اخر برچسب رو در محل خودش بچسبونيد(اگه برچسب چسبندگي خودش رو از دست داده بود ميتونيد از چسب برق استفاده كنيد و بصورت بعلاوه + روي سوراخ فن رو بپوشونيد)
7-بدون اينكه كيس رو برگردونيد در همين حالت سيستم رو به مدت 5 دقيقه روشن كنيد

حالا ميتونيد مطمئن باشيد كه ديگه فنتون صدائي نداره
*** البته سعي كنيد كه در اسرع وقت فن رو عوض كنيد***

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
خوب مرد مومن اگه چک نمیکردی و همینطوری پاور میخریدی 140 تومن میکردی تو پاچه خودت در صورتی که فن با هیت سینک هم بخری اینقدر نمیشه :general412:
بله درسته و میتونی طبق راهنمایی همون سایت و مطالب بالا که خودت گذاشتی اینکارو انجام بدی.
فقط تمام نکات رو رعایت کن و به قصد کنجکاوی قطعات دیگر رو دست نزن و سعی کن حتی قطعات دیگه رو لمس هم نکنی ، شاید الکتریسیته ساکن بدنت زیاد باشه و ... عواقب !!!
اگر میبینی کار خودت نیست بده یه نفر وارد برات انجام بده
موفق باشی

بالا